Olimpia Poznań-sezon 2006/2007

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Olimpia Poznań-sezon 2006/2007

Postautor: Cegła » 13 października 2006, 10:22

Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek info. na temat zespołu (jeżeli wogóle istnieje) to proszę o wpis
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 14 października 2006, 01:54

A jakie info cię interesuje??
Pare informacji masz w temacie "CZY TO JUŻ KONIEC OLIMPII"

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2006, 00:38

Nowym Moderatorem tego Podforum został Rybak! GRATULACJE:)

Teraz to on będzie w miarę uznania kontynuował informowanie ogółu kibiców w Polsce o losach zespołu, którego dotyczy to Podforum.

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 03 listopada 2006, 23:18

Jutro o godzinie 16 w Krzesinach odbędzie się mecz Olimpia-MUKS( 1 liga)
Zapraszam :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 listopada 2006, 19:53

Rybak pisze:Jutro o godzinie 16 w Krzesinach odbędzie się mecz Olimpia-MUKS( 1 liga)
Zapraszam :wink:

Muks wygrał MEEEEGA wysoko i najzupełniej zasłużenie... ale nie dziwi to wcale jesli gra zespół budowany wspólnie, wspólnie trenujący, robiący stałe postępy poprzez stawianie sobie celów i zawsze grę o coś z rywalem wyglądającym jakby sie pierwszy raz widział na boisku na oczy :( :( :( Może jednak wypadałoby potrenować wspólnie... na jednej sali... by uniknąć takich kompromitacji, jak dziś. Nie wiem, co na to dyrektor szkoły, ale raczej reklamy zbyt dobrej nie ma :(. Ale ja się nie znam, pewnie więcej napiszą ci, którzy śledzą całe zamieszanie na bieżąco i wiedzą o wiele wiecej (Rybak np).

... a ja sobie teraz obejrzę mecz sprzed kilku miesięcy, w którym to ten sam Muks na sali przy ulicy Promienistej, po pasjonującym, stojącym na bardzo wysokim poziomie, pokonał w ostatnich sekundach Olimpię 68:67... bo teraz jakoś bardzo smutno... średnio udana sobota :?

Pozdrowionka dla obu niegrających, kontuzjowanych! Szybko wracajcie do zdrówka:) .... Pająk - ten Twój nowy chłopak jakiś taki... hihihi... dużo pije, dużo krzyczy i wogóle (ANTYREKLAMA!)... hihihi... odradzam!:)))) ... joke:P)

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 04 listopada 2006, 20:41

No smutne smutne, też pamiętam ten mecz ostatni, gdzie tylko 1 punktem MUKS wygrał, gdzie te czasy co derby tych drużyn oznaczały super wielkie emocje...

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 04 listopada 2006, 22:23

Dotarłem na mecz aby się przekonać czy moje przedsezonowe gdybania się sprawdzają. A nuż się mylę? Bez satysfakcji stwierdzę,że się nie myliłem. Oglądałem ....... Obraz nędzy i rozpaczy. Żeby przez 40 minut zespół nie przeprowadził jednej poprawnej akcji? O grze zespołowej można zapomnieć. W skali od 0 do 5 za zespołowość 0. Za technikę 1. Za ducha 0. Ale tak musi być. Jeszcze nigdy się nie zdarzyło tak aby zespół zostawiony na pastwę. Z trenerem dochodzącym. Bez celu (cześć dziewczyn ma się bić w ekstraklasie, cześć o juniorki) grał jak jedna orkiestra. Ta porażka może boli. Ale raczej styl (brak stylu). Ale szkoda, że to się przełoży na wyniki juniorek i JUNIOREK STARSZYCH! . Może nie początkowo bo poziom konkurencji jest różny. Ale na bank póżniej. Żal mi, że ambicje kilku panów górują nad realizmem. Może czas posłuchać tych zaangażowanych inaczej? Z boku. Bo jak się słyszy jaki ................ organizacyjny zapanował, to trudno o inne efekty. I może ktoś mądry też postara się na przyszłość zlikwidować te dywany. To idiota chyba zarządził żeby ruchome dywany leżały obok boiska. A nuż któraś wyskoczy na nie i przeleci się przez pół sali w trybuny. Kontuzja na bank.

NA KONIEC PEWNE STARE MĄDRE POWIEDZENIE: NIE SIEDZI SIĘ JEDNĄ DUPĄ NA DWÓCH WESELACH. DO KOGO TE SŁOWA? WSZYSCY WIEMY. MOŻE CZAS PRZEKAZAĆ ZESPÓŁ KOMUŚ KTO NIM SIĘ NAPRAWDĘ ZAJMIE.

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 04 listopada 2006, 22:27

Chciałbym powiedziec jeszcze coś. Do dziewczyn. To nie wasza wina.

