najlepiej grajaca zawodniczka
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
najlepiej grajaca zawodniczka
W zwiazku z roznymi konkursami jakie mnoza sie na forum, proponuje dyskusje na temat najlepszej zawodniczki AZSu PWSZ. Wydaje mi sie, ze bedzie to Justyna Zurowska. Jako jedyna zawodniczka z Gorzowa gra rowno przez caly sezon, skutecznie, nie robi glupich bledow i nawet trafia trojki
nie wiem czemu ale jakos nei moge sie przekonac do Agnieszki Szott
moze za duze byly nadzieje...
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Aga Szott i Justyna Żurowska stanowią o sile zepołu z Gorzowa!
To nie to że Szott niespełnia nadzieji, po prostu wszyscy ją już teraz znają i ostro pilnują! A Żurowska dopiero wchodzi w świat koszykówki dlatego mało kto skupia na niej uwage i ma więcej wolnej przestrzeni!
Będzie z niej bardzo dobra koszykarka!
To nie to że Szott niespełnia nadzieji, po prostu wszyscy ją już teraz znają i ostro pilnują! A Żurowska dopiero wchodzi w świat koszykówki dlatego mało kto skupia na niej uwage i ma więcej wolnej przestrzeni!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Siłę Gorzowa stanowi przede wszystkim zgrany zespół i tworzą kolektyw. Agnieszka Szott jest na pewno liderką swojego zespołu, ale wynikało to głównie z gry drużynowej. Ostatnio jednak coś się zacięło w tej drużynie. Moim zdaniem tak się stało, gdyż ciężar gry zaczął spoczywać właśnie na Adze. Jeśli chodzi o Justynę Żurowską to śledzę Jej karierę od pamiętnych Mistrzostw Polski Juniorek w Ostrowie gdzie wraz z AZS-em Gorzów sięgnęła po złoty medal, a indywidualnie została najlepszym strzelcem turnieju oraz wybrana MVP mistrzostw. Potem upragniony awans do ekstraklasy i powołanie do kadry młodzieżowej. Justyna świetnie gra pod koszem, potrafi oszukać rywalki dobrym zwodem, a co ważne jest bardzo skuteczna. Miło się ogląda grę "Dżastiny".
..you got to lose, to know how to win..
kyS pisze:bo to sie podobno pisze 'justine"![]()
mam skany na kompie: niech ktos mi powie jak je wrzucic na forum
http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtop ... highlight=
MARAS pisze:Aga Szott i Justyna Żurowska stanowią o sile zepołu z Gorzowa!
odnosnie Anieszki Szott: znaja, nie znaja, pilnuja badz nie. No, ale jakos ja nie widzialem, zeby zrobila jakis zwod i ktos sie na niego nabral

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
-
BALON
Agnieszka
na 1000000 i to nie dlatego ze jest milion razy ladniejsza od Żurowskiej. Poprostu jako jesyna umie zagrac ! na 1. jako jedyna gra podobnie do chlopaka nie mowiac o statystykachh, ktore ma prawie pod kazdym wzgledem leprze od Żurowskiej (tj. pkt, zb, as) ja tam za to nie jestem przekopnany calkowicie do Justyny Zurowskiej
-
Nick
Czytajac nie ktore komentarze nie rozumiem ludzi...powiedzmy sobie szczerze wezmy jesli Szott nie bedzie grala ta druzyna spadnie do 2 ligi a jesli Zurkowska nie bedzie grala sa szanse duze wieksze ze zostane w lidze wiec wydaje mi sie ze Aga jest lepsza zawodniczkom nie odbierajac nic Justynie.OBie stanowia trzon druzyny ale Aga jest lepsza i jest liderka tej druzyny.Na niej spoczywa presja i odpowiedzialnosc to ja najmocniej kryja i odcinala , prowokuja ale pomimo tego np tak jak w ostatnim meczu rzuca 25 pkt na nie zlym procencie i do tego doklada 12 zbiorek wiec nie komentujmy i nie porownyjmy tych dwoch zawodniczek bo w ogole nie ma tematu kto jest lepszy....
-
*Martyna *
a ja dalej swoje: ostatni mecz byl rewelacyjny (jezeli oczywiscie pominie sie rzuty osobiste
), ale poprzednie (chodzi mi o mecze w Gorzowie, bo niestety na wyjazadach nie bylem) to juz byly mocno takie sobie - sama Agnieszka przyznala to w wywiadach. A wez np taki mecz z Poznaniem to juz chyba nie ma co porownywac Agnieszki z Justyna (dwie trojki)
ps chce oczywiscie napisac, ze ten temat nei ma na celu pokazanie jaka to Agnieszka Szott (badz kto inny) jest slaba i w ogole BE! tak sie tylko zastanawialem, czy ktos podziela moje zdanie wiec sie ludzie nie ekscytujcie, albo inaczej podniecajcie sie, ale piszcie takich bzdur, ze bez Agnieszki bysmy na pewno spadli, bo obrazacie inne zawodniczki
ps2 powtorze, ze ja popropstu mialem chyba za duze nadzieje zwiazane z Agnieszka (chociaz patrzac na mecz z Chelmem, to widze, ze wcale takie za duze to nie byly) - juz widzialem taki zwod o jakim mowa powyzej:D
ps3 balon i martyna zarejstrujcie
im nas wiecej tym weselej
ps chce oczywiscie napisac, ze ten temat nei ma na celu pokazanie jaka to Agnieszka Szott (badz kto inny) jest slaba i w ogole BE! tak sie tylko zastanawialem, czy ktos podziela moje zdanie wiec sie ludzie nie ekscytujcie, albo inaczej podniecajcie sie, ale piszcie takich bzdur, ze bez Agnieszki bysmy na pewno spadli, bo obrazacie inne zawodniczki
ps2 powtorze, ze ja popropstu mialem chyba za duze nadzieje zwiazane z Agnieszka (chociaz patrzac na mecz z Chelmem, to widze, ze wcale takie za duze to nie byly) - juz widzialem taki zwod o jakim mowa powyzej:D
ps3 balon i martyna zarejstrujcie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
-
BALON
e tam
popatrz na ststatystyki z meczow wyjazdowych jezeli na nie nie jezdzisz:). Szotowa wygrala nam pare meczow, a Żurowska owszem zagrala dobrze z poznaniem al;e co z tego mielismy? jezeli Agnieszka gra dobrze AZS przewaznie wygrywa! a tak swoja droga to Szotwa Aga nie musii wcale rzuca za 3 pkt, bo jej pozycja do tego tak mocnio nie zobowiązuje , a co do tych trojek Justyny z poznaniem to sądze ze juz do konc sezonu nie zobaczymy jeje trojki!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”