Co dalej z "plebiscytem" ???

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Co chciałbys dalej zrobić z plebiscytem?

Czas głosowania minął 04 stycznia 2007, 15:48

zakonczyć
1
14%
kontynuować