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 05 listopada 2006, 00:52

Nie będę powtarzał tego co napisał wcześniej Seba i Żołnierz bo to nie ma sensu, ale stwierdzenie NIE SIEDZI SIĘ JEDNĄ DUPĄ NA DWÓCH WESELACH ten pan powinien wytatuować sobie na czole jeśli nie dostrzega jaki wpływa na drużynę ma jego "zaangażowanie" w prace nad zespołem Olimpii.
Patrząc na mecz przypomniała mi się scena z Potopu "kończ waść wstydu oszczędź" ale bynajmniej nie chodzi mi tu o dziewczyny, bo trudno od nich wymagać zgrania skoro ze sobą nie trenują, a niektóre nawet nie mają możliwości normalnego trenowania.
Narazie tyle z mojej strony, jutro postaram się wrzucić pare zdjęć z meczu.

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 05 listopada 2006, 12:42

Rybak mam prosbę o kontakt z moją osobą. I to szybki. Moje GG 4955367

ŻOŁNIERZ NIEZAL.

Postautor: ŻOŁNIERZ NIEZAL. » 05 listopada 2006, 12:55

Nie mogę wyjść z szoku jak można tak załatwić zespół. Chodzę na ligowego kosza od 21 lat i widziałem juz kilka razy aby właśnie takie i podobne sztuczki ,,zakwitły,, (rezerwy a nie rezerwy. Wy trenujecie tam a wy tam. Ale i te drugie nie potrafia się spotkać w jednym miejscu). To urywek tych moich myśli bo do tego dorzucam myśl dlaczego Monika (fakt może jeszcze jej trochę brakuje technicznie, ale napewno duże serce a tego wczoraj brakowało) grzeje ławę, a na siłę gra gracz który mimo ,że jest nominalnym centrem gra 3 metry od kosza i pożytku z niego nie zbyt dużo. MOJE I RYBAKA HASŁO CZAS URUCHOMIĆ.

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Postautor: Cegła » 05 listopada 2006, 13:59

Tak sobie siedziałem z boku, na tej dziwnej, zimnej dywanowej sali (co za debil to wymyślił?) widziałem Jabola znowu na kacu coś tam wymachiwał. Był nie też niejaki Mytek fan Azs-u i muszę bez obrazy przyznać, MYtek cholernie słabe macie te rezerwy!!!! Czemu siedziałeś tak cichutko. Przecież to Wasz zespół-gdzie doping, gdzie Łukasze fany wrony marasy i inne temu podobne stwory, gdzie szerszenie czy skorpiony. To wasze zawodniczki, wasz trener. Mały doping na pewno dodałby skrzydeł AZS-owskim rezerwom. Skoro fatygujecie się taki kawał drogi, gdzieś na wioske to macie powód. Chyba, że razem z Dario(też tam go widziałem-tego szpiega ze Swarzędza) jesteście krypto-fanami zespołu jabola. Róznie w życiu bywa. Nawrotek ohhh ta kobieta, Skobel marzenie koszykarka mniam no i Dominika Górczak miss poznańskiej koszykówki. :))

Pozdrawiam kibiców Olimpii(Żołnierz, Wilson, Czarny, Seba), którzy gościnnie pojawili się w Krzesinach i dziewczyny, które znalazły się na zakręcie swojej koszykarskiej kariery
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 listopada 2006, 17:16

... a ja tam do Mytka nic nie mam :)

Dzięki za pozdrowienia Cegła! Również pozdrawiam i myślę, że niedługo to zaległe piwko będzie okazja wypić;) hehe... DO ZOBACZENIA!

... no i niedługo pewnie Rybak wrzuci tu fotki z tej arktyki (czyt. usłanej durnymi dywanami sali w Krzesinach)...

fanik

Postautor: fanik » 05 listopada 2006, 21:20

naprawdę żal mi tych dziewczyn!!!!!to nie ich wina ze gra ich wyglądała tak jak wyglądała,ale smutek ,żal i rozpacz była ich.może ktoś odpowiedzialny za ten stan rzeczy otworzy oczy!!!!!!!porozumienie trener-drużyna jest fatalne.dla mnie to skandal,a poza tym od tego pana dziewczynki już niczego nowego się nie nauczą.muks ma je już rozpracowane od paru lat w końcu grają ciągle to samo. trener ich nie rozwija!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 05 listopada 2006, 21:26

fanik pisze:naprawdę żal mi tych dziewczyn!!!!!to nie ich wina ze gra ich wyglądała tak jak wyglądała,ale smutek ,żal i rozpacz była ich.może ktoś odpowiedzialny za ten stan rzeczy otworzy oczy!!!!!!!porozumienie trener-drużyna jest fatalne.dla mnie to skandal,a poza tym od tego pana dziewczynki już niczego nowego się nie nauczą.muks ma je już rozpracowane od paru lat w końcu grają ciągle to samo. trener ich nie rozwija!!!!!

Nie zgodzę się, że One stoją z rozwojem. Tu nastąpiło tzw. cofnięcie ,,wsteczne,,. panie trenerze. Może trochę samozastanowienia się. Pan tracisz to co budowałeś przez lata. Imoże trochę zastanowienia, ambicje schować do kieszeni bo one nikomu są nie potrzebne.

Wróć do „Inne kluby”