El Guaje pisze:Włókniarz przegrał w Koluszkach 3:4.
WŁÓKNIARZ PABIANICE - piłka nożna (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
obserwator
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
na dzień dobry 8-0 brawo kiedy grają u siebie i o której można popatrzeć na te wypociny?? Włókniarz Pabianice - Sokół Aleksandrów Łódzki 24 marca, 15:00 ten terminarz jest dobrze ?? bo nie jestem pewny i nie wiem czy wpaść przed meczem Włókniarza z Wisłą??za info z góry dziękiEl Guaje pisze:Na inauguracje rundy Włókniarz przegrał w Opocznie 8:0
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
kibic Włókniarza
sienot pisze:na dzień dobry 8-0 brawo kiedy grają u siebie i o której można popatrzeć na te wypociny?? Włókniarz Pabianice - Sokół Aleksandrów Łódzki 24 marca, 15:00 ten terminarz jest dobrze ?? bo nie jestem pewny i nie wiem czy wpaść przed meczem Włókniarza z Wisłą??za info z góry dziękiEl Guaje pisze:Na inauguracje rundy Włókniarz przegrał w Opocznie 8:0![]()
![]()
mecz z liderem ciekawie może być z 10:0
jasne, a potem my kibice Włókniarza pójdziemy na Polfę popatrzeć jak was Wisła rozjeżdża, idź ty sobie lepiej od razu na Polfę i pilnuj żeby wam Kosza nie zajebali, lepiej 10 kibiców ale prawdziwych na piłce, niz 100 takich jak ty
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
kibic Włókniarza pisze:jasne, a potem my kibice Włókniarza pójdziemy na Polfę popatrzeć jak was Wisła rozjeżdża, idź ty sobie lepiej od razu na Polfę i pilnuj żeby wam Kosza nie zajebali, lepiej 10 kibiców ale prawdziwych na piłce, niz 100 takich jak ty
widze, że mamy inne poglądy to, że ja krytykuje gre to nie znaczy że im nie kibicuje
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Włókniarz Pabianice 0-3 Sokół Aleksandrów Łódzki
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
chyba to co mówili w gazecie to prawdaziutek_pabianice pisze:Włokniarz przegrał na wyjeździe z ostatnim w tabeli Gal Gazem Galewice 0:3
-
Michal-Lemberg
- Amator
Witam!
Wszystkich Fanów piłkarskich Włókniarza zapraszam do podforum Cukierków Odry Brzeg, gdzie znajduje się temat "Stal (BTP Piast) Brzeg". Pabianiczanie, liczę na odzew z Waszej strony! Jednocześnie będzie mi miło jak napiszecie do mnie na priwa lub "wbijecie" na moje gg, gdzie będziemy mogli porozmawiać bardziej swobodnie (a chyba jestt o czym
).
Na koniec nieniejszego postu chciałbym (w swoim imieniu) złożyć Wam najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych (wszystkiego dobrego, mokrego dyngusa i odpoczynku od natłoku codziennych spraw)!
Z wyrazami szacunku
Michał
LKS Pogoń Lwów (1904-1939) - "Wiara, która przetwała w nas po dzisiejsze czasy..." / Cała Polska w cieniu Śląska!
Wszystkich Fanów piłkarskich Włókniarza zapraszam do podforum Cukierków Odry Brzeg, gdzie znajduje się temat "Stal (BTP Piast) Brzeg". Pabianiczanie, liczę na odzew z Waszej strony! Jednocześnie będzie mi miło jak napiszecie do mnie na priwa lub "wbijecie" na moje gg, gdzie będziemy mogli porozmawiać bardziej swobodnie (a chyba jestt o czym
Na koniec nieniejszego postu chciałbym (w swoim imieniu) złożyć Wam najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych (wszystkiego dobrego, mokrego dyngusa i odpoczynku od natłoku codziennych spraw)!
Z wyrazami szacunku
Michał
LKS Pogoń Lwów (1904-1939) - "Wiara, która przetwała w nas po dzisiejsze czasy..." / Cała Polska w cieniu Śląska!
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie: