11 kolejka 09.12.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 10 grudnia 2006, 22:29

To są Fani kolejki i nie ma zmiłuj!!! Dzieciaki z Domu dziecka zdzierające gardła dla ełkaesianek :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 grudnia 2006, 23:14

Marco pisze:Wisła Kraków - 5 w Gdynii oficjalnie

zgadza się.
pozdro z Poznania, czas ruszać w dalszą drogę.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 10 grudnia 2006, 23:38

ŁKS - AZS Jelenia Góra

Przed meczem jak co roku odbyła się wigilia dla dzieci z Domów Dziecka zorganizowana przez Stowarzyszenie Kibiców ŁKS. Tego dnia nasz młyn znajdował się na innym sektorze (dawny młyn w latach 1999-2003). Nasz dotychczasowy sektor za koszem udostępniliśmy zaproszonym dzieciom. Trzeba przyznać że dzieciaki bardzo się angażowały w doping i nie jeden stary kibic mógłby się od nich uczyć. Ogólnie bardzo dobry doping i atmosfera przez cały mecz.

Dzieci z DD na sektorze za koszem

Obrazek

Nasz młyn na swoim dawny sektorze (tuż obok)

Obrazek

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 11 grudnia 2006, 01:59

piękinie pięknie ładna imprreza w Łodzi nieźle to wygląda :)

Co do postów panów z Polkowic to było tak na początku było co było.Potem zaczęliśmy sie ograniczać (jedni drugich) więc nie słyszeliście wyzwisk bo ich w trakcie meczu już nie było.Ponoć My sie napinamy strasznie na forum.Widze że w tym przypadku chłopaki zostawili to bez komentarza bo teraz niejaki Bodzio i jakiś drugi (niepamiętam) zaczęli atak w naszą stronę.Dajcie spokój.Wiem że krzyczeliście do ochroniarzy i chwała Wam za to.Nie będziecie sie narażać ochronie przez kibica z Brzegu (rozumiem Was) więc mu nie pomogliście.Spoko ja to rozumiem to nasz problem.Ale po chuj teraz jakieś "napinanie" (to Wasze określenie).Zgody nie będzie wiecczego sie spodziewac.Tylko jest już po meczu i po co jakieś "ale"? My nie piszemy że Wy cośtam albo co innego... A z resztą jak chcecie to piszcie.Niech wojna trwa.Może niedługo sie pozabijamy i będzie super :)

BTW. Więc czemu nie mieliście barw? (to nie jest pytanie urażające tylko chciałbym wiedzieć)
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 11 grudnia 2006, 07:27

bo może nas nie stać :D? lol

gwiazdka idzie więc może mikołaj nam przyniesie

wyjazd do brzegu kilka osób tan znudził, że nie pojechali i nie wzieli barw :) w sensie flag hehe a co do szali to mi i nie do twarzy w pomarańczowym i teraz zamawiamy czarne :P hehehe

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 11 grudnia 2006, 08:00

Bodzio pisze:bo może nas nie stać :D? lol

gwiazdka idzie więc może mikołaj nam przyniesie

wyjazd do brzegu kilka osób tan znudził, że nie pojechali i nie wzieli barw :) w sensie flag hehe a co do szali to mi i nie do twarzy w pomarańczowym i teraz zamawiamy czarne :P hehehe

Ani to śmieszne ani fajne.

Przepraszam, że się wtrącam do tej dyskusji Polkowicko-Brzeskiej ale może po prostu fani z Polkowic z racji że nie są jeszcze zorganizowani nie mają swoich szalików i flag. Ja będąc w Polkowicach w tym sezonie nie widziałem nikogo w szalu ani żadnej flagi na hali.

A tak swoją drogą to w ostatnich latach dużo emocji (poza sportowych) między kibicami z Brzegu i Polkowic budzą mecze ich drużyn.

Gdyby tylko w Polkowicach była bardziej zorganizowana grupa to mogłyby to być jedne z ciekawszych meczy (kibicowsko) w lidze.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 11 grudnia 2006, 11:22

U nas kibice z Polkowic mieli jakieś flagi, a co do szlików, to z tego co pamietam to kilka osób posiada tam jakies przedpotopowe, a nowe są zawsze w przygotowaniu
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 grudnia 2006, 12:28

elen pisze:U nas kibice z Polkowic mieli jakieś flagi, a co do szlików, to z tego co pamietam to kilka osób posiada tam jakies przedpotopowe, a nowe są zawsze w przygotowaniu
Co to znaczy przedpotopowe? W Gorzowie są rozumiem zajefajowe na miarę XXI wieku?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 11 grudnia 2006, 12:43

Mikey pisze:Co to znaczy przedpotopowe? W Gorzowie są rozumiem zajefajowe na miarę XXI wieku?

