6. kolejka 28.10.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 29 października 2006, 23:19

Mikey pisze:A wlasnie te sreberka to kiedy szly w górę? Nie widzialem oprawy bo byłem ... gdzie indziej :?

Sreberka poszły w górę na początku trzeciej kwarty 8)

Następnym razem weźcie ze sobą sprite-a, pragnienie podobno nie ma szans :wink:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Jabko
Nowy na forum

Postautor: Jabko » 29 października 2006, 23:25

Tak tak widzów z Poznania było dokładnie 55 osób!!! Największy wyjazd w historii AZS:) oprawa była wspaniała tylko zawiodły mnie trochę zawodniczki:/ ale cóz trzeba być na dobre i na złe i liczyc że w następnym meczu będzie lepiej:) i jedna taka mała uwaga do panów z ochrony "chłopaki wyluzujcie trochę"!!! bo na początku zabraliście nas jak byśmy byli jakimiś chuliganami:/:/:/ później było już trochę lepiej:) chciałbym podziękować dziewczynom z trybun z Polkowic za miłe uśmiechy w moją stonę:p (no dobra trochę sobie wlałem);p ale szczególnie dziękuje i śle pozdrowionka dla dziewczyny która do mnie podeszła po meczu:)

Dzięki wszystkim za wspaniały wyjazd:):):)

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 29 października 2006, 23:41

Sreberka fajne, tylko czemu Marco ich nie trzymał?? :wink: i co się stało z podłogą na trybunach?? prawie buty zostawiłem :lol: :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 października 2006, 23:53

prosiłbym o opinie na temat dopingu poznaniaków przez kogoś z Polkowic. Wolelibysmy znać relacje obu stron.
Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 29 października 2006, 23:57

Doping poznaniaków słyszany przez 40 minut, choć wątpie, zeby przykładało sie do niego całe 55 osób (siedziałem cały mecz tyłem do nich, wiec nie widzialem, oceniam "na ucho"). Oprawa - rzeczywiscie b. ciekawa. baloniki, flagi (na kijach, kijkach i wiszące) i dość spora rozmaitość haseł. nie obylo sie jednak bez odrobiny chaosu. jesli mozna mowic o poznanskich koszykarkach, że są zgrane, to jednak kibicom troche zgrania najwidoczniej brakuje. ogolnie oceniam chlopakow na 4 (db). byc moze w tygodniu zamieszcze kilka fotek.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 30 października 2006, 08:56

Dzieki Kuba, teraz czekamy na pelnowymiarowa relację z wyjazdu kibiców AZSu. Pospieszcie się
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 30 października 2006, 09:09

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 30 października 2006, 11:56

Do Polkowic wyjeżdzamy spod Areny o godzinie 14:30, wszyscy przybywają na czas. Spotykamy też przez moment nasze koszykarki które właśnie wyruszają do Polkowic przed nami :!: Wyciągamy różnego rodzaju sprzęty z magazynu Areny i pakujemy je do autokaru który własnie podjechał. Podróż mija bardzo przyjemnie, powtarzamy i uczymy sie nowych przyśpiewek, raczymy sie złocistym napojem. Zaliczamy po drodze dwa postoje pod Lesznem i pod Głogowem. Potem kierowca daje popis wiedzy... Jadąc dobrą drogą za Głogowem zawraca myśląć że źle jedzie i przez to nadrabiamy kilometrów i czasu :evil: Dojeżdzamy do Polkowic bez komplikacji, ja robie za przewodnika i pokazuje kierowcy gdzie jest hala. :P I tak docieramy pod hale w Polkowicach, tam dość dużo ludzi ze zdziwieniem patrzy co tu robi drugi autokar z Poznania, ilu nas jest dowiadują sie dopiero gdy wchodzimy na hale. Wpuszczają nas tylnym wejściem, przed wejściem ochrona i policja, jakieś przeszukania, ustawia sie kolejka do kibla( wchodzić można wg zaleceń tylko pojedynczo :P ) reszta kibiców rozwija już flagi na hali. Oprawy mi sie niechce opisywać może lepiej widoczna będzie na fotach( były małae flagi niebieskie i białe, balony i większe flagi na kijach). Siedzieliśmy tam gdzie zawsze czyli za koszem bliżej ławki CCC. Cheerlederki mają podbne jak w Pabianicach czyli bardzo młodego wieku i w dużych ilościach. Ochrona czuwa abyśmy nie przekraczali linii którą wymyślili. Po II kwarcie wszyscy chcą iść na papierosa albo jakiś napój ale nic z tego ochrona informuje nas że musimy poczekać aż wyjdą koszykarki i dopiero wtedy ruszamy na zewnątrz, paru osobą udaje sie wymknąć do pobliskiego sklepu, niektórzy idą w obstawie szefa ochrony na kawe z automatu który znajduje sie w pobliżu wyjścia dla gospodarzy.
Na początku III kwarty ma miejsce baloniada w naszym wykonaniu. Nasze zaczynają lepiej grać po przerwie i to nas motywuje do jeszcze lepszego dopingu. Po meczu oczywiście też stosują środki bezpieczeństwa i przetrzymują nas na hali dłużej niż innych, pozwala pięciu osobą iść na konferencje prasową, reszta udaje sie do autokaru :P Ruszamy coś przed godziną 20 z Polkowic, kierowca jest kierowany przez policjanta ze świetlnym lizakiem :P który jest tam widoczny na jednej focie. Wycofujemy z hali na ulice. Do granic Polkowic eskortuje nas jeden policyjny radiowóz. Powrót mija przyjemnie, choć można odczuć lekkie przygnębienie wszystkich kibiców, robimy postój za Lesznem na kolacje. W Poznaniu jesteśmy po 22.
Wyjazd oceniam na bardzo dobry i czekam na więcej takich.
W tym miejscu chciałbym podziekować naszym kolegom i koleżankom z FC "Skorpiony" którzy w licznej grupie wybrali sie z nami do Polkowic.
Pozdro tradycyjnie dla Kuby( miałeś racje z ta Coker :lol: ) i pozdro dla Gindy które miałem pierwszy raz okazje poznać osobiście :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 października 2006, 16:26

