Live 1 kolejka II rundy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Live 1 kolejka II rundy
Proszę o zgłoszenia chętnych do prowadzenia wyników na żywo na forum. Ja będę w Ostrowie, Polkowice obstawia Kuba, Brzeg tradycyjnie Adam i Mario, Poznan myślę że podobnie jak ostatnio Mytek, Gorzów tradycyjnie Klaudia, ewentualnie któryś z nowych forumowiczów (kys, thomas).
Potrzebna tylko jedna osoba do której będą spływały wyniki. Czekam na propozycje.
Potrzebna tylko jedna osoba do której będą spływały wyniki. Czekam na propozycje.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2004, 13:11 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Live 1 kolejka II rundy
Viallos pisze:Proszę o zgłoszenia chętnych do prowadzenia wyników na żywo na forum. Ja będę w Ostrowie, Polkowice obstawia Kuba, Brzeg tradycyjnie Adam i Mario, Poznan myślę że podobnie jak ostatnio Mytek, Gorzów tradycyjnie Klaudia, ewentualnie któryś z nowych forumowiczów (kys, thomas).
Ja wyjezdzam, jednek na meczu napewno będę. Chodzi o to, ze jak juz znany będzie forumowicz, do którego słac wyniki, ażeby dał znac mi na koma, bo moge nie miec czasu sprawdzic. Mój numer mają Viallos, Piotroc, Szymon, ZiZu, Mario, jednak chyba zadna z tych osób nie będzie przy kompie dzis od 18. Na forum nie podam swojego numeru, ale mozna prosic o niego wymienione wyżej osoby i prosiłbym o zgłoszenie sie do mnie, bym wiedzial do kogo mam pisac
postaram sie zajrzec na forum przed meczem, ale niczego obiecac nie moge!
Pozdrawiam
Re: Live 1 kolejka II rundy
Ja również prosiłbym o smska od osoby dyżurującej. Pozdrawiam'
..you got to lose, to know how to win..
Wielkie PODZIĘKOWANIA dla Hersiego i wszystkich forumowych "korespondentów" !!! SUPER robota:)
Ps. Viallos - jako osoba pozostająca w kontakcie z władzami PLKK pewnie będziesz się orientował - jakie są szanse, że na stronie PLKK (czy nawet PZKOSZ) dodana zostanie na jakimś czołowym miejscu informacja, że relacje "na żywo" ze spotkań ligowych przeprowadzane są na naszym Forum? Dziś w pierwszej części relacji (tej w której uczestniczyłem), było obecnych około 20 osób, myślę, że o wiele, wiele więcej chętnych by skorzystało z pracy Hersiego i wysłanników, gdyby tylko wiedziało...
Ps. Viallos - jako osoba pozostająca w kontakcie z władzami PLKK pewnie będziesz się orientował - jakie są szanse, że na stronie PLKK (czy nawet PZKOSZ) dodana zostanie na jakimś czołowym miejscu informacja, że relacje "na żywo" ze spotkań ligowych przeprowadzane są na naszym Forum? Dziś w pierwszej części relacji (tej w której uczestniczyłem), było obecnych około 20 osób, myślę, że o wiele, wiele więcej chętnych by skorzystało z pracy Hersiego i wysłanników, gdyby tylko wiedziało...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Hersi pisze:Ufff, ale live dzisiaj![]()
Dzięki wszystkim za sms-y, a zainteresowanym za "ogladanie" wyników
Trochę zaspałem w 3 kwarcie z wysyłaniem wieści do Hersiego, ale to z wrażenia jaką zrobiła na mnie gra brzeskich koszykarek
Jeśli chodzi o reklamę Forum oraz relacji "live" z meczów - to w Brzegu nie będzie z tym problemów.
Jestem także za tym, o ile to możliwe, aby "korespondenci" otrzymywali także smskiem wieści z innych hal od osoby dyżurującej na forum.
..you got to lose, to know how to win..
MARIO pisze:Jestem także za tym, o ile to możliwe, aby "korespondenci" otrzymywali także smskiem wieści z innych hal od osoby dyżurującej na forum.
Masz 10000% racji - "wysłannikom" należy się z racji ich poświęcenia również jakaś korzyść. Wyniki wszystkich meczy podawane na bieżąco to najlepszy pomysł. Myślę, że od następnego razu nie będzie to problemem. W tym tygodniu SUPER robotę wykonał na Forum Hersi (jeszcze raz dzięki!) - obojętnie, kto będzie w stanie się poświęcić w kolejny weekend na pewno nie zapomni o osobach relacjonujacych z poszczególnych sal.
Ps. DZIĘKI za wysyłane wyniki!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wiadomo, że zazwyczaj "przykomputerowi" forumowicze to Ci z ośrodków grających akurat na wyjeździe, lub niestety z różnych przyczyn wogóle nie grających...
Proponuję zatem już zawczasu zgłaszanie chętnych, którzy są w stanie robić "live'a", tak by spokojnie był czas na wymianę nr.ów.
a to najbliższa kolejka (sobota) wraz z godzinami:
18:30 ŁKS Łódź - TS Ostrovia Ostrów Wlkp
18:00 KS CUKIERKI ODRA Brzeg - AZS Poznań
17:00 TS WISŁA CAN-PACK Kraków - MEBLOTAP AZS PWSZ Chełm
17:00 AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp. - LOTOS Gdynia
18:00 CCC Polkowice - PZU POLFA Pabianice
a to najbliższa kolejka (sobota) wraz z godzinami:
18:30 ŁKS Łódź - TS Ostrovia Ostrów Wlkp
18:00 KS CUKIERKI ODRA Brzeg - AZS Poznań
17:00 TS WISŁA CAN-PACK Kraków - MEBLOTAP AZS PWSZ Chełm
17:00 AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp. - LOTOS Gdynia
18:00 CCC Polkowice - PZU POLFA Pabianice
podobno ktos juz podaje informacje z Gorzowa ale jakby co to ja rowniez chetnie pomoge
btw bardzo podoba mi sie podpis Mytka
btw bardzo podoba mi sie podpis Mytka
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”