Fatalny poziom dopingu w Gorzowie...

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 29 października 2006, 19:05

KuBa_AZS pisze:
Ultras_Gorzow pisze:Dokładnie. Ananas dobrze gada... Stilon siatkarski to także Stilon piłkarski. Wyobrażacie sobie kibiców piłkarskiego Stilonu na meczech AZSu... :roll:

ja niewidze w tym nic dziwnego.....
wkoncu koszykarki kiedys też grały pod szydlem Stilonu
i co źle było??napewno bylo wiecej ludzi ktorzy dopingowali niż teraz

...jestem pewien ze byśmy sie z nimi dogadali w tej sprawie!!
pozatym WIELU stilonowców chodzi na azs do dnia dzisiejszego..!

Podaj mi jedna osobe ktora poza Toba chciałaby tego polaczenia. mysl realistycznie Kuba!
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

KuBa_AZS

Postautor: KuBa_AZS » 29 października 2006, 20:00

nie no dobra to bedziemy cały czas walic w bebny a stare kobietybeda krzyczec dalej ...!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 29 października 2006, 20:16

KuBa_AZS pisze:nie no dobra to bedziemy cały czas walic w bebny a stare kobietybeda krzyczec dalej ...!

Kuba nie ma co sie obrażać, trzeba cos zrobic
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Ultras_Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Ultras_Gorzow » 29 października 2006, 22:09

Słuchaj Elen - nie mam żadnego kompleksu, chodzi o to, że gdy napisałem, że jest źle odrazu do mnie wyskoczyłeś z ryjem... Tak jak powiedziałeś: nie ma co się obrażać, trzeba działać. Dlatego PEACE :wink:

Co do piłkarskich kibiców Stilonu - Drogi Kubo, jak wyborażasz sobie doping tych ludzi na naszej hali? Nie ważne, że kiedyś był to Stilon. Prawda jest taka, że dużą część tej "masy" to ludzie pokroju SKINHEAD'S. Ich nie interesuje doping i ustawka z kibicami Nova Trading Toruń :) (bez napinki)

Trzeba zebrać się "kupe" i spróbować poprawić jakoś dopingu, bo krzyki "AZS" starszych kobiet w telewizji poprostu są śmieszne :oops:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 29 października 2006, 22:11

no to co w twmacie klub kibica robimy burze mózgów i do dzieła
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Ultras_Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Ultras_Gorzow » 29 października 2006, 22:13

Dokładnie tak jak mówisz :)

KuBa_AZS

Postautor: KuBa_AZS » 30 października 2006, 17:11

no to czekam na wasze propozycje
luzz elen nieobrazam sie :)

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 10 listopada 2006, 11:55

Co do rzuconego tu tematu współpracy siatkarskiego Stilonu i AZS:
Ultras_Gorzów widać że pojęcie o sytuacji na Stilonie masz marne, tkwij w tym jak chcesz, z błędu nie zamierzam cię wyprowadzać.
Co do reszty cóż jeżeli deklarujecie się jako kibice Stali to obawiam się że współpraca na dłuższą mete jest niemożliwa chyba ;) Myśleliśmy o was ostatnio, ale jeżeli jakakolwiek szersza współpraca mogłaby mieć sens to musielibyscie się stać czymś w rodzaju naszego FC czy coś a wiem że częsc z was na to nie pójdzie. Ja mam duży sentyment do koszykówki kobiet, chodziłem na koszykarski Stilon regularnie i tam rosła moja niebiesko-biała miłośc ;) Wielu z nas też chodzi na kosza dzisiaj, no ale zrozumcie kochania żużla obowiązku nie ma, chociaż ja osobiscie nie popieram antyStalyzmu przysłaniającego to co ważniejsze. Powiem wam szczerze wśród nas jest też kilka osób dla których Stal jest więcej niz obojętna, choć oni są bardziej kibicami siatkówki niż Stilonu ;] Ja jestem otwarty na ewentualne wasze propozycje, przecież temat współpracy na lini kosz-siata to nie nowość, ale zdaje sobię sprawe że pewne rzeczy są chyba nie do przeskoczenia. Pozdro.

P.S. Dla wyjaśnienia jednej kwestii- sporo z nas chodzi do młyna na Myśliborskiej, niektórzy z piłki dopingują na siatce ale stawianie znaku równosci miedzy obiema ekipami byłoby sporą nadinterpretacją.

P.S.2 Nie wiecie czy Lotosowcy się jutro pojawią na Chopina?

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 10 listopada 2006, 14:04

odpowiadam: nie wiem czy śledzie sie pojawia. a doping powinien byc jutrolepszy. zreszta jak sie pojawisz to sam ocenisz. FC raczej w gre nie wchodzi, wiec wspolpraca tez. pozdro
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!

Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 listopada 2006, 16:17

zaczynaja sie robic polityczne targi :P

Raczej nikt z gdyni niue przyjedzie na mecz
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 10 listopada 2006, 21:56

a mi sie wydaje, ze przyjedzie. Oni zawsze jezdza ze swoim zespolem i co roku ktos zawsze sie pojawial, na kadrze tez byli.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”