Akcja: "Tworzymy młyn z prawdziwego zdarzenia"

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Ultras_Gorzow
Nowy na forum

Akcja: "Tworzymy młyn z prawdziwego zdarzenia"

Postautor: Ultras_Gorzow » 30 października 2006, 18:26

Witam!

Jako inicjator całego "zamieszania" zakładam odpowiedni wątek, w którym będziemy ustalać wszystko, co i jak. Wiem, że jest już jeden podobny, ale myśle, że skoro jest to dział klubowy to powinniśmy wykorzystywać go w 100%.

Na początek proponuje aby każdy przedstawił swoje pomysły. Wspólnie utworzymy młyn jakiego Polska Koszykówka Kobiet nie widziała :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 30 października 2006, 18:35

Więc moze ja zaczne. tak jak juz wczesniej planowalismy doping musi byc prowadzony na stojąco. panie jeśli chcą to niech siedzą, my sobie staniemy nad nimi, żeby nie było problemu. wszyscy musimy zaczac regularnie chodzic na mecze a nie "w kratke". mam tez pare chetnych, mlodych gardel tylko trzebaby ich wpisac. chlopaki chodza na mlyn stali to wiedza co i jak ;) mysle ze na razie to tyle.
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 30 października 2006, 18:37

a o oprawie też mozna pomyslec, tylko trzebaby przeprowadzic zrzutke bo pomysly sa tylko hajsu brak :/ pozdro.

Ultras_Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Ultras_Gorzow » 30 października 2006, 19:02

Dokładnie - priorytetem jest właśnie doping na stojąco. Jeśli chodzi o oprawy, to myśle, że najpierw musimy zebrać się w "kupe", zorganizować to wszystko i zacząć jakiś konkretny doping a nie tylko "AZS" i "Obrona, Obrona". Jak już to wszystko wypali, będzie można myśleć o oprawach, wyjazdach i np. koszulkach dla wszystkich w młynie. Jak tylko ludzie zobaczą, że pięknie nam to wychodze, wtedy napewno będą wrzucać do puszek, z którymi można byłoby chodzić podczas trwania meczy.

Kolejną sprawą jest zmiana okrzyków, przyśpiewek i zacząć poprostu śpiewać na meczach :)

Oby tylko ten temat nie zamarł - sezon dopiero się zaczął. Do play-offów musimy mieć profesionalny młyn :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: Akcja: "Tworzymy młyn z prawdziwego zdarzenia"

Postautor: Mikey » 30 października 2006, 20:42

Ultras_Gorzow pisze: Wspólnie utworzymy młyn jakiego Polska Koszykówka Kobiet nie widziała :twisted:
Zabrzmialo groźnie :wink: No ale dzialajcie, dzialajcie, 3-mamy kciuki.
Jeśli cos można zasugerować to wywalcie te wszystkie pseudowspomagacze, trąbki, te dmuchane pałki-po co to komu? Jeden bęben wystarczy, po cholere więcej? Bęben ma slużyc do utrzymywania rytmu, ma być jedynie tlem w dopingu, a nie zagłuszac wszystko i wszystkich. Rynek kibicowski jest tak rozległy że z latwościa znajdziecie jakąś nute dla siebie, wystarczy stworzyć wlasne slowa i juz cos prostego możecie zacząc odpalać. No i oczywiście to co wspominacie: na siedząco to sobie mecze w telewizji można ogladać, jak chcecie robić korbę to nie ma mowy o wygrzewaniu dupska na krzeselkach. Po meczu musicie byc niemniej zmęczeni od koszykarek :!: Gardla mają być zjechane, ręce czerwone od klaskania, a łydki obolale od skakania...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 listopada 2006, 20:21

Cos widze ze sprawa troche ucichła, czyzby brak zapału??
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Ultras_Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Ultras_Gorzow » 02 listopada 2006, 15:14

No właśnie... Sprawa ucichła. Jednak wy (osoby którym zależy na dobrym dopingu) też powinniście wykazywać chęć pomocy. Za 9 dni mecz z Lotosem, myśle, że już tego dnia będzie można troche zmienić nasz doping. Elen, Ananas, Kuba, mam nadzieje, że pomożecie bo przecież to nie tylko mój interes, ale wszystkich kibiców z "młyna".

No więc co proponujecie na początek? Bo wkońcu od czegoś trzeba zacząć.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 02 listopada 2006, 19:04

Ultras_Gorzow pisze:No właśnie... Sprawa ucichła. Jednak wy (osoby którym zależy na dobrym dopingu) też powinniście wykazywać chęć pomocy. Za 9 dni mecz z Lotosem, myśle, że już tego dnia będzie można troche zmienić nasz doping. Elen, Ananas, Kuba, mam nadzieje, że pomożecie bo przecież to nie tylko mój interes, ale wszystkich kibiców z "młyna".

No więc co proponujecie na początek? Bo wkońcu od czegoś trzeba zacząć.

mnie w to nie mieszajcie ;-)

ps - POWODZENIA :!:

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 03 listopada 2006, 15:18

no wyslalem Ci wiadomosc na pw napisz to pogadamy nie bedziemy tego obgadywac na forum.
pzdr.

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2007, 11:03

Zaproście lepiej młyn Stilonku oni pomogą w dopingu!

Stilon

Postautor: Stilon » 06 marca 2007, 11:50

Wizyta na meczu z Wisłą pewnych osób była jednorazowa i proszę więcej tego tematu nie poruszać

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 06 marca 2007, 12:25

Raczej nie bedzie ten temat poruszany, bo nie ma pomysłu zaproszenia kibiców Stilonu.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 marca 2007, 11:20

Mysle ze na meczu z poznaniem kolejne kilka osob dolaczy do nas... po wyjezdzie do Torunia sie to troche zanosi i atmosfera bedzie coraz lepsza na kazdym meczu.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 07 marca 2007, 12:44

Endrju pisze:Mysle ze na meczu z poznaniem kolejne kilka osob dolaczy do nas... po wyjezdzie do Torunia sie to troche zanosi i atmosfera bedzie coraz lepsza na kazdym meczu.

też mam taką nadzieję wyjazd do Torunia wypadł na wielki plus i oby w Gorzowie było jeszcze lepiej :D:D:D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 08 marca 2007, 00:18

Na mnie wypad do Torunia podziałał mobilizująco więc na mecz z Poznaniem wbijam się do Waszego sektora dopingować dziewczyny. Niemam zamiaru siedziec po drugiej stronie i sam sie produkować. Tak więc o jedną osobe już sie Klub Kibica zwiekszył :D

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”