moze dodam cos od siebie, chociaz relacja Marasa jest bardzo wyczerpująca i rzeczowa.

naszemu dopingowi brakowało troche zgrania, chwilami robił się lekki jubel.Wedlug mnie trzy bebny to za duzo - ale to tylko moja opinia, nie chce sie nad nią ani rozwlekac ani dyskutować. W hali głosno przez cale 40 minut - takze za sprawą dwojga lokalnych bebniarzy ktorzy dzielnie walili w swoje "instrumenty muzycze" przez caly mecz - szkoda, ze nic nie spiewali.
Byłem dwa razy w Polkowicach - za kazdym razem imponuje mi polkowicka publiczność - to, ze w pewnych waznych momentach meczu sami zrywają sie do okrzyku, spontanicznie.
ochrona i policja jak zawsze na posterunku - nawet zbyt wielkim, ale mowi sie trudno.
mysle, ze nasz doping byłby jeszcze lepszy gdyby nie wynik na tablicy świetlnej :cry: Ale i tak był na miarę tej Oprawy jaką dalismy podczas dwudniowego wyjazdu do Pabianic.
Nalezy cieszyc się z tak licznego wyjazdu (50-55 osob - cos kolo tego) - w tym miejscu chciałem podziekować grupie Skorpionów, ktorzy zechcieli z nami pojechać - dzieki :!:

pozdrowienia dla Kuby :!: - zapraszamy do nas :)

PS: korzystając z okazji chciałem takze tutaj zaprosic wszystkich do udziału w zabawie, w ktorej wybieramy najlepszą naszą zawodniczkę w sezonie - odpwiedni temat do glosowania jest na naszym podforum - licze na duzo glosow i raz jeszcze ZAPRASZAM :!: :!: :D
reloaded :]

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 30 października 2006, 16:31

Byłem dwa razy w Polkowicach - za kazdym razem imponuje mi polkowicka publiczność - to, ze w pewnych waznych momentach meczu sami zrywają sie do okrzyku, spontanicznie.

Szkoda tylko ze krzycza CCC, a nie MKS:) ale chociaz coś sie dzieje:)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 października 2006, 16:36

ginda pisze:

Szkoda tylko ze krzycza CCC, a nie MKS:) ale chociaz coś sie dzieje:)

szczerze mowiac to specjalnie przemilczałem ten fakt we wczesniejszej wypowiedzi :wink:
reloaded :]

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 30 października 2006, 16:40

My tez kiedys krzyczelimy Stary Browar :oops:

Było minęło;)

Dzięki Skorpiony, tak jak przedmówca napisał nasze sezony pięknie się pokrywają oni kończą my zaczynamy:) Ale przede wszystkim rozpoczeliśmy integrację poznańskich kibiców, kibiców sportowych, być moze w przyszlosci bedziemy kibicowac aktywnie siatkarkom, piłkarzom, żużlowcom, koszykarkom, koszykarzom itp;) było ju kilka artykułów w prasie na ten temat, integracja się zaczyna:)
dla dobra poznańskiego sportu, każdy kto kocha sport to rozumie;)
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 października 2006, 21:30

Pozwolę sobie zamieścić kilka zdjęć kibiców AZSu Poznań podczas meczu w Polkowicach:

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 30 października 2006, 22:17

Orzeszek najebany z szalikiem do góry nogami :lol: :lol: :lol: :lol:

Fotki si nawet jak masz jeszcze jakies ciekawe foty to na maila zapodaj. Pozdro

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 30 października 2006, 22:29

jeszcze trochę sreberek;)
Obrazek

Obrazek

www.wislacanpack.pl
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wróć do „Kibice”