12 kolejka: Odra Brzeg - Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- polite boy
- Żak
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
polite boy pisze:Orzeł Polkowice;d
yyyyyy no comment
A ja czekam na więcej szczegółów dotyczących meczu i oprawy.Nie mogłem być a tu taka niespodzianka (pokonanie Włókniarza).Tylko szkoda ze to zaszkodziło Pabom
Ja go znam to jest ten no...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
ziutek_pabianice pisze: Grupa kibiców z Pabianic jest właśnie w drodze
ziutek_pabianice pisze:Z tego co słyszałem przez telefon, doping ze strony Pabianic dobry, wynik na razie póki co też
Popierółko!!!! Przestań pisać o kibicach i kibicowaniu!!! Nie pokazuj mi się internetowy "kibicu" na hali
A w kwestii formalnej, relacje z wyjazdu napiszę jak się wyśpie, jak wytrzeźwieje i jak będzie mi się chciało
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Brawa dla Pabianickich kibiców za wspaniały doping
Naprawdę godne pozazdroszczenia.
Co do naszych kibiców... nie wiem, chyba coś mi od ostatniego meczu umknęło
To miała być jakaś forma protestu, czy może jedliście wspólny, mocno niestrawny posiłek
Może ktoś mi wyjaśni żałosność naszego 'młyna'

Co do naszych kibiców... nie wiem, chyba coś mi od ostatniego meczu umknęło
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde
Zbych pisze:Brawa dla Pabianickich kibiców za wspaniały dopingNaprawdę godne pozazdroszczenia.
Co do naszych kibiców... nie wiem, chyba coś mi od ostatniego meczu umknęłoTo miała być jakaś forma protestu, czy może jedliście wspólny, mocno niestrawny posiłek
Może ktoś mi wyjaśni żałosność naszego 'młyna'
![]()
Nie ma dopingu bo klub nie chce dopingu!! jak chcesz uzyskać więcej informacji to porozmawiaj z kierownikiem zespołu!! Pozdrawiam!
Wojtek pisze:Nie ma dopingu bo klub nie chce dopingu!! jak chcesz uzyskać więcej informacji to porozmawiaj z kierownikiem zespołu!! Pozdrawiam!
Nie mam takich kontaktów z działaczami aby mieć okazję do konwersacji. Równie dobrze możesz w tym miejscu przedstawić swoje racje, przeciez po to między innymi jest to forum a nawet ten specjalny dział, którego powstanie było okupione wieloma kłótniami
Wracając do sytuacji na meczu. Zachowujecie sie jak małe dzieci. Po pierwsze: komu kibicujecie
Wracając do bluzgania, jakoś słowa kierownika nie przeszkadzały Wam w rzucaniu ch...mi w sędziego. Szczerze mówiąc ja też w pewnym momencie się nie powstrzymałem, ale ja tam żadnych deklaracji nie składałem. czyli wyeliminowaliście z dopingu to co najlepsze a zostawiliście przedmiot sporu z klubem - nieźle pomyślane
Jak już kiedyś napisałem nie dziwię się przekleństwo, kiedy sytuacja na boisku jest nerwowa, np. sędziowie się mylą w jedną stronę, jakaś koszykarka jest mocno bita itp. Ale przypuszczam że klubowi chodziło o Wasze zachowanie w meczu z CCC i tu go popieram. Polkowiczanie działają na Was tak, że dostajecie małpiego rozumu. Jeszcze się mecz nie zaczął a już z naszego sektora szły bluzgi tak w kierunku tamtych kibiców jak i koszykarek. I pomyślcie na co mogłyby pójść pieniądze wydawane w tym momencie na kary. Jakby zsumował cały sezon to wyszłaby niezła sumke i to właśnie tak wkurza klub. Nie dziwcie się temu. Po prostu jeżeli jesteście całym sercem z drużyną to kibicujcie tak aby jej pomagać, zamiast szkodzić lub nie kibicować wogóle.
Zbych pisze:Wracając do sytuacji na meczu. Zachowujecie sie jak małe dzieci. Po pierwsze: komu kibicujecieKierownikowi drużyny czy całemu zespołowi (np. koszykarkom, które dla Was grają). Po drugie pewnie że klub nie potrzebuje kibiców, przez których z meczu na mecz musi płacić kary
Nie wpadliście na to, żeby zmienić tylko trochę sposób kibicowania, wyrzucić parę elementów (np. bluzgi, nie zawsze spowodowane sytuacją na boisku). Wtedy nikt nie miałby do Was o nic pretensji. Nie byłoby interwencji gwaranta, ani krytycznego podejścia kierownictwa klubu. A Wasze podejście jest zajeb...te - albo kibicujemy jak nam się podoba albo wogóle... udowadniacie tym, że tak naprawdę kibicowanie jest dla Was tylko rozrywką, a nie wychodzi z serca i oddania drużynie. Sprostuj mnie jeżeli się mylę.
