Duboiskaya żegna się z Cukierkami Odrą Brzeg

Moderator: qBK

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 02 listopada 2006, 22:59

i tu sie myslisz hamulec bo ci ludzie po studiach maja juz jakies doswiadczenie w lidze napewno nie jakies wielkie ale maja cociazby siedzenie kolo jakiegos dobrego trenera.... a co do tego ze na rynku nie ma trenera to sie nie zgodze bo 50km od brzegu jest wroclaw a tam trenerow i zawodnikow jest hohoho i jeszcze troche... tylko wystarczy sie tym zainteresowac nie musi to byc ktos z nazwiskiem ale nie wiem czy pamietacie taka osobe jak jankowski on przez caly czas prowadzil mlodziez dali mu szanse w slasku i sie wybil czasami wystarczy sie rozejrzec bo dobrego trenera mozna miec tuz pod nosem oczywiscie nie mam tu jakiegos kandydata ale wiem poprostu ze mozna znalezc wiec takie tlumaczenie mnie nie rusza ze na rynku nie ma trenera :P

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 03 listopada 2006, 08:27

Ale czy ty nie rozumiesz ze władze naszego klubu nie nteresuje chyba jakis trener bez doświadczenia, a na lepszego nie ma kasy żaden z dobrych trenerów którzy cokolwiek mogł by zrobic z tym zespołem nie przyjdzie do Brzegu bo chc za dużą kase, a jesli chodzi o Tych młodych to nie do konca jestem pewien czy ktokolwiek zaryzykował by zatrudnienie takiego trenera biorąc pod uwage mozliwość spadniecia z ligi :wink:

Gość

Postautor: Gość » 03 listopada 2006, 11:52

Nie jest łatwo znaleźć na polskim rynku dobrego trenera, a jak już znajdzie się potencjalny kandydat to wymagania finansowe są ponad możliwości klubu - wyjaśnia Bolesław Garnczarczyk.

A co z pieniędzmi, które uwolniła Dubojska?!

Adam
Żak

Postautor: Adam » 03 listopada 2006, 11:53

Powyżej to ja.

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 03 listopada 2006, 11:55

Na jej miejsce jest juz nowa zawodnczka o której pisza w innym temacie :)a co do trenera to jak dla mnie trener kubiak jest trenerem dość wystarczającej klasy aby trenować Brzeski zespół i naszym teamie problem chyba tkwi gdzie indziej ale nie mam zamiaru pisac o tym na forum bo za duzo ludzi to moze przeczytać 8)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 04 listopada 2006, 01:32

{Mikro pisze:i tu sie myslisz hamulec bo ci ludzie po studiach maja juz jakies doswiadczenie w lidze napewno nie jakies wielkie ale maja cociazby siedzenie kolo jakiegos dobrego trenera.... a co do tego ze na rynku nie ma trenera to sie nie zgodze bo 50km od brzegu jest wroclaw a tam trenerow i zawodnikow jest hohoho i jeszcze troche... tylko wystarczy sie tym zainteresowac nie musi to byc ktos z nazwiskiem ale nie wiem czy pamietacie taka osobe jak jankowski on przez caly czas prowadzil mlodziez dali mu szanse w slasku i sie wybil czasami wystarczy sie rozejrzec bo dobrego trenera mozna miec tuz pod nosem oczywiscie nie mam tu jakiegos kandydata ale wiem poprostu ze mozna znalezc wiec takie tlumaczenie mnie nie rusza ze na rynku nie ma trenera :P

45 km - diabel tkwi w szczegółach
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 04 listopada 2006, 07:45

Ta nowa rozgrywajaca,ktora trenuje z Odra to Kim Williams..Grala kiedys z Dydek w Utah,a ostatnio gdzies w Turcji
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 04 listopada 2006, 11:17

Na poczatku kariery grała także w eurolidze 8)

Wróć do „KS Odra Brzeg”