Protest!
Moderator: qBK
Protest!
W związku z zaistniałą sytuacją po meczu z Polkowicami chciałbym zaproponować ogólny protest i zaprzestać kibicowania na meczu jeśli wciąz palanty z gwaranta będą ochraniać!! tak dalej być nie może zeby na własnej hali po pysku zbierać! prosze kibiców z Brzegu o wypowiedzneie się w tym temacie! pozdrawiam!
Anonymous pisze:muszę przyznać, że zachowanie niektórych brzeskich kibiców było skandaliczne
Tak tak prawda musimy przepraszać bo nie wiem, że eni wolno dopingować własnej drużyny powinnismy kibicować cyckom tak???No poprostu skandal napsizmy do Giertycha brzeskie bydło zachowuje sie skandalicznie. NIech w szkołach wprowadza podręcznik dobrego kibica.
Co wy k...wa robicie na tym forum
Nie widziałem całej akcji z Gwarantem, słyszałem tylko relację i jestem po waszej stronie ale CZY MUSICIE SIĘ Z TYM TAK OBNOSIĆ
Tak samo co do wiązanek w kierunku Polkowic - po kiego ch... ? Zaczęło się 5 lat temu i już do końca świata będzie rozróba? Też nie kocham Polkowic ale nie odczuwam niespożytej chęci manifestacji tego i rzucania mięsem na meczu, robienia afer na forum.
Jeśli ktoś nie ma jak odreagować, niech jedzie na Oporowską
Ot, takie meczyki pokroju WKS-Arka [niestety w tym sezonie grają w innych ligach, ale są inne mecze]. Kto jest kozakiem?
Co do strajku - widzę że niektórzy chodzą na mecze nie po to żeby pomóc dziewczynom wygrać tylko żeby zbluzgać kogo się da, oprostestować coś, sratatata, zrobić komuś na złość itp. Dobrze przynajmniej że nie ma u nas [na razie] takiego czegoś jak w Starachowicach - czyli wyzywanie własnych koszykarek...
Wracając do wiązanek - myślę że dziewczyny kiedy biegają po parkiecie i słyszą non topa bluzgi na przyjezdnych, na sędziów, po prostu tak się nakręcają do gry
Nic tylko grać i wygrywać
I jeszcze krótkie podsumowanie: nie dziwię się, że ostatnio sporo osób wylało się u nas na kibicowanie. A wiele osób nic nie mówi bo to wszystko już się im przejadło i mają to głęboko w d..., a poza tym wiedzą że nikt ich nie będzie słuchał i nic to nie zmieni.
Pozdrawiam.
Jeśli ktoś nie ma jak odreagować, niech jedzie na Oporowską
Co do strajku - widzę że niektórzy chodzą na mecze nie po to żeby pomóc dziewczynom wygrać tylko żeby zbluzgać kogo się da, oprostestować coś, sratatata, zrobić komuś na złość itp. Dobrze przynajmniej że nie ma u nas [na razie] takiego czegoś jak w Starachowicach - czyli wyzywanie własnych koszykarek...
Wracając do wiązanek - myślę że dziewczyny kiedy biegają po parkiecie i słyszą non topa bluzgi na przyjezdnych, na sędziów, po prostu tak się nakręcają do gry
I jeszcze krótkie podsumowanie: nie dziwię się, że ostatnio sporo osób wylało się u nas na kibicowanie. A wiele osób nic nie mówi bo to wszystko już się im przejadło i mają to głęboko w d..., a poza tym wiedzą że nikt ich nie będzie słuchał i nic to nie zmieni.
Pozdrawiam.
Aha i jeszcze jedno: nie dało wam nic do myślenia, że kilka ostatnich tematów które zostały zamknięte - wszystkie dotyczą naszych spotkań
No i jeszcze sławetny podpis YorkieBoya - możesz mieć poglądy jakie masz ale mnie zalewa kiedy pod każdym Twoim postem [ich treść już pomijam] widzę ten tekst - i myślę że większość forumowiczów też. Dziwię się że jeszcze administratorzy się tym nie zajęli.
No i jeszcze sławetny podpis YorkieBoya - możesz mieć poglądy jakie masz ale mnie zalewa kiedy pod każdym Twoim postem [ich treść już pomijam] widzę ten tekst - i myślę że większość forumowiczów też. Dziwię się że jeszcze administratorzy się tym nie zajęli.
leszczu powiedz mi to na hali przed meczem co ! nie pasuje ci ten podpis to goń sie! i od moich pogladow wara !!! a co do akcji z gwarantem to nawet nie masz pojecia co sie dzialo wiec nawet nie probuj wyrazac swoich opinii!
a propo wulgaryzmow i obrazania kogokolwiek na hali to juz nie pamietasz jak sam "mruczales" pod nosem! wiec nie pier..dol mi tu ze jestes taki oburzony ... swietoszek sie znalazl i nawet nie probuj mi nic odpisywac tylko powiedz mi w twarz co cie boli jesli masz odwage !!!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!
YorkieBoy - to jest Twój ostatni post wyrażony w tym tonie, następne będą usuwane. To forum jest czytane przez ludzi w różnym wieku, więc staraj się wyrażać swoje zdanie w bardziej cywilizowany sposób, a jak nie podoba Ci się moja ingerencja to powiedz mi to jutro podczas meczu.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
YorkieBoy pisze:przyjdz na sektor to pogadamy !!! nie macie sie czego czepiac to zmieniacie moje podpisy!!! fest moderatorzy Nara
p.s czekam na meczu jesli chcesz cokolwiek odemnie uslyszec
jestem od Ciebie trochę starszy i nie zamierzam za Tobą biegać, a co do podpisu... dobitnie świadczy o tym kim jesteś
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
AD1. Przecież pisałem że nie widziałem zajścia z Gwarantem więc się nie będę odnośnie tego konkretnego zdarzenia wypowiadał. Ale myślę że pisanie na każdym kroku słowo i rozciąganie tego wątku w nieskończoność nie ma sensu.
AD2. Forum nie jest Twoją własnością. Gdybyś wykupił domenę, utrzymywał serwer, poświęcał czas na zarządzanie forum to mógłbyś pisać co chcesz i jak chcesz - mógłbyś napisać zajebiście wielkimi literami P...DOLĘ WAS i byłoby ok. Ale jak już pisałem - forum nie jest Twoją własnością i większość użytkowników tego nie akceptuje, więc albo dostosuj się do ogólnie przyjętych niepisanych zasad (szkoda że niepisanych - ale założenie było takie, że każdy forumowiczów ma jakiś umiar) albo po prostu nie wchodź na to forum, jeśli Cię to tak denerwuje. Możesz założyć własne forum i pisać tam co chcesz - nikt Ci nie zabrania.
Pozdrawiam
AD2. Forum nie jest Twoją własnością. Gdybyś wykupił domenę, utrzymywał serwer, poświęcał czas na zarządzanie forum to mógłbyś pisać co chcesz i jak chcesz - mógłbyś napisać zajebiście wielkimi literami P...DOLĘ WAS i byłoby ok. Ale jak już pisałem - forum nie jest Twoją własnością i większość użytkowników tego nie akceptuje, więc albo dostosuj się do ogólnie przyjętych niepisanych zasad (szkoda że niepisanych - ale założenie było takie, że każdy forumowiczów ma jakiś umiar) albo po prostu nie wchodź na to forum, jeśli Cię to tak denerwuje. Możesz założyć własne forum i pisać tam co chcesz - nikt Ci nie zabrania.
Pozdrawiam