Strona oficjalna Włókniarza
Moderator: Moderatorzy
-
Kibic MRKS-U
- Amator
Strona oficjalna Włókniarza
Mam takie pytanie czy bedą jakies zdjecia z tego sezonu,jakieś czaty dla kibiców,historia, archiwum zawodniczek itp na stronce??
Re: Strona oficjalna Włókniarza
Kibic MRKS-U pisze:Mam takie pytanie czy bedą jakies zdjecia z tego sezonu,jakieś czaty dla kibiców,historia, archiwum zawodniczek itp na stronce??
Zdjecia - mysle ze w tym sezonie juz sie nie pojawia na stronie
Czat dla kibicow - byl czat w starej wersji strony, w ciagu jego rocznego dzialania pojawilo sie na nim, byc moze, kilka osob
historia - pierwsza część była pisana przez Pana Langierowicza, tak naprawdę nie wiem czy powstała dalsza część. Postaram się cos dopisac do niej juz pod swoim imieniem
archiwum zawodniczek - szczerze mowiac nie wiem o co chodzi
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Wojteg, jeśli chodzi o zdjęcia. Przecież Trenejro i Kowalik pstrykali fotki na meczach. Chyba Ci je udostępnią na stronę
Pozatym, przecież klub ma jakiegoś fotografa, więc uważam że powinieneś się skontaktować z Prezesem czy z kimś innym z klubu. Też chyba nie będą robic problemu, w końcu to oficjalna strona klubu
Czat.... hmm.... a może warto by jednak spróbowac cos uruchomić
Może tym razem taki projekt by wypalił
No i sądzę że można też spróbować (wzorem innych stron) zorganizowac jakiś czat z zawodniczkami czy trenerami
Jeśli zaś chodzi o historię, to gdybyś potrzebował pomocy czy coś w tym stylu to śmiało możesz się do mnie zgłosić.
Czat.... hmm.... a może warto by jednak spróbowac cos uruchomić
Jeśli zaś chodzi o historię, to gdybyś potrzebował pomocy czy coś w tym stylu to śmiało możesz się do mnie zgłosić.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
zawodniczka
- Żak
-
Kibic MRKS-U
- Amator
Re: Strona oficjalna Włókniarza
Archiwum zawodniczek to chodziło mi o to żeby byly zdjecia zawodniczek z poprezdnich sezonow nie tylko z tego ale to nie koniecznosc tylko propozycjaWojteg pisze:Kibic MRKS-U pisze:Mam takie pytanie czy bedą jakies zdjecia z tego sezonu,jakieś czaty dla kibiców,historia, archiwum zawodniczek itp na stronce??
Zdjecia - mysle ze w tym sezonie juz sie nie pojawia na stronie
Czat dla kibicow - byl czat w starej wersji strony, w ciagu jego rocznego dzialania pojawilo sie na nim, byc moze, kilka osob
historia - pierwsza część była pisana przez Pana Langierowicza, tak naprawdę nie wiem czy powstała dalsza część. Postaram się cos dopisac do niej juz pod swoim imieniem
archiwum zawodniczek - szczerze mowiac nie wiem o co chodzi
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmmm.... nowy sezon za moment startuje a na stronie klubowej nic sie nie dzieje
Wojteg, czy Ty jeszcze się tą stroną opiekujesz czy może Twoje "obowiązki" przejął kto inny
Tak sobie czaszkuję, że jeśli nadal zajmujesz się stroną to warto by było zacząć coś działać
Żeby nie było że tylko gadam, to jeśli mógłbym Ci w czymś pomóc, to jestem do dyspozycji
Wojteg, czy Ty jeszcze się tą stroną opiekujesz czy może Twoje "obowiązki" przejął kto inny
Tak sobie czaszkuję, że jeśli nadal zajmujesz się stroną to warto by było zacząć coś działać
Żeby nie było że tylko gadam, to jeśli mógłbym Ci w czymś pomóc, to jestem do dyspozycji
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Rzeczywiście,byłoby miło znów poczytac o aktualnych poczynaniach koszykarek i tych "ekstra" i tych młodszych na stronie oficjalnej.Kilka różnych meczy się już odbyło i "młodzieżowych" i w "Polfie",ale niestety o wynikach meczy wyjazdowych najczęściej dowiadujemy się z "forum".O tych, które odbyły się w Pabianicach, ci co chcą dowiadują się naocznie.
Oczywiście każda pomoc jest potrzebna. Ja niestety w ostatnim okresie miałem sporo zajęć wskutek czego strona stała odłogiem. Planem Viallosa było zmienić stronę przed sezonem. Niestety przeze mnie nowa strona nie zadebiutowała przed rozpoczęciem sezonu. Wczoraj znalazłem chwilkę aby ją troszeczkę odświerzyć, uzupełnić newsy. Z powodu braku czasu nie udało się uzupełnić na czas składu i zdjęć zawodniczek.
A jakie plany na przyszłość? Ja niestety coraz rzadziej będę gościł na meczach drużyny i dlatego mam utrudniony kontakt z klubem. Fajnie by było aby ktoś bardziej związany w tym czasie z drużyną zajął się stroną. Ja będę się starał jak najwięcej pomóc.
A może stworzyłaby się grupa osób, która opiekowałaby się stroną. Więcej osób to więcej możliwości.
Czekam na Wasze opinie co chcielibyście zmienić w funkcjonowaniu strony. Co dodać a co jest niepotrzebne. Opinie pomogą w tworzeniu nowej wersji strony.
Pozdrawiam wszystkich.
A jakie plany na przyszłość? Ja niestety coraz rzadziej będę gościł na meczach drużyny i dlatego mam utrudniony kontakt z klubem. Fajnie by było aby ktoś bardziej związany w tym czasie z drużyną zajął się stroną. Ja będę się starał jak najwięcej pomóc.
A może stworzyłaby się grupa osób, która opiekowałaby się stroną. Więcej osób to więcej możliwości.
Czekam na Wasze opinie co chcielibyście zmienić w funkcjonowaniu strony. Co dodać a co jest niepotrzebne. Opinie pomogą w tworzeniu nowej wersji strony.
Pozdrawiam wszystkich.
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
No niestety ja praktycznie wcale nie mam dostępu do newsów z klubu i o wszyskim dowiaduję się raczej z ... forum. Natomiast stronkę chciałem zmienić - nawet coś tam zrobiłem -
http://www.kosz.webd.pl/mtkpabianice/
- gdyby ktoś chciał kontynuować służę pomocą.
http://www.kosz.webd.pl/mtkpabianice/
- gdyby ktoś chciał kontynuować służę pomocą.