PS: przyjedziesz w sobotę ???
Statystyki wyjazdowe 2006/2007
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Kibice którzy byli na wyjeździe to tacy którzy jadą specjalnie na ten mecz i w jakiś sposób(dowolny) dopingują ten zespół Więc nie zalicza sie do tego studentów tudzież innych osób które mieszkają w Poznaniu i przyszli na ten mecz tylko z tego względu że gra drużyna z ich rodzinnego miasta.
I koniec w tym temacie!
I koniec w tym temacie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Kibice którzy byli na wyjeździe to tacy którzy jadą specjalnie na ten mecz i w jakiś sposób(dowolny) dopingują ten zespół Więc nie zalicza sie do tego studentów tudzież innych osób które mieszkają w Poznaniu i przyszli na ten mecz tylko z tego względu że gra drużyna z ich rodzinnego miasta.
I koniec w tym temacie!
Maras, a właśnie, że się zalicza. Czy dany student ma wrócić do Gorzowa i stamtad ponownie do Poznania??? bez przesady. To działa na takiej zasadzie jak np Wisła-Lech, a na mecz oprocz Lecha wchodzi Cracovia i masz ogolną liczbę , ewentualnie mozna zaznaczyć ze 400 w tym Pasów 150 ale ogolna liczba to 400.[/img]
Pamela, a bo ja wiem kto to Szopen (Chopin wiem

WislaLive.pl
MARAS pisze:Kibice którzy byli na wyjeździe to tacy którzy jadą specjalnie na ten mecz i w jakiś sposób(dowolny) dopingują ten zespół Więc nie zalicza sie do tego studentów tudzież innych osób które mieszkają w Poznaniu i przyszli na ten mecz tylko z tego względu że gra drużyna z ich rodzinnego miasta.
I koniec w tym temacie!
To ja to ujme tak: 30 gorzowian na hali w tym 11 z KK. i wszystko już jest jasne mam nadzieje. pozdro
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
ananas pisze:MARAS pisze:Kibice którzy byli na wyjeździe to tacy którzy jadą specjalnie na ten mecz i w jakiś sposób(dowolny) dopingują ten zespół Więc nie zalicza sie do tego studentów tudzież innych osób które mieszkają w Poznaniu i przyszli na ten mecz tylko z tego względu że gra drużyna z ich rodzinnego miasta.
I koniec w tym temacie!
To ja to ujme tak: 30 gorzowian na hali w tym 11 z KK. i wszystko już jest jasne mam nadzieje. pozdro
No i koniec tego tematu. Dziękuję, do widzenia, do zobaczenia, do dupy
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie: