MUKS POZNAŃ-informacje i opinie

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

snajper

Postautor: snajper » 02 listopada 2006, 16:14

na to wychodzi drogie dziewczynki !!! lepiej zacznijcie pisac wyniki meczow

Gość

Re: Muks Poznań

Postautor: Gość » 02 listopada 2006, 16:16

Obserwator pisze:Dziewczyny bierzcie się do roboty,a nie wypisujecie tu jakie jesteście wspaniale...a jak narazie jesteście na 7 miejscu!pozdro

Sorry chyba ci sie cos pomylilo to rocznik 93/94 jest na 7 miejscu a tu wypowiadaja sie starsze zawodniczki wiec sam/a bierz sie do pracy!!!!!Acha i jak sie nieobeznajesz to nie wypowiadaj sie na dany temat!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 02 listopada 2006, 16:18

snajper pisze:trzeba byc kompletnym durniem zeby pisac temat o swoim klubie .dziewczynkii czy macie jakis problem ze musicie sie dowartosciowac .lepiej zacznijcie porzadnie grac a nie wypisywac jakie to nie jestescie najlepsze i wogole .

Kto tu pisze o tym ze sa najlepsze chyba maja prawo do zalozenia takiego tematu a jak wam sie cos nie podoba to nie czytaj tego!!!!!!i sie tu nie prezentuj ze swoimi madrosciami!!!!!!

Lebron-MUKS

Postautor: Lebron-MUKS » 02 listopada 2006, 16:30

Popieram to co napisala ta osoba powyżej... :!: :!: :!: :lol: :lol: Pozdro

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 02 listopada 2006, 16:38

Dobra założyły ktoś ten temat ok...ale wypisujcie się tu z sensem...Proszę..bo jak moderator zamknę temacik...Piszczie tu wyniki,coś o klubie a nie wychwałki i takie tam...Pozdrawiam wszystkie zawodniczki MUKS-u(wszczególności te,które 2002 r. były w Ostrołęce) :):)

Nieznajomy

Postautor: Nieznajomy » 02 listopada 2006, 16:40

Wyniki meczow:
Na dzień 2.11.06r.

MUKS P-ń : MKS MOS Konin 127 : 21
MUKS P-ń : OLIMP Rawicz 141 : 35
MUKS P-ń : Tęcza Leszno walkower

Następny mecz odbędzie sie w dniu 5.11.06r. z Olimpią P-ń I

Ja również nie jestem z MUKS-u P-ń ani nie mam z nim nic wspólnego, ale od dawna śledze historie klubów szczególnie tego i interesuje sie nim. Dlatego nie uważam, żę forumijczycy powinni się tak odnosić do tych zawodniczek one nie są niczemu winne. Uwierzcie mi, że jest dużo kibiców i fanów tego klubu, którzy rzeczywiście chętnie się o nim czegoś dowiedzą!!!Jeżeli coś się wam nie podoba to się w tym temacie nie wypowiadajcie. Każdy ma prawo zakladania na tym forum tematów wystarczy by były one zwiazane z koszykówka. Temat ten nosi nazwe MUKS P-ń dlatego mają one prawo by napisać tu coś o swoim klubie. A to, że jedna z zawodniczek napisała, że jest tam dobra atmosfera i inne dobre rzeczy o swoim klubie nie świadczy o tym, że sie wywyższa bo po to ten temat został założony!!!!!!!!!

Lebron-MUKS

Postautor: Lebron-MUKS » 02 listopada 2006, 16:42

Nom ok..... ludziska piszcie rozsądnie..... buziaczki dla wszystkich kochajacych kosza :D

Gość

Postautor: Gość » 02 listopada 2006, 17:09

jordzi... pisze:Hehe... treningi dobrze prowadzone i urozmaicone, basen, lekkoatletyka...najlepsi trenerzy, fajny zgrany zespół, fajna atmosfera i ciekawe, porywajace mecze...poza tym widac ze zawodniczki stanowia jedna zgrana całosc, i dogaduja sie swietnie na parkiegie i poza nim... :D :wink: :wink:

Jordzi prosze nie pograzaj naszego klubu takimi wypowiedziami!!!!!!!!

jordzi...

Postautor: jordzi... » 02 listopada 2006, 18:16

ja sie wypowiadam w swoim imieniu, kazdy w muksie ma inne zdanie, mi tam sie u nas podoba...ale co tu dużo kryć, ja i tak nie mam nic do powiedzenia :)

MAGIC

Postautor: MAGIC » 02 listopada 2006, 18:46

CO ZA BZDURY:ZGRANY ZESPÓŁ,NAJLEPSI TRENERZY,FAJNA ATMOSFERA...JORDZI CHYBA CI SIĘ COŚ POMYLIŁO,Z TEGO CO MI WIADOMO TO PO ZMIANIE TRENERA TAM NIE JEST TAK WSPANIALE JAK WYPISUJESZ...DUŻO DZIEWCZYN JEST ZAWIEDZIONYCH...

ObserwatorDD

Re: Muks Poznań

Postautor: ObserwatorDD » 02 listopada 2006, 18:57

Sorry chyba ci sie cos pomylilo to rocznik 93/94 jest na 7 miejscu a tu wypowiadaja sie starsze zawodniczki wiec sam/a bierz sie do pracy!!!!!Acha i jak sie nieobeznajesz to nie wypowiadaj sie na dany temat!!!!! Do komentarza powyżej:Ok,pomyliło mi się(sorki),ale Ty naucz się pisać...!!!!!!!!!!!!!

jordzi...

Postautor: jordzi... » 02 listopada 2006, 20:37

ale ja mówie w swoim imieniu, podoba mi sie tak jak jest... moze poza paroma szczegółami :lol:

Gość

Postautor: Gość » 04 listopada 2006, 14:59

Z tym walkowerem dla Muks-u z Tecza to ale ktos przywalił ! :) Chyba że on jest dla Leszna, bo z tego co wiem trenerzy z Poznania pomylili date meczu i gdyby nie zgoda leszczyniaków to by dostali w ucho.....Dobrze że gra się fair play....ale walkowera nie było i mecz bedzie w innym terminie.Pozdrawiam1

bungge...

Postautor: bungge... » 04 listopada 2006, 19:45

Anonymous pisze:Z tym walkowerem dla Muks-u z Tecza to ale ktos przywalił ! :) Chyba że on jest dla Leszna, bo z tego co wiem trenerzy z Poznania pomylili date meczu i gdyby nie zgoda leszczyniaków to by dostali w ucho.....Dobrze że gra się fair play....ale walkowera nie było i mecz bedzie w innym terminie.Pozdrawiam1

a to muszę z przykrością poinformować ale walkower BYŁ i termin nie jest przełożony!a to nie pomylili się trenerzy MUKSu tylko trenerzy z Tęczy dostali złe informacje od osób 3...pozdrowienia dla [zapewne] kibica Leszna:D i zapraszam na jutrzejszy mecz na POSiRze z Olimpią o 13:30...
oczywiście czekamy na mecz z lesznem:D

be

Postautor: be » 04 listopada 2006, 19:48

bardzo bym prosiła żeby dziewczyny z MUKSu nie psuły opinii swojemu klubowi!a swoje osobiste spory załatwiały w cztery oczy!a przy okazji bardzo proszę nie oceniać CAŁEGO MUKSu po wypowiedziach tych dziewczyn...

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”