Don Igłata pisze:No i jeszcze jeden mądrala z Brzegu, nie dość, że od lat anonimowy (się coś wstydzi ), to mający mgliste pojęcie.
Niczego się nie wstydzę tylko nie widzę potrzeby przedstawiania Ci się - czy to coś zmieni gdy staniesz ze mną twarzą w twarz? Pojawiłeś się jakieś dwa lata temu i zasłynąłeś chamskimi odzywkami i liczbą wpisów (ilość nie przechodzi w tym przypadku w jakość, a chamstwo widać w powyższym cytacie) i niczym więcej. Kibicują brzeskiej drużynie od jakichś 17 lat więc ta mglistość pochodzi pewnie od zaćmy powodowanej starością...
Don Igłata pisze:1. cyt. - " wierzę,że wasze protesty przyniosą skutki" - no jak tego nie możesz rozszyfrować i nie wiesz , o co biega - to ... bez komentarza.
No jaka elokwencja, rada zaczynałaby się od 'protestujcie' itp. a jak ktoś pisze 'wierzę' to jest jego opinia do sytuacji która już się dzieje (nieistotne czy opinia trafna czy nie). Wróć do podstawówki koleś.
Don Igłata pisze:2. Bez podstawowej graczki (rozgrywającej) trudniej się gra reszcie, a Magda Rzeźnik w czasie przygotowań była kontuzjowana , potem mało grała i ... mecz Jej nie wyszedł. A ,że zawodniczki zagrały słabo i myśmy przegrali ten mecz - no to każdy się zgodzi - ja też!
Jak widać w tym poście nie każdy się zgadza z tym co wypisujesz. To że nie ma rozgrywającej nie rozgrzesza zawodniczek z niecelnych rzutów z pod samego kosza w 100% sytuacji, a takich widziałem już w tym sezonie wiele. Spójrz na skuteczność z osobistych - tu też brakowało Oleny?
Don Igłata pisze:
3.Kibice z Pabianic też są sfrustrowani, a zachowują się inaczej.
A już napewno inaczej niż Ty?
Don Igłata pisze:4.Myśmy się wzmocnili, to jasne - ... ale może nie zauważasz, że inni wzmocnili się jeszcze więcej.
Co nie zmienia faktu że przy normalnej (optymalnej) grze posiadanego składu wyniki byłby lepsze.
Don Igłata pisze:5.No, a na koniec tekst to o Jeleniej Górze to spowodował u mnie wybuch śmiechu -mało nosem w klawiaturę nie przywaliłem

Kilkakrotnie rozmawiałem przed sezonem z sympatycznym trenerem Sroką z Jeleniej. Sytuacja Jeleniej jest mi doskonale znana - wiem nawet ( nie od Niego), ile zarabiają trzy Amerykanki z Jeleniej - no właśnie myśl o tej kwocie mnie tak rozśmieszyła

Załatw facet drugiego sponsora - takiego jak "Odra" - ... i równajmy się wtedy w tym sezonie z Jelenią! No, kończę z humorem - bez tego śmiesznego ... "nieprawdaż"? na końcu - ano gównoprawdaż!

Koniec godny Ciebie (patrz odniesienie do elokwencji)! I gościu uzmysłów sobie, że to co tych wszystkich kibiców wnerwia i skłania do takich reakcji jak w powyższym poście, to nie wynik tylko styl prezentowany przez nasz 'zespół'. Trochę szerszego spojrzenia.
A jak masz takie romantyczne podejście do kibicowania, że przeszkadza Ci moja anonimowość to podaj mi maila to Ci przyślę fotkę - chociaż wtedy braknie Ci jednego z argumewntów przeciw mnie.
Pozdrawiam i mam nadzieję że kiedyś zmienisz ten prześmiewczy ton i pogadasz z ludźmi normalnie - bez wulgaryzmów i wyszydzania - ale do tego trzeba dorosnąć i tego właśnie Ci życzę.