Ty się tutaj nie napinaj tylko weź się za aktualizację "Statystyk wyjazdowych".

:lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 grudnia 2006, 12:48

Lisu pisze:
Mikey pisze:Co to znaczy przedpotopowe? W Gorzowie są rozumiem zajefajowe na miarę XXI wieku?

Ty się tutaj nie napinaj tylko weź się za aktualizację "Statystyk wyjazdowych".

:lol:
Ale mnie to interesi potwornie co znaczą owe "przedpotopowe", na szydełku robione czy jak? :lol: :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 11 grudnia 2006, 12:58

Mikey pisze:
elen pisze:U nas kibice z Polkowic mieli jakieś flagi, a co do szlików, to z tego co pamietam to kilka osób posiada tam jakies przedpotopowe, a nowe są zawsze w przygotowaniu
Co to znaczy przedpotopowe? W Gorzowie są rozumiem zajefajowe na miarę XXI wieku?

Spokojnie, bez nerwów. Ja nie wiem ale ostatnio cos sie strasznie nerwowo zrobiło. JUż ci tłumacze moją może nie do końca trafną wypowiedz. Użyłem słowa przedpotopowe, bo z tego co wiem to żadna seria szalików nie została juz dawno wydana. Co za tym idzie kibice dysponują tylko szalikami AQUAPARK POLKOWICE. Tylko takie udało mi sie zaobserwować.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 11 grudnia 2006, 12:59

Obrazek
Dobre szwaczki były za czasów potopowych
:wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 grudnia 2006, 14:02

Dziękuję za wyjaśnienie. Co do nerwowości, chce ją wlasnie ukrocic, bo to nie moje wypowiedzi moga taką nerwowośc wprowadzic. Wypominanie czy tez wskazywanie u kibiców innego klubu "przedpotopwych szalikow" nie sluży spokojowi na forum i nie sądze by służyło zaciesnianiu przyjaźni. Ktos mi moze zarzucić ze sie czepiam... tak czepiam sie i będe czepial się każdego kto zacznie inicjowac na forum dyskusje, które zakończyc mogą się awanturą taką jaka mielismy wczoraj. Ostatnio dziwnym trafem staje po stronie kibiców z Polkowic,bo widze ze stają sie celem mniejszego bądź większego ataku na kilku plaszczyznach. Najsmieszniejsze jest to ze atakują ich kibice klubów, mających niewiele więcej (o ile wogóle) do zaoferowania (w kwestiach kibicowskich). I troche przypomina mi to w niektorych przypadkach tego harlemowskiego Murzyna ktory do sąsiada Murzyna mowi "Ty czarnuchu!"
Elen nie bierz tego do siebie Bron Boze, ten tekst jest skierowany do "innych" kibiców tego forum aby sie opamietali. Takze bez urazy, pozdrawiam zarówno polkowiczan jak i Ciebie Elen.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 11 grudnia 2006, 15:01

a co do naszej ekipy i meczów u siebie to jeszcze zobaczycie :) heh co do flag i szali to nie wiem jak nie widziales ich w Polkowicach :) bo zawsze sobie jakaś wisi i szaliki ludzie też mają ;] ale raz, że nie wszyscy i raz, że z aquaparkiem :) ale spokojnie ;]

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 11 grudnia 2006, 17:06

Koszykarski weekend:
Kraków-Brzeg-Gdynia-Kraków.
Od południa w sobotę do rana dzisiaj. Trochę zmęczenia, ale było super. :D
Wielkie gratki dla ann i betti za wytrzymanie tego maratonu =D> . Pozdro dla Fearlessa, który do Gdyni dotarł przez Łódź, gdzie obejrzał mecz ŁKS i dla jego kolegi Jasia za towarzystwo i wsparcie naszej grupki na hali w Gdyni.
Również duże podziękowania dla kibiców Lotosu za miłe i sympatyczne przyjęcie. :) Piwko może następnym razem.... :D
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Wróć do „Kibice”