Bardzo mocny turniej w Wołominie

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Talus

Zmieńmy temat...

Postautor: Talus » 06 grudnia 2006, 15:01

Dobra weźmy już skończmy z tą rozmową bo jest nudna, powiedzmy że racja tkwi po środku...a tak na marginesie to niewiem czy bedzie dziewczyną miło że zostały nazwane 3 piątką...

No to pozdro w szczególności dla lasek z Poznania:
OLIMPIA i MUKS bo wkońcu moje miejsce urodzenia:P
dla ŁKSu...bo mimo że jesteśmy cholernymi wrogami to wydajecie sie wporzadku
no i dla Wołomina bo laski sa wporzadku;]
Dla Gorzowa bo kibicowal Poznaniowi
no i dla warszawy bo Małgosia zrobila dobre wrazenie.. wiec zespul tez musi byc ciekawy...

No i do ponownego spotkania :) juz niedlugo....:D

Gość

Postautor: Gość » 06 grudnia 2006, 22:23

Znowu Ciebie wyśmieje...HAHAHA...z 3 piatki... czy ja wiem...no chyba ze te zawodniczki co graly to 3 piatka...:P byłam na miejscu i wiem że Ty też,(wkoncu ma sie te dobre oceny z infy:P- wiem ze nie wiesz o co chodzi:P) PS a na zmarszczki istnieja dobre kremy;

To oczywiste, ale do tego nie trzeba mieć piątki z info tylko iść drogą dedukcji- tym razem ja wiem że nie wiesz o co chodzi. W zespole jest rywalizacja, ktoś kto wychodzi w pierwszej piątce może niedługo wyjśc w trzeciej i na odwrót, to nie jest kwestia czy komuś jest miło czy nie.

Sandra D. oburzona

Postautor: Sandra D. oburzona » 07 grudnia 2006, 18:09

Tak naprawde HURAGAN WOŁOMIN zrobil to wszystko celowo oni zawsze chca wygrywac za wszelka cene nawet upokarzajac przy tym dzieci!!!!dobrze wszyscy organizatorzy wiedzieli ze taki rozklad meczow bedzie uciazliwy dla zawodniczek i co nikt sie nie podjal zmian w planie.....a wymowki......to kazdy umie wymyslec!!!!!!!!!To nie pierwszy raz tak zrobili i mam nadzieje ze im ktos za to kiedys odplaci.......!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 07 grudnia 2006, 18:10

Prosze nie zganiac wszystkiego na organizatorow to do konca nie jest ich wina!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 07 grudnia 2006, 18:11

A niby czyja Pana w czerwonych bucikach!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 07 grudnia 2006, 19:54

to jest wina organizatorow bo to oni chyba ustalali kto z kim i o ktorej godzinie gra! :x

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”