Koszykarki, a kibice
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Kibic z Gorzowa
Koszykarki, a kibice
Czy nie zastanawia was fakt że koszykarki od nas z klubu nie dziekuja kibicom za doping. Wielkokrotnie obserwowałem co dzije sie po meczu i jakos nie przyuważyłem zeby któras z nich podeszła do kibiców i podziekowała. Ja rozumiem ze one sie cieszą, ale kibice tez "staja na głowie" aby je wspomóc. Jak to wyglada w innych klubach??
-
gorzowianin
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Koszykarki, a kibice
W ŁKSie laski przychodzą przybijac nam piatki po każdym meczu. To jest rzecz ktora albo sie ma we krwi albo nie. Jeżeli wasze zawodniczki nie mają wewnetrznej przyzwoitosci zeby przyjśc i podziękować to namawianie ich do tego jest bez sensu, bo w świadomosci kazdego pozostanie fakt że robią to z łaski, bo ktoś im kazal. Wiele zalezy od kapitana. Nasz kapitan Sylwia Wlaźlak jest związan z ŁKS od wileu lat, traktujemy ją jako jedną z nas. Zawsze pierwzsa przychodzi podziekowac, nawet po porażce tak jak ostatnio w Lesznie.Kibic z Gorzowa pisze:Jak to wyglada w innych klubach??

-
seneka
To brak przyzwoitości i godności ze strony gorzowskich koszykarek. Ten temat był już wałkowany w tamtym sezonie była chwilowa poprawa a później znów wszystko wróciło do poprzedniego stanu. Nasze koszykarki noszą głowy wysoko w chmurach i nawet odpowiedzenie cześć na ulicy stanowi wielki problem dla nich. Nie ma, co wymagać kulturalnych zachowan w postaci podziękowania za doping, jak są prostaczkami i nie wyniosły tego z domu nic na to nie poradzimy. Jak mówi stare powiedzenie Baba ze wsi wyjdzie wieś z baby nie. Tak samo jest z wychowaniem niby takie wielkie przedstawicielki świata sportu i kultury a jak widzimy wychodzi prostactwo na każdym kroku z nich.
Pewnie teraz się to poprawi, ale będzie to tylko chwilowe i wymuszone a nie o to chodzi…
Pewnie teraz się to poprawi, ale będzie to tylko chwilowe i wymuszone a nie o to chodzi…
-
Gość
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja bym az tego tak nie demonizował. Owszem, widoczny jest brak dziekuowania kibicom po meczu, ale nie urasta to az do rangi prostactwa. Przeciez nie we wszystkich klubach jest taka tradycja dziekowania. dziewczyny po prostu ciesza sie same i jakos nie maja checi, lub po prostu nie umieją dzielic sie ta radoscia z innymi. Moze kiedys sie to zmieni.
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2006, 13:48 przez elen, łącznie zmieniany 1 raz.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
elen pisze:Ja bym az tego tak nie demonizował. Owszem, widoczny jest brak dziekuowania kibicom po meczu, ale nie urasta to az do rangi prostactwa. Przeciez nie we wszystkich klubach jest taka tradycja dziekowania. dziewczyny po prostu ciesza sie same i jakos nie maja checi, lub po prostu nie umieją dzielic sie ta radoscia z innymi. Moze kiedys sie to zmieni.
Skoro nie mają chęci i nie czują wewnetrznej potzreby zeby podziękować to świadczy tylko o nich, jak? niech kazdy sobie odpowie. Inna sprawa ze doping w Gorzowie też raczej nie rzuca na kolana...

- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nikt tu nie mówił ze rzuca na kolana. Jakiby on nie był to wszyscy kibice zgromadzeni na hali a jest ich zazwyczj blisko 1000, współtworzy jakos to widowisko. Wszyscy mogliby byc tylko biernymi obserwatorami, a jednak klaszcza, próbują jakos dopingować. Chyba cos im sie za to nalezy.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
seneka
W przekonaniu koszykarek gorzowskich nic się kibicom nie należy za ich oddanie. Świadczy to tylko i wyłącznie ze są prostaczkami.
One nie potrafią podziękować są zadufane same w sobie i jedyne słowo pasujące tu to właśnie prostactwo.
Kiedyś była na nie nagonka to dziękowały za doping sprawa ucichła i dalej prostactwo zaczęło wychodzić. Nic nie pomoże nakazanie przez trenera żeby dziękowały po meczu za doping, bo to takie osoby, którym w krew to nie wejdzie, raz podziękują później będę się cieszyć same hehe. Moim zdaniem gorzowskim koszykarką brakuje kultury i taktu.
One nie potrafią podziękować są zadufane same w sobie i jedyne słowo pasujące tu to właśnie prostactwo.
Kiedyś była na nie nagonka to dziękowały za doping sprawa ucichła i dalej prostactwo zaczęło wychodzić. Nic nie pomoże nakazanie przez trenera żeby dziękowały po meczu za doping, bo to takie osoby, którym w krew to nie wejdzie, raz podziękują później będę się cieszyć same hehe. Moim zdaniem gorzowskim koszykarką brakuje kultury i taktu.
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”