Co do rzuconego tu tematu współpracy siatkarskiego Stilonu i AZS:
Ultras_Gorzów widać że pojęcie o sytuacji na Stilonie masz marne, tkwij w tym jak chcesz, z błędu nie zamierzam cię wyprowadzać.
Co do reszty cóż jeżeli deklarujecie się jako kibice Stali to obawiam się że współpraca na dłuższą mete jest niemożliwa chyba

Myśleliśmy o was ostatnio, ale jeżeli jakakolwiek szersza współpraca mogłaby mieć sens to musielibyscie się stać czymś w rodzaju naszego FC czy coś a wiem że częsc z was na to nie pójdzie. Ja mam duży sentyment do koszykówki kobiet, chodziłem na koszykarski Stilon regularnie i tam rosła moja niebiesko-biała miłośc

Wielu z nas też chodzi na kosza dzisiaj, no ale zrozumcie kochania żużla obowiązku nie ma, chociaż ja osobiscie nie popieram antyStalyzmu przysłaniającego to co ważniejsze. Powiem wam szczerze wśród nas jest też kilka osób dla których Stal jest więcej niz obojętna, choć oni są bardziej kibicami siatkówki niż Stilonu ;] Ja jestem otwarty na ewentualne wasze propozycje, przecież temat współpracy na lini kosz-siata to nie nowość, ale zdaje sobię sprawe że pewne rzeczy są chyba nie do przeskoczenia. Pozdro.
P.S. Dla wyjaśnienia jednej kwestii- sporo z nas chodzi do młyna na Myśliborskiej, niektórzy z piłki dopingują na siatce ale stawianie znaku równosci miedzy obiema ekipami byłoby sporą nadinterpretacją.
P.S.2 Nie wiecie czy Lotosowcy się jutro pojawią na Chopina?