MISS BASKET 2006 - wątek dyskusyjny... czyli rozmowy w toku
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba..... chwila, chwila
Skoro Twoja kandydatka jest zgłoszona do rozgrywek na ten sezon to spokojnie może kandydować!!! Poza tym, status Budeń jest zupełnie inny niż np. podany przeze mnie przykład Karli. Jest w Polsce a że się leczy??? No cóż, Ala Perlińska w zeszłej edycji też się leczyła i kandydowała.
Skoro Twoja kandydatka jest zgłoszona do rozgrywek na ten sezon to spokojnie może kandydować!!! Poza tym, status Budeń jest zupełnie inny niż np. podany przeze mnie przykład Karli. Jest w Polsce a że się leczy??? No cóż, Ala Perlińska w zeszłej edycji też się leczyła i kandydowała.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Aaaa..to takie kalosze:) Myślałem, że zasada: "te które grają, a nie grały" dotyczaca tego sezonu i wyborów przesądza, że kandydować może jedynie zawodniczka, która ZAGRAŁA, a nie tylko potencjalnie mogłaby;) No ale skoro wystarczy być zgłoszonym to chyba looooz... wydaje mi się, że Karolinka spełnia ten warunek:)
uwaga z mijego punktu widzenia jak najbardziej słuszna... ja ze "swoją" kandydatką muszę jeszcze "z pewnych względów" poczekać - może się nawet nie doczekam?
Ps.Seba - Twoja kandydatka nie odeszła (została wyciepnięta) z klubu i wyjechała z Polski... Kontuzja, ciążą, choroba, słaba forma - nic nie znaczą (ubiegłoroczny finał Perełka-Szott - obie kontuzjowane cały lub "lwią część" sezonu) - jest zawodniczką klubu. Pisząc "gra a nie grała" popełniłem błąd - powinienem napisać "jest a jej nie było" - w odróżnieniu do "była a nie jest" bo to jak wiemy "nie pisze się w rejestr..."

Ps.Seba - Twoja kandydatka nie odeszła (została wyciepnięta) z klubu i wyjechała z Polski... Kontuzja, ciążą, choroba, słaba forma - nic nie znaczą (ubiegłoroczny finał Perełka-Szott - obie kontuzjowane cały lub "lwią część" sezonu) - jest zawodniczką klubu. Pisząc "gra a nie grała" popełniłem błąd - powinienem napisać "jest a jej nie było" - w odróżnieniu do "była a nie jest" bo to jak wiemy "nie pisze się w rejestr..."
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie: