Noworoczne zyczenia
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
gonzo
Noworoczne zyczenia
KIbicom zycze wiary w zespół,działaczom trafniejszych transferów zagranicznych,Kasi Czybak wiekszej samodzielności.Oli K. aby dalej była prawdziwym kapitanem naszej druzyny,Czarnej,aby przestała myśleć o odejsciu i pamietała co znaczy ława w Wisle,Olce Ch. i Agnieszce w końcu roku bez kontuzji,Joascie Zalesiakowej nieroztrwonienia talentu ...
Raczej nie chodzi o to o czym obaj myślimy
Ona ma osobisty kontrakt z Kostrzyńsko Słubicką Specjalną Strefą Ekonomiczną i ich chyba reklamuje więc raczej chodzi o to. A tak swoją drogą to z tej Judyty niezły ziółko bo co chwile coś czytam o niej na forum
Mimo wszystko czekam na odpowiedź autora tematu
Mimo wszystko czekam na odpowiedź autora tematu
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Az mnie temat zaciekawil
Nie ma co..albo odbila "sodowa" ,albo laska lubi sie zabawic
Nie nam oceniac czy potepiac zachowanie innych- jej life jej sprawa.Wie co robi,a moze musi sie wyszalec -po prostu..
A swoja droga..ladnie to tak plotkowac
Nie ma co..albo odbila "sodowa" ,albo laska lubi sie zabawic
A swoja droga..ladnie to tak plotkowac
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Słuchajcie robi sie nie smacznie. Jadaja poważne zarzuty, niestety niczym nie poparte. Gościu mało wnosisz do rozmowy, zreszta uważam wogóle ta rozmowe za bezsensowną, a juz w szczególności w takim temacie, jak zyczenia noworoczne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”