Patrząc na statystyki przypominają mi sie mecze Meblotapu... ehh ta bezradnosc
6 kolejka: Cukierki Odra Brzeg - AZS PWSZ Gorzów Wlkp 48:62
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Po II kwartach Gorzów wygrywa 38:19 czemu trudno sie dziwić odnotowując aż 15 strat Odry przy 3 AZS- u. Masakra
Ostatnio zmieniony 28 października 2006, 17:49 przez natalia, łącznie zmieniany 2 razy.
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Pamela pisze:No i porazka 48-62Szkoda..ale jak sie widzi statsy ,gdzie skutecznosc z wolnych wynosi tylko 13/28 to nie mozna myslec o zwyciestwie
Ech,.
No to potrzebna była dokładnie 100% skuteczność z osobistych do remisu, to się raczej nie zdarza. Generalnie postawa Brzegu w tym sezonie zaskakuje na minus.
MuFa pisze:zenada, szkoda slow, wiem jedno ze na nastepnym meczu ktory prawdopodobnie bedzie w tv pokazemy swoje niezadowolenie i zlosc dla naszego obsranego trenera, bo zeby miec taki sklad i taki potencjal trzeba byc kretynem zeby przegrywac mecz za meczem. Tyle.
Czyli zrobicie to samo co tu w Chełmie rok temu. Były naprawde dobre zawodniczki, były pieniądze, były warunki i brak wyników. Nie wiem jak u Was wyglada sytuacja , ale w Chełmie wina leżała po stronie trenera i AZS-u. W Brzegu pewnie nie ma takich układów, dlatego wierze, ze wasze protesty przyniosą skutki.
Powodzenia

Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Jak zaczalem czytac ten post myslalem ze jego autorem jest 'zenek'MuFa pisze:zenada, szkoda slow, wiem jedno ze na nastepnym meczu ktory prawdopodobnie bedzie w tv pokazemy swoje niezadowolenie i zlosc dla naszego obsranego trenera, bo zeby miec taki sklad i taki potencjal trzeba byc kretynem zeby przegrywac mecz za meczem. Tyle.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
majoneez pisze: No to potrzebna była dokładnie 100% skuteczność z osobistych do remisu,.
Hm..po dokladnym obliczeniu
majoneez pisze:Generalnie postawa Brzegu w tym sezonie zaskakuje na minus.
Wierz mi,ze nie tylko Ciebie..wiem 1..w nastepnej kolejce jada do Łomianek i tam musza wygrac
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Pamela pisze: nastepnej kolejce jada do Łomianek i tam musza wygrac![]()
Nie byłbym tego zdania. Co gorsza, taka świadomość kiedy nie idzie rodzi tylko stres i tym trudniej o zwycięstwo. SMS w kazdym meczu nie ma przymusu zwycięstwa i gra na luzie. Jestem zdania że Brzeg nie przełamie złej passy w Łomiankach [/url]
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
zenek pisze:czy ktos wie jakim skladem gral Gorzów iczył tradycyjnie parkiet powąchła tylko *zawodniczek?
http://www.plkk.pl/index.php?p=games&id=1604
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”