Nowa hala w Brzegu
Moderator: qBK
Hamulec pisze:Na tej sali jest około 270 miejsc na trybunach, nie ma miejsc stojących, są miejsca na parkiecie ale jesli bedziemy grac na nowej sali to raczej nie bedie sie tam siadało. A ten gówniarz pisze posty aby pisac nie zastanowi sie nawet co pisze wiec nie zwracajcie uwagi na tego leszcza![]()
![]()
Po pierwsze sa miejsca stojace nad trybunami :]
Ale tu nie chodzi o trybuny.
Dla mnie sala jest za mała.
Nie dbaja o parkiet, strasznie ślisko.
Kosze są masakra..
A chyba chodzi tu o to zeby dziewczynom sie dobrze grało.
A co do trybun to napewno kazdy znalazlby dla siebie miejsce :]
wedłóg mnie na pewno wiekszosc nei znalazła by miejsca
na mecze 3 ligowego Piomaru Brzeg przychodzi moze z 40 osób i jusz za bardzo nie ma gdzie siedzieć a dołóz do tego bebny które zajmuja duzo miejsca
jakoś nei wyobrazam sobie gry dziewczyn na tej sali.
A co do koszy to masz racje, są straszne sam tam gram i jakos zle sie tam zuca i nie wiadomo jak sie do zbiórki ustawic bo piłki po odbiciu od obreczy lataja po całej sali
A co do koszy to masz racje, są straszne sam tam gram i jakos zle sie tam zuca i nie wiadomo jak sie do zbiórki ustawic bo piłki po odbiciu od obreczy lataja po całej sali
Oj... no też niewyobrazam sobie tam meczow odry.
Tez tam gram... ślisko tam jak nie wiem.. wogole nie myja tej sali :/
Ta baba siedzi tam całymi dniami i nawet nie raczy sali umyć.
Kosze zwykłe... czyli tak jak pisałeś piłki po odbiciu lataja po całej sali..
Wogóle dziwnie.
Ta sala jest dobra do wf dzieci z podstawowki.. ale jesli chodzi o jakies imprezy sportowe czy cos to niestety... nie wyszło im, przyznaje.
Jak narazie odra gra na oławskiej wiec nie ma sie czym przejmowac :}
Tylko szkoda, że juniorki tam musza grac.. no i reszta :} którym to nie bardzo pasuje.
Pozdrawiam.
Tez tam gram... ślisko tam jak nie wiem.. wogole nie myja tej sali :/
Ta baba siedzi tam całymi dniami i nawet nie raczy sali umyć.
Kosze zwykłe... czyli tak jak pisałeś piłki po odbiciu lataja po całej sali..
Wogóle dziwnie.
Ta sala jest dobra do wf dzieci z podstawowki.. ale jesli chodzi o jakies imprezy sportowe czy cos to niestety... nie wyszło im, przyznaje.
Jak narazie odra gra na oławskiej wiec nie ma sie czym przejmowac :}
Tylko szkoda, że juniorki tam musza grac.. no i reszta :} którym to nie bardzo pasuje.
Pozdrawiam.