Jak reklamować kkforum na meczach?
Moderator: Moderatorzy
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jak reklamować kkforum na meczach?
Proszę o wpisywanie propozycji na temat tekstu jaki mieliby słyszeć kibice przed meczami TBL.
Mimo że PLKK nie kwapi się aby narzucić taki obowiązek klubom (bo i nie musi) to wiem że przy pomocy forumowiczów kluby chętnie same będa takie info podawały.
Myślę że nie bedzie to problemem w Łodzi, Brzegu, Ostrowie oczywiście Pabach - mam nadzieję że i w Polkowicach do których się udam z wizytacją. Niewiadomą jest Wisła, na Lotos po ostatnich ekscesach nie liczę - prosze też o wypowiedzenie się kibiców z Poznania, Chełma i Gorzowa.
Prosze o umieszczenie również krótkiego tekstu jaki proponujecie aby był ogłaszany przed meczami.
Pozdro
Mimo że PLKK nie kwapi się aby narzucić taki obowiązek klubom (bo i nie musi) to wiem że przy pomocy forumowiczów kluby chętnie same będa takie info podawały.
Myślę że nie bedzie to problemem w Łodzi, Brzegu, Ostrowie oczywiście Pabach - mam nadzieję że i w Polkowicach do których się udam z wizytacją. Niewiadomą jest Wisła, na Lotos po ostatnich ekscesach nie liczę - prosze też o wypowiedzenie się kibiców z Poznania, Chełma i Gorzowa.
Prosze o umieszczenie również krótkiego tekstu jaki proponujecie aby był ogłaszany przed meczami.
Pozdro
odnosnie gorzowa to juz chyba tez nie bedzie problemu, tym bardziej ze jest link na oficjalnej stronie - sobol moglby cos napisac
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Najlepiej poprostu i najlepiej: Jedyny w Polsce portal koszykówki kobiet [ www.kkforum.pl ]- 2x
mati pisze:Najlepiej poprostu i najlepiej: Jedyny w Polsce portal koszykówki kobiet [ www.kkforum.pl ]- 2x
mysle, ze warto tez dodac: relacje LIVE ze spotkań TBL, najnowsze informacje itp
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARIO pisze:W Brzegu zdecydowanie nie będzie problemu. Można zamieścić stały link do portalu i forum w programie meczowym, ale także w czasie przerwy spiker może poinformować widzów jak do nas trafić. Co Ty na to Qiero?
nie będzie z tym najmniejszego problemu
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Re: Jak reklamować kkforum na meczach?
Viallos pisze:(...)
np ... "Interesujesz się kobiecą koszykówką? Szukasz informacji, wyniku, plotek o zawodniczkach? Chciałbyś dowiedzieć się z relacji na żywo, jak Twoja drużyna radzi sobie podczas meczu wyjazdowego? Pragniesz porozmawiać na Forum z kibicami z całej Polski na tematy dotyczące koszykówki i nie tylko? Zapraszamy do Portalu i Forum na www.kkforum.pl! Tu na pewno znajdziesz wszystko, czego brakuje Ci gdzie indziej!
Ps. Z rozpowszechnianiem podczas meczów komunikatu ja raczej nie bardzo pomogę - na spotkaniach Olimpii tylko na naszą prośbę obecny jest czasem spiker - wtedy, gdy potrzebny jest do uatrakcyjnienia prezentacji. Generalnie jednak takowego spikera nie ma
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Viallos pisze:qiero pisze:U nas już wczoraj pojawiła się reklama kkforum w programie przedmeczowym i w wypowiedzi spikera.
Super, mam tylko pytanie czy była ogłaszana regułka Seby czy może jakaś własna inicjatywa - chciałbym aby na każdej hali brzmiało to identycznie.
Regułka Seby wydaje mi się bardzo dobra i taką umieściłem w programie i taką też przeczytał spiker.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”