Olimpia Poznań-sezon 2006/2007
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
Żołnierz niezal.
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
w rozegranym w sobote o 13.00 meczu, Olimpia Poznań pokonała Karkonosze Jelenia Góra 96 do 57. Tego "57" nie jestem pewny, ale ktos od nas zapisywal wynik, wiec gdyby co to poprawię.
Krótko o meczu:
walka toczyła sie w dość szybkim tempie - akcje byly stosunkowo krotkie. Poza tym obydwa zespoly dośc dziurawo w obronie. Odnioslem wrazenie, ze wiekszosc punktow padala z akcji podkoszowych, duza czesc rzutow z dystansu byla niecelna... W zespole Olimpii z pewnoscia wyrozniala sie Wera Idczak, a takze(w moim odczuciu) Olga Pacynska. W zepole gospodyn zdecydowanie najlepsza byla koszykarka z numerem "5" - niestety zapomnialem nazwiska, umknęło mi
Ładna, kameralna hala SP 10 w Jeleniej. Mi sie sufit podobał
Ale gdyby tak te hale lekko powiększyc + dodac trybuny za koszami oraz po drgiej stronie boiska to byłby juz to "konkretny" obiekt.
Krótko o meczu:
walka toczyła sie w dość szybkim tempie - akcje byly stosunkowo krotkie. Poza tym obydwa zespoly dośc dziurawo w obronie. Odnioslem wrazenie, ze wiekszosc punktow padala z akcji podkoszowych, duza czesc rzutow z dystansu byla niecelna... W zespole Olimpii z pewnoscia wyrozniala sie Wera Idczak, a takze(w moim odczuciu) Olga Pacynska. W zepole gospodyn zdecydowanie najlepsza byla koszykarka z numerem "5" - niestety zapomnialem nazwiska, umknęło mi
Ładna, kameralna hala SP 10 w Jeleniej. Mi sie sufit podobał
reloaded :]