Draft Fantasy PLKK - Grupa "C"
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
Greebo pisze:Hej, mam propozycje dla tej grupyPoniewaz raczej bedzie wam ciezko skonczyc draft przed weekenem a chciałbym by wszysyc juz zaczeli, to proponuje by po 6 seriach draftu juz wystawiac sklady an ta kolejke, co wy na to??
Ja się zgadzam
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
no wiesz... w czymś trzeba być dobrym
Ps. Nie mam żadnych "wtyczek" (
) prawie
- po prostu, widzę go że jest jak każdy (bo nie jest ukryty)
Ps.2 - ooooo przepraszam - draft "najbardziej pożądanych" wyglądałby nieco inaczej...

Ps. Nie mam żadnych "wtyczek" (
Ps.2 - ooooo przepraszam - draft "najbardziej pożądanych" wyglądałby nieco inaczej...
Ostatnio zmieniony 26 października 2006, 22:20 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
Neofik pisze:Greebo pisze:draft wam idzie cienko, ale gdyby liczyc ilosc postow w temacie to zdecydowanie prowadzicie
Sorki, a to nie o to w tym chodzi![]()
jakby co to zostaw na priv gulchynsky'emu albo mnie liste zawodncizek ze wskazowkami jak głosowac w dwoch nastepnych pickach, bo z tego co wiem to moze byc problem by dzis Nas zagosowal.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”