Mówię całkiem poważnie, bez żadnych podtekstów itd. Skoro zostałem mianowany modem, żeby nie było nieporozumień, chciałbym działać według regulaminu, który wypracujemy w bólach własnym wysiłkiem
REGULAMIN NASZEGO PODFORUM
Moderator: qBK
REGULAMIN NASZEGO PODFORUM
Ze względu na wszystkie wydarzenia ostatnich tygodni, nerwową atmosferę, zaistniałe fakty (chociażby to, że jestem już jedynym moderatorem, czego się nie spodziewałem) chciałbym - w celu unormowania i uspokojenia życia naszego forum, aby powstał jego regulamin.
Mówię całkiem poważnie, bez żadnych podtekstów itd. Skoro zostałem mianowany modem, żeby nie było nieporozumień, chciałbym działać według regulaminu, który wypracujemy w bólach własnym wysiłkiem
Nie będę niczego narzucał, wola ludu. Zapraszam do debaty...
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2006, 15:14 przez qBK, łącznie zmieniany 1 raz.
Co za inteligentna odpowiedź... ok, mamy już 1 głos
Czekam na kolejne... Jak dotychczas, regulamin wygląda tak:
1. Nie ma żadnego regulaminu, samowolka, robimy co chcemy i piszemy co chcemy.
BTW> Jeśli masz coś do mnie to powiedz o co ci chodzi, ok? I nie obrażaj przy tym innych osób
Szczęśliwego Nowego Roku (bez podtekstów)...
1. Nie ma żadnego regulaminu, samowolka, robimy co chcemy i piszemy co chcemy.
BTW> Jeśli masz coś do mnie to powiedz o co ci chodzi, ok? I nie obrażaj przy tym innych osób
Ja też nie widziałbym - w normalnych warunkach - potrzeby tworzenia regulaminu, ale ze względu na to co działo się w ostatnich tygodniach myślę że jest niezbędny - w przeciwnym razie cokolwiek się wydarzy, pójdzie po mnie fala krytyki.
Odnośnie drugiego - nie "mądrkuję", wyrażam swoje zdanie - po to jest forum, nie szukam wrogów. Ale powiedz czy to jest normalne, jeśli cokolwiek [w neutralnym, zwykłym tonie] nie napiszę - jakąś opinię, sugestię, otrzymuję odpowiedzi pokroju "Twoja stara regulamin^^"... Nie wiem, może coś ze mną jest nie tak, że takie odpowiedzi mnie rozwalają
Jeśli ty otrzymałbyś taką odpowiedź to jakbyś zareagował? Czy w naszym pięknym kraju w ogóle można prowadzić jakąkolwiek debatę nie używając noży
Odnośnie drugiego - nie "mądrkuję", wyrażam swoje zdanie - po to jest forum, nie szukam wrogów. Ale powiedz czy to jest normalne, jeśli cokolwiek [w neutralnym, zwykłym tonie] nie napiszę - jakąś opinię, sugestię, otrzymuję odpowiedzi pokroju "Twoja stara regulamin^^"... Nie wiem, może coś ze mną jest nie tak, że takie odpowiedzi mnie rozwalają
może to jest źle, że moderator powinien budzic jakis szcunek i byc w miare konkretną osobą...powinien miec minimum charyzmy...no niestety Ty nie posiadasz ani jednej rzeczy, która tu wymieniłem...wiec sie nie dziw... A co mojego pierwszego wpisu..to takie powiedzenie ^^..więc już nie płaczemy;)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
MIREq pisze:wiec sie nie dziw...
Ok, już się przyzwyczaiłem, że nie mam waszego szacunku i nie będę płakał
Poza tym swoją rolę moderatora traktuję bardziej jako kwestię techniczną, czyli wyrzucanie ewentualnego spamu i postów przekraczających wszystkie normy. Nie będę prowadził cenzury, usuwał wpisów które mi się nie podobają bo ktoś ma inne poglądy.
Aha, i jeszcze jedna kwestia - żeby nie było nieporozumień, nie będę nigdy działał w ukryciu, każdą ewentualną zmianę opatrzę czerwonym komentarzem, tak jak robią to moderatorzy innych podforów. Nie będzie znikających postów i zamieszania.
Naprawdę nie chcę zaogniać konfliktu. Mam nadzieję, że wraz z nowym rokiem sytuacja w Brzegu wróci do normalności. Przestańmy się kłócić i zróbmy porządny młyn na meczu
Pozdrawiam i życzę trochę więcej spokoju w 2007 roku [do wszystkich forumowiczów - szczególnie Brzeżan].
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2006, 17:08 przez qBK, łącznie zmieniany 1 raz.