10. kolejka 1.12.2006
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Oglądam właśnie w TV mecz Torunia z Lesznem i niestety stwierdzam z zażenowaniem, ze po ostatnich komentarzach po meczu z ŁKSem kibice z Torunia nie wyciagneli żadnych wniosków i wciąż tkwią w kibicowskim średniowieczu. Gdy tylko Leszno jest przy piłce słysze te idiotyczne trąby!! Komu to ma pomóc???? Ludzie ogarnijcie się!!! Co chwila nawet przy atakach torunianek ktoś inteligentny inaczej dyma w ta trąbkę bez skladu i ładu i co najistotniejsze bez sensu...
Widac niektórzy sa niereformowalni i nawet slowa koszykarek nic temu nie przeszkodzą.
Widac niektórzy sa niereformowalni i nawet slowa koszykarek nic temu nie przeszkodzą.

-
zawodniczka
- Żak
U nas młyneczek dopingujacych osob(Siedzach bezczynnie na A nie licze)) 6 w porywach do 9 osób.Pierwsza polowe siedzialam na parkiecie i bylo nawte dobrze slychac.Frekwencja na sali ogolnie slaba .Zastanawia mnie tez jeden fakt gdzie sa ci wierni kibice ktorzy tak dopinguja ukochany Włókniarzyk,bo po wczorajszym meczu widze komu najbardziej zalezy na koszykowce i kto naprawde ma prawo nazywac sie kibicem
A jeśli chodzi o ciebie ziutek to moze bys ruszyl swoje cztery litery i zaczął dopingowac bo uważasz sie za kibica, nosisz szalik ,siedzisz na A to moze tez zaczniesz krzyczec i pomagac koszykarka
Psik: BasketFan masz moze wiecej zdjec kibicow??
Psik: BasketFan masz moze wiecej zdjec kibicow??
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
zawodniczka
- Żak
Ziutek poprostu prawda do ciebie nie dociera i tyle.Własnie oglądałam spotkanie Torunia i Leszna po tym meczu odczulam wrazenie ze jestem na skoczni narciarskiej.Doping na poziomie 9 latków.Przepraszam ale hałasowanie nie jest czescią dopingu.Mówie to teraz z perspektywy zawodniczki ktora gra.Jezeli slysze "małyszówki" to nie potrafie sie skoncentrowac na grze i cos mi sie zdaje ze koszykarki esktraklasy to samo odczuwaja.No coż moze niektorzy wkoncu zrozumieja ze liczy sie doping a nie im glosniej bedziemy walic w beben tym lepiej.
Taki off topic:Fanatyk jaki byl wynik meczu Pkk99 bo niestety nie zdązylam dojechac z Ełksy
Taki off topic:Fanatyk jaki byl wynik meczu Pkk99 bo niestety nie zdązylam dojechac z Ełksy
Mikey pisze:Nic nie mów tylko przekonaj znajomych żeby zrezygnowali z tych trąbek! Te trabki rozpraszają nie tylko zawodniczki przeciwnika w czasie ataku ale także wlasne koszykarki gdy bronią!
wiem o tym ale uwierz, że do tych ludzi ciężko dotrzeć :/ tak jak mówiłem, chyba bede musiał od razu do prezesa uderzyć może on jakoś zareaguje.
Ryan Coleman <3
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
FANATYK89 pisze:Ziutek, ja nie probuje Ci gadac gupot, czyu flugac...mowie tlyko tak jak to widze i jak widża inni, przemysl to![]()
![]()
Zawodniczka, PKK wygrało z ŁKSem tlyko nei pamietam wyniku chyba 81-75 cos w tym stylu
FANATYK, 80-72.
Pozdrawiam
PS. Następny mecz u siebie gramy dopiero 6. stycznia z Lotosem i tu na A powinno pojawić się zdecydowanie więcej osób
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Miałem dokładnie takie same odczucia jak Mikey oglądając (a właściwie nie oglądając bo mnie chuj trafiał jak słyszałem tą bajeczną atmosfere na hali) mecz Torunia. d r a m a t. A zwłaszcza jak się wcześniej oglądało mecz Stali Ostrów ze Śląskiem Wrocław, gdzie atmosfera była przednia (ja wiem ja wiem, kosz męski, inna standart, no ale zawsze)
Nie wiem czy ktoś pisał jak to u nas wyglądało na meczu z Brzegiem, Młyn ok. 40 osób, doping niezły od drugiej kwarty. zdjec póki co nie widzę.
Nie wiem czy ktoś pisał jak to u nas wyglądało na meczu z Brzegiem, Młyn ok. 40 osób, doping niezły od drugiej kwarty. zdjec póki co nie widzę.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA