12 kolejka: AZS Gorzów Wlkp. - AZS Poznań

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

12 kolejka: AZS Gorzów Wlkp. - AZS Poznań

Postautor: Lisu » 13 grudnia 2006, 20:19

...
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2006, 12:04 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 17 grudnia 2006, 14:30

Wybiera się ktoś z Poznania na dzisiejszy mecz do Gorzów Arena?

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 17 grudnia 2006, 15:09

Po opisie Lukasza na gg widze, ze raczej beda 8)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 grudnia 2006, 18:49

Oglądam mecz w TV i szczególnie zwracam uwage na trybuny. Slychac jakies śpiewy (podejrzewam ze to poznaniacy, choc nie moge ich zlokalizować). Gospodarze jak widzę... po staremu :lol: bęben nawet dwa i j... j... j... byle głśniej. Choc slysze także sczątkowe A-Zet-eS Go-rzów!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 17 grudnia 2006, 21:29

5 osób z Poznania, całkiem fajny doping :) AZS!!!!! :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 grudnia 2006, 11:12

My byliśmy na balkonie bliżej ławki naszych, niektórzy mogli być niewidoczni przez tablice, nad nami transparent "POZNAŃ".
Na drabinkach wzdłuż druga flaga.
Jak sie czapki mikołajów podobały???
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 grudnia 2006, 12:29

AZS PWSZ Gorzów- AZS Poznań 17.12.2006

Oficjalnie nikt do Gorzowa sie nie wybierał, w takim przekonaniu koszykarki wyruszyły na ostatni mecz w tym roku. Z tego co mi wiadomo wyruszyly o 14:00, my wyruszamy samochodem o 14:35 ze stacji paliw w Swadzimiu, w pięciosobowym składzie, z koszykarkami pojechał jeden kibic któremu do końca mówiliśmy że oglądamy mecz w TV :lol:
Droga mija przyjemnie na dyskusjach na różne tematy, robimy postój na górkach pod Międzychodem testując na polu pirotechniki :lol: :lol: .
Następnie zatrzymujemy sie po zaopatrzenie w Netto w Skwierzynie, ruszamy dalej i po kilometrze znowu stoimy w korku, z daleka ktoś od nas dostrzega autokar podobny do tego jakim nasze koszykarki jeżdża zazwyczaj na mecze. Nie ujawniamy sie jednak, oni zjeżdżają na postój, my lecimy dalej. W Gorzowie małe perypetie związane z obiazdami, Wrona wprowadza nas w mroczne dzielnice Gorzowa :P Jakoś przejeżdzamy Warte, i jesteśmy na miejscu, szukamy jeszcze marketu aby nabyć czapki mikołajów, i potem udajemy sie pod hale. Pod halą rozpakowujemy sie, zabieramy ekwipunek i na hale.
Na wejściu mówimy że z Poznania jestesmy, biletier idzie nam darmówki załatwiać, i zaraz największy absurd. Mówi żebyśmy pokazali jakiś dowód tożsamości że my z Poznania :lol: :lol: Żenada! Mówimy że idziemy na balkon i tam też sie rozkładamy, ku zdziwieniu calej drużyny która sie rozgrzewa :P Zawieszamy flagi. Mecz rozpoczyna sie z opóźnieniem ze względu na relacje TV :evil: (jak zawsze). W szóstke zakładamy czapki świąteczne i zaczynamy doping, jedziemy ostro, emocji co nie miara na parkiecie. Kompletu na hali nie było jednak ludzi dużo. Doping Gorzowa niezmienił sie od kiedy byliśmy ostatni raz, bębny, pod koniec grupka wstala i zaczęła śpiewać, dużo ludzi wyposażonych w dmuchane pałki.
Pod koniec zaczynamy śpiewać świąteczne melodie, dziewczyny dziękują za doping, my na koniec "AZS, co, Wesołych Świąt" :lol: Zwijamy sprzęt i udajemy sie na konferencje, na której bardzo miłe słowa pod naszym adresem skierował trener gorzowianek, następnie udajemy sie na parking i po jakimś czasie wyjeżdzamy z Gorzowa, robimy postój pod Skwierzyną tam gdzie koszykarki zatrzymają sie po nas na kolacje. My udajemy sie dalej, celem zdążenia do McDonalda pod Pniewami, siedzimy tu jakieś 40 minut, wyruszamy i po jakimś czasie dogania nas autokar z naszymi. Jedziemy przed nimi aż do granic Pozniania. Do chałupy docieramy o 24:00.
Wyjazd super i efet zaskoczenia też :P

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 18 grudnia 2006, 13:11

Słowa pochwały dla poznaniaków, doping dobry, tylko ten transparent nad koszykarkami...czułem sie jakby falubaz sie pojawił. No ale cóż.... Co do naszego dopingu, zmienia sie troche, wiecej krzyczenia mniej walenia w bebny. Wczoraj zaczynało mi sie pod koniec podobać. Gdyby nasz doping był taki jak w ostatnich siedmiu minutach to byłoby dobrze
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 grudnia 2006, 14:36

ja swoje odczucia napisze troszkę później - musze odpoczac po zajęciach...

ale jedna sprawa czekać nie moze - absurd z tym, ze musialem udowodnić ze jestem z Poznania :lol: panu przy wejściu juz poznański szalik i koszulka "AZS POZNAŃ" nie wystarczały :lol: :lol: :lol:

PS: pozdrowienia dla kibica AZSu Gorzów z ktorym miałem okazję zamienić parę słów w przewie meczu :!: :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 18 grudnia 2006, 14:39

To własnie ze mna rozmawiałes, ja tez pozdrwiawiam. A co do tych przy wejściu, niestety inteligenci to tam nie siedzą. Naszeczescie my wchodzimy innym wejsciem
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 grudnia 2006, 14:42

Transparent nie byl skierowany do miejscowych! Nie znacie jego przeslania. W Lesznie bylo podobnie :!:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 18 grudnia 2006, 15:55

MARAS źle mnie zrozumiałeś po prostu Falubaz miał trensparent o podobnej treści dlatego o tym wspomniałem, zreszta na hali nie ja jeden
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 grudnia 2006, 16:08

elen pisze:MARAS źle mnie zrozumiałeś po prostu Falubaz miał trensparent o podobnej treści dlatego o tym wspomniałem, zreszta na hali nie ja jeden

Dobra spoko teraz kumam, skąd podobieństwo z Falubazem

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 18 grudnia 2006, 16:34

MARAS pisze:.
Jak sie czapki mikołajów podobały???
Cóż czapki mikolajów były już przerabiane przez kibiców Wlokniarza w Polkowicach dwa lata temu i ŁKS w Chełmie rok temu. Takze tu nie wbiliście się chlopaki z nowością, ale szacun za wyjazd. Czekamy na jakieś autorskie pomysly grupy poznanskiej. Pozdrawiam.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 grudnia 2006, 16:40

Tak w kwestii formalnej do tego co napisał Mikey, to my dwa lata temu w Polkowicach mieliśmy kompletne stroje Mikołajów :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Kibice”