Bardzo mocny turniej w Wołominie
Moderator: Moderatorzy
-
pati_baloo
- Nowy na forum
-
gosc
-
Gość
-
Gość
LUDZIE.... PO PIERWSZE TO TYLKO TOWARZYSKI TURNIEJ BYŁ.... PO DRUGIE WOŁOMIN TO NIE MISTRZ ŚWIATA ZA JAKIEGO SIE UWAZA....PO TRZECIE ROBIĄ GWIAZDE Z ZAWODNICZKI KTÓRA MOZE I JEST NAJWYŻSZA TAM, ALE NIC NIE POTRAFI.... PO NASTEPNE.... CO TO ZA SĘDZIWIE BYLI, NIE WIEM, COS MI SIE TO WSZYSTKO NIE ZGADZA.... BO ŁKS TEZ ZAUWAZYŁ ZE KOLEJNOSC MEZY I SĘDZIOWANIE.... PSSS.... BYŁO ZENUJACA, A POZA TYM NA KONIEC MOGE TYLKO POGRATULOWAC TRENEROWI WOŁOMINA KWBINY PRYSZNICOWEJ JAKA DOSTAŁ.... 
-
Gość
-
Gość
Nie nagrode za najlepsza zawodniczke turnieju dostala jakas Monika z Wolomina ale nazwiska nie znam chce podkreslic ze calkowicie jej sie ona nie nalezala nie zaprezentowala soba nic ciekawego!!!!!!!!!wiec chyba ktos mial klapki na oczach!!!!!wiem ze niestety najlepsza zawodniczka turnieju zostaje zawsze dziewczyna ze zwycieskiego zespolu ale jak juz z niego mieli wybierac to powinna ja dostac dziewczyna z nr 7 z Wolomina a nie ta z nr 5!!!!!!!i zdecydowanie jej sie ta nagroda nie nalezala
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”