7 kolejka - CCC Polkowice-ŁKS Łódź - 63:67
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
7 kolejka - CCC Polkowice-ŁKS Łódź - 63:67
.....
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2006, 09:42 przez simon, łącznie zmieniany 2 razy.
Sienot, ciekawe rzeczy gadasz, bo mi sie wydawało, że kryzys ma "Twoj" Włokniarz
, ale moze mi sie tylko zdawało
w sumie pewna wygrana z Poznaniem jest syndromem kryzysu niewątpliwie
odnośnie meczu - na pewno będzie to ciekawe widowisko. Jeśli jednak laski zagrają w obronie tak jak z Poznaniem i ciut skuteczniej w ataku, to o wynik jestem spokojny.
Wybiera się ktos z Łodzi na ten mecz? Simon - obiecałeś
(podczas rozmowy telefonicznej po meczu Górnik - ŁKS, który mialem przyjemność Ci relacjonować)
w sumie pewna wygrana z Poznaniem jest syndromem kryzysu niewątpliwie
odnośnie meczu - na pewno będzie to ciekawe widowisko. Jeśli jednak laski zagrają w obronie tak jak z Poznaniem i ciut skuteczniej w ataku, to o wynik jestem spokojny.
Wybiera się ktos z Łodzi na ten mecz? Simon - obiecałeś
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:Sienot, ciekawe rzeczy gadasz, bo mi sie wydawało, że kryzys ma "Twoj" Włokniarz, ale moze mi sie tylko zdawało
![]()
w sumie pewna wygrana z Poznaniem jest syndromem kryzysu niewątpliwie![]()
Wybiera się ktos z Łodzi na ten mecz? Simon - obiecałeś(podczas rozmowy telefonicznej po meczu Górnik - ŁKS, który mialem przyjemność Ci relacjonować)
Nie Kuba, nie zdawało ci się
Mam nadzieję, że tak będzie i kolejne 2 punkty dopiszemy sobie po tej kolejce. zadanie jednak na pewno nie będzie łatwe. Wierze jednak, że powoli klaruje sie w Polkowicach zespół zdolny do walki z najlepszymi. wobec tego mam nadzieje, ze nie bedzie problemow z pokonaniem ŁKSu, który choć bardzo silny, to jednak nie powinien być trudnym przeciwnikiem. mam taką nadzieje, choć rzeczywistość może okazać się zgoła odmienna... Kobieta zmienną jest 
-
zawodniczka
- Żak
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
jelo pisze:Trenejro pisze:Trzymam kciuki za ŁKS. Wraca Leo po kontuzji - mam nadzieję, że bardzo pomoże zespołowi w zwycięstwie.
Uważam że przy dobrej dyspozycji Sylwi, Skoriusza i Kasi Kenig możemy powalczyć o zwycięstwo!
miło to słyszeć z Twoich ust
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”