Live 1 kolejka II rundy

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 14 grudnia 2004, 18:41

Mytek pisze:jeszcze nie znam dokladnie wszystkich ustalen, ale istnieje szansa ze pojawie sie w Brzegu, tak wiec moglbym sluzyc pomoca.

Zapraszamy! :D
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 14 grudnia 2004, 19:35

Ale wciąż nie ma tego który będzie na forum urzędował - czyżby wszyscy forumowicze byli na meczach.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 grudnia 2004, 19:42

Hmmm... co prawda kompletnie nie wiem, co będzie w sobotę, ale tak wstępnie mogę się zobowiązać, że do końca meczy wysiedzę w domu ;) No i mogę pełnić rolę centrum zbierania informacji... i rozsyłania ich w świat ;) hehe..

Numer.. hmmm... część osób zna - tych, którzy nie znają poinformuję na priv... kto chętny? :D hihi..
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 14 grudnia 2004, 20:10

Ja na 99,9% bede przy kompie i w godzinach meczów :wink:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 grudnia 2004, 20:20

ja raczej przy kompie nie bede gdyz mam nadzieje ze beda w Brzegu, wiec moglbym pelnic role informatora... :) :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 grudnia 2004, 21:55

Mytek pisze:ja raczej przy kompie nie bede gdyz mam nadzieje ze beda w Brzegu, wiec moglbym pelnic role informatora... :) :)

:lol: :lol: :lol: :lol:
"kto nie pije - ten donosi..."

Ps. Seba rzuć mi nr. na prv lub gg przy okazji - nawet jak nie teraz (a mogę "donosić" z chęcią) to w przyszłości się przyda...

mardal

Postautor: mardal » 15 grudnia 2004, 15:32

czesc z niecierpliwoscia czekam na dzisiejsze mecze. zagralem
Baltiskaya Zwezda - US Valenciennes Olympic (Totals) Powyżej 125.5

czekam na pomyslne wiesci ....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 grudnia 2004, 19:50

Hmmm... tak sobie właśnie myślę... i uczynię to głośno ;) Na każdej sali ekstraklasy będziemy mieli wysłannika, któremu będę - pewnie z niezastąpioną pomocą kogoś z Forum, bo limity na komórki marne - wysyłał wyniki otrzymane z innych sal. Można na przyszłość pomyśleć o włączeniu do tego łańcuszka również spikerów w każdej sali. W ten sposób o wynikach i o Forum dowiadywaliby się wszyscy widzowie na bieżąco ;) Co o tym myślicie?

Ps. Część osób ma już numer - chętni do przeprowadzania relacji proszeni są o kontakt na priv! Pozdrawiam.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 grudnia 2004, 19:59

Seba pisze:Hmmm... tak sobie właśnie myślę... i uczynię to głośno ;) Na każdej sali ekstraklasy będziemy mieli wysłannika, któremu będę - pewnie z niezastąpioną pomocą kogoś z Forum, bo limity na komórki marne - wysyłał wyniki otrzymane z innych sal.

Tu mozna pomyslec o darmowych bramkach SMS w internecie, których jest przecież pełno. Problemem jest ERA, która udostępnia swoja bramke po rejestracji na e-mail i mozna wysłac tylko 5 SMSów dziennie, chyba, ze ma się wiecej nic jeden e-mail. Bramki do Plusa i Idei są powszechnie dostępne. Z tego co się orientuję linki do wszystkich bramek są na tej stronie.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 grudnia 2004, 20:04

Kuba... to nie takie proste - na wszystkie sieci są przewidziane limity jeśli chodzi o dostawanie darmowych esek połączone z określonym numerem. Podobne limity niestety dopadają mnie też, jako wysyłającego. Np na plusa to jest bodajże 10 czy 12 esek. Po przekroczeniu limitu na gg mogę skorzystać z Miasta Plusa, ale inne bramki z reguły korzystają juz z takich, że limity się pokrywaja. Podobna sprawa z innymi sieciami...

Mogłem coś pokręcić lub niedokładnie określić - trochę "na szybko" pisałem... Jeśli są mozliwości obejścia, to będę "dzwięczny"... inne niż proxy...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”