strona MUKS Widzew
Moderator: Moderatorzy
-
mlody123
strona MUKS Widzew
hej. mam problem, poniewaz chcialbym znalezc strone www zespolu MUKS Widzew. szukalem juz wszedzie, ale niestety bez rezultatow. jesli znacie jakies strony to piszcie. dzieki
Widzewianki swoje mecze rozgrywają zwykle w soboty o godzinie 18:00. Chyba, że stanie się coś niezwykłego i zostanie zmieniona godzina spotkania. Grają w hali przy ulicy Karpackiej 61 (najlepszy dojazd autobusem 57).
Najbliższy mecz w tę sobotę odbędzie się właśnie w tym miejscu i o tej porze, którą podałem
Najbliższy mecz w tę sobotę odbędzie się właśnie w tym miejscu i o tej porze, którą podałem
-
iCanFly_11
- Nowy na forum
a tak poza tym ze tak jak Czukers napisal, ze mecze WIDZEWA rozgrywane sa na ul. Karpackiej 61 o godz 18 w soboty, to o ich terminie i miejscu rozgrywania mozna przeczytac w gazecie lub w necie bez problemu
co tam jeszcze....
aha !!! dodam tez (dla zainteresowanych) :
17.02 Widzew - Żyrardow godz 18 Tecza (Karpacka 61)
24.02 Widzew - La Basket godz 18 Tecza (Karpacka 61)
03.03 Widzew - Chelm godz ?? Hala WSInf (Rzgowska ??) - wyjatkowo
10.03 Pruszkow - Widzew
to caly terminarz do konca sezonu zasadniczego
co tam jeszcze....
aha !!! dodam tez (dla zainteresowanych) :
17.02 Widzew - Żyrardow godz 18 Tecza (Karpacka 61)
24.02 Widzew - La Basket godz 18 Tecza (Karpacka 61)
03.03 Widzew - Chelm godz ?? Hala WSInf (Rzgowska ??) - wyjatkowo
10.03 Pruszkow - Widzew
to caly terminarz do konca sezonu zasadniczego
<<CarpeDiem>>
Czukers pisze:Hmm, w tej chwili chyba nigdzieUmieszczę je na stronce, którą tworzę (skany z kalendarza widzewskiego na rok 2007).
Jakieś fajne możesz dać także w temacie o Widzewie na KKForum;) Pomoże to na pewno w promowaniu zespołu i ubieganiu się o własne Podforum;)
Pozdrowionka.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']