Wracając do bluzgania, jakoś słowa kierownika nie przeszkadzały Wam w rzucaniu ch...mi w sędziego. Szczerze mówiąc ja też w pewnym momencie się nie powstrzymałem, ale ja tam żadnych deklaracji nie składałem. czyli wyeliminowaliście z dopingu to co najlepsze a zostawiliście przedmiot sporu z klubem - nieźle pomyślane![]()
Jak już kiedyś napisałem nie dziwię się przekleństwo, kiedy sytuacja na boisku jest nerwowa, np. sędziowie się mylą w jedną stronę, jakaś koszykarka jest mocno bita itp. Ale przypuszczam że klubowi chodziło o Wasze zachowanie w meczu z CCC i tu go popieram. Polkowiczanie działają na Was tak, że dostajecie małpiego rozumu. Jeszcze się mecz nie zaczął a już z naszego sektora szły bluzgi tak w kierunku tamtych kibiców jak i koszykarek. I pomyślcie na co mogłyby pójść pieniądze wydawane w tym momencie na kary. Jakby zsumował cały sezon to wyszłaby niezła sumke i to właśnie tak wkurza klub. Nie dziwcie się temu. Po prostu jeżeli jesteście całym sercem z drużyną to kibicujcie tak aby jej pomagać, zamiast szkodzić lub nie kibicować wogóle.
Chcelismy dopingować, ale nie dano nam bębnów! Cofnięto nam darmowy wstęp - ale to jestem w stanie zaakceptować - bo była kara z naszej winy - dlatego za wstęp płacimy! ale nie rozumiem czemu nie udostępniają nam bębnów! dodatkowo to była forma protestu wobec incydentu z gwarantem, który miał miejsce po meczu z CCC, a także część osób m.in. ja chciała aby ten mecz był przegrany i żeby w końcu mąż opatrznościowy brzeskiej koszykówki (totalne beztalencie) K. K. odszedł!! nie udało się szkoda!! trza się jeszcze z nim użerać!!
A co do polkowic! byłeś na jakimś meczu w polkowicach? byleś tam na hali? jeśli tak to wiesz dlaczego tak na nas działa ten klub i nie zamierzam Ci tutaj wyjaśniać tych kwesti! jak chcesz to zapytaj sie kibiców Śląska Wrocław dlaczego "nie lubią" legii warszawa:):):)
no cos za cos, ktos musi dostac po tylku, niestety w tym wypadku i sadze ze ostatnim dostaly dziewczyny tym ze po prostu nie kibicowalismy jak nalezy a praktycznie wcale nie kibicowalismy, wybralismy opcje ktora pokazalismy swoj sprzeciw w strone zarzadu, ktory np nie chcial wydac nam bebnow w ogole smieszna sytuacja, na dodatek zabrali liste ktora jak widac nie przyniosla rezutatu bo i tak ludzi bylo pelno mimo ze druzyna zbiera baty, sytuacji z gwarantem nie znasz wiec chyba nie powinienes zaczynac tego watku, kibicowalismy zawsze nawet kiedy druzyna dostawala w dupe, a ze sytuacje sie na siebie nalozyly to trudno, polkowic nigdy nie lubilismy i nie polubimy zreszta pisalem juz o tym nie tylko ja ale inne osoby z Brzegu, jesli chcemy zaprostestowac to niestety ale to chyba jedyny sposob bo w przypadku transparentow sadze ze doprowadziloby to do interwencji gwaranta i wtedy juz nie byloby ciekawie gdyby doszlo do czegos na trybunach w czasie meczu.
Każdy ma swoje racje. Zastanówcie sie jak chcecie aby wyglądał doping podczas przyszłych meczów. Nie wierzę, że tak łatwo jest Wam siedzieć powstrzymując się przed kibicowaniem. Jeżeli jest tak jak myślę to i Wam ppowinno zależeć na rozwiązaniu tej sytuacji. Nawet kosztem własnej urażonej dumy. Postarajcie się zrozumieć tą drugą stronę i powody jej postępowania. Mam nadzieję, że znajdziecie wyjście z tej patowej sytuacji i na następnym meczu usłyszymy ten normalny głośny doping, czego nam wszystkim życzę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czyli rozumiem że bez bębnów kibice Odry Brzeg nie istnieją? To samo tyczy się wchodzenia za darmo?
Był taki sezon gdy ja również otrzymywałenm pulę darmowych biletów dla "klubu kibica". Jednak nie wyobrażam sobie żeby obrażać się m.in. za to że nie mogę wejść na mecz za darmo. Wygląda to tak jakby klub wynajmował kibiców. Dodam tylko że My rezygnowalismy po pierwszym sezonie z darmowych biletów.
Był taki sezon gdy ja również otrzymywałenm pulę darmowych biletów dla "klubu kibica". Jednak nie wyobrażam sobie żeby obrażać się m.in. za to że nie mogę wejść na mecz za darmo. Wygląda to tak jakby klub wynajmował kibiców. Dodam tylko że My rezygnowalismy po pierwszym sezonie z darmowych biletów.
Wojtek pisze:(...) Chcelismy dopingować, ale nie dano nam bębnów! Cofnięto nam darmowy wstęp - ale to jestem w stanie zaakceptować - bo była kara z naszej winy - dlatego za wstęp płacimy!(...)
Wojtek pisze:(...) dodatkowo to była forma protestu wobec incydentu z gwarantem, który miał miejsce po meczu z CCC(...)
lisu pisze:(...) Czyli rozumiem że bez bębnów kibice Odry Brzeg nie istnieją? To samo tyczy się wchodzenia za darmo?(...)
Popatrz Lisu co wypisujesz a co zostało powiedziane. NO COMENT
Lisu pisze:Czyli rozumiem że bez bębnów kibice Odry Brzeg nie istnieją? To samo tyczy się wchodzenia za darmo?
przeczytaj kilkakrotnie nasze wypowiedzi ze zrozumieniem i wtedy sie wypowiedz.