Wielkie emocje pod łódzkimi koszami

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Wielkie emocje pod łódzkimi koszami

Postautor: Pamela » 15 grudnia 2004, 11:57

Kibiców żeńskiego basketu czekają w sobotę i niedzielę nie lada emocje.W hali ŁKS (początek o godz. 12) odbędą się mecze drużyny złożonej z byłych reprezentantek Polski z zespołem zawodniczek naszego regionu (z ŁKS i Włókniarza Pabianice, które również mają na swoim koncie występy w drużynie narodowej).

Obrazek

Sobotni mecz odbędzie się przed ligową potyczką pierwszoligowych koszykarzy łódzkiego klubu z Kotwicą Kołobrzeg. Warto zatem wybrać się wcześniej do hali przy al. Unii, aby obejrzeć w akcji dawne gwiazdy żeńskiej koszykówki.

Od kilku miesięcy grono byłych reprezentantek Polski i gwiazd ligowych drużyn przygotowuje się do koszykarskich mistrzostw świata, które w styczniu odbędą się w Nowej Zelandii.

W drużynie byłych reprezentantek Polski występują m.in. znane przed laty zawodniczki: Bożena Sędzicka, Grażyna Seweryn, Marta Starowicz, Małgorzata Turska, Iwona Jabłońska, Teresa Swędrowska, Mariola Marzec, Marzena Gumowska, Lucyna Januszkiewicz, Małgorzata Czerlonko i Małgorzata Kubiak. Trenerem reprezentacji Polski jest Leszek Maria Rouppert.

(hof) - Express Ilustrowany
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 grudnia 2004, 15:12

Ale jaja "zapieprzyli" do expresu moje zdjecie, które robiłem w lecie ):(
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 15 grudnia 2004, 15:50

swoja droga ciekawa sobota na ŁKSie sie szykuje :)

12:00 oldgirls :D
16:00 koszykarze z Kotwica
18:30 koszykarki z Ostrovia

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 15 grudnia 2004, 16:04

Wooow, faktycznie szykuje się u Was nawet bardzo interesująca i ciekawa sobota dla kibiców basketu. Chętnie bym wpadł do Łodzi ale w tym czasię będe na meczu mojego AZS-u w Brzegu...

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 15 grudnia 2004, 16:35

Mikey pisze:Ale jaja "zapieprzyli" do expresu moje zdjecie, które robiłem w lecie ):(

No to Mikey..Pozwij Express,zgarnij odszkodowanie,a potem kase zainwestuj w koszykarki :wink:

A co do soboty..To zapraszamy wszystkich spragnionych kosza w potrójnym wydaniu :D Łódż jest bardzo gościnnym miastem 8)
Antychryst powrócił ;)

lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)

:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)

:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 grudnia 2004, 19:57

SUPER sprawa z tym zespołem! Swoją drogą myślę, że w takim składzie pewnie by się spokojnie utrzymał i teraz w naszej ekstraklasie ;) No i będę trzymał mocno kciuki za Olimpijki - Gosię Kubiak, Iwonę Jabłońską i Martę Starowicz ;) "Dawne gwiazdy" ... hmmmm... myślę, że dla wielu osób to są te prawdziwe, ciągle aktualne GWIAZDY naszego basketu.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 15 grudnia 2004, 20:46

taaaaak, zapraszamy do Łodzi w sobote !!!

ps. sorki ale najebany jestyrm fdosc mocno i zaraz zwnowu ide pic a jutro rano trza do szkoly":P

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 15 grudnia 2004, 21:36

Mikey pisze:Ale jaja "zapieprzyli" do expresu moje zdjecie, które robiłem w lecie ):(

Iza im dała to zdjęcie z płyty, którą przygotowałeś w iluś tam egzemplarzach :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”