8 kolejka-AZS KK Jelenia Góra-Cukierki Odra Brzeg 64:62
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
To prawda poleciały tylko jajka i na nic wiecej nie mieli odwagi
a co do tego meczu to niestety nie było mnie na nim, a żałuje bardzo
a z tego co słyszałem to ta "twierdza w Jeleniej"
została nie zdobyta tylko dzieki chamskiej grze niektórych zawodniczek i bardzo stronniczemu sedziowaniu, ale to tylko szczegół, nie ważne ze coponiektóre zawodniczki uciekały sie nawet do takich chamskich zagrań że aż doszło do bardzo nieprzyjemnej kontuzji
ale "twierdza" nie zdobyta" aż sie smiech cisinie na usta jak to czytam
pozdro dla kibiców Cukiereczków i dla samych Zawodniczek.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Pozwolę powrócić do sprawy którą wczęsniej poruszył Lisu.
Panowie, jest dział "KIBICE"
Może podzielicie się tam z resztą kibiców w Polsce wrażeniami z tego meczu
Może kibice Jeleniej Góry napiszą coś o swoim dopingu, oprawie meczowej
Może napiszecie jak oceniacie doping kibiców z Brzegu
Szczerze mówiąc, to dziwie się zwłaszcza kibicom z Brzegu że po zaliczeniu bodajże pierwszego wyjazdu w tym sezonie w zorganizowanej grupie nie chcą zamieścić jakiegoś opisu, zdjęć itp. z tego wypadu
Hmm... szczerze mówiąc myślałem że po założeniu tego działu - działu poświęconemu NAM KIBICOM, będziecie w nim jedną z najaktywniejszych grup. Niestety, ze świecą można tam szukać Waszych wpisów
Panowie, jest dział "KIBICE"
Może podzielicie się tam z resztą kibiców w Polsce wrażeniami z tego meczu
Szczerze mówiąc, to dziwie się zwłaszcza kibicom z Brzegu że po zaliczeniu bodajże pierwszego wyjazdu w tym sezonie w zorganizowanej grupie nie chcą zamieścić jakiegoś opisu, zdjęć itp. z tego wypadu
Hmm... szczerze mówiąc myślałem że po założeniu tego działu - działu poświęconemu NAM KIBICOM, będziecie w nim jedną z najaktywniejszych grup. Niestety, ze świecą można tam szukać Waszych wpisów
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”