12 kolejka: Odra Brzeg - Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
...
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2006, 12:04 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
To jest Hit 12 kolejki dwa kluby o bogatej histori
Stal i Mrks walczyć będą do ostaniej minuty. W 1 kolejce wygrały Pabianiczanki jak będzie teraz 
To jest Hit 12 kolejki dwa kluby o bogatej histori
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
sienot pisze:12 kolejka: Odra Brzeg - Włókniarz Pabianice
To jest Hit 12 kolejki dwa kluby o bogatej historiStal i Mrks walczyć będą do ostaniej minuty. W 1 kolejce wygrały Pabianiczanki jak będzie teraz
Może byś tak coś napisał o kibicach, np. że jest to mecz tzw. "zgody". Mógłbyś coś wsponieć od kiedy przyjaźń łaczy kibiców obu tych klubów itp. oraz o tym ilu kibiców MRKSu wybiera się do Brzegu.
A nie piszesz o tym kto wygrał w 1 kolejce albo kto będzie walczył do ostatnich minut! To nie ten dział!!!
Mikey pisze:Liquidor pisze:ŻOŁNIERZ pisze:Pewnie! Wszak Odra zawsze jest w Pabach
ironia, prowokacja, szydera, napinka czy co ? :>Żolnierz i szydera? No skądże....
Pozdro Żołnierz
Jaka szydera???? hihihihi. Przecież ja nic nie napisałem. No przeciez to mecz przyjażni i tyle.
Wiesz Mikey. to dziwne. Chyba się częściej widujemy niz nie jeden przyjaciel ,choć wiadomo co teoretycznie nas łączy.
P.s. do kogoś tam z Krakowa. Jaka napinka? Czy wszystko dla was musi się łaczyć z napinką? hihihihi.
Kumaci wiedzą o co mi chodzi.
Pozdro dla całej Lans ekipy. Przyjaciół z Pabach.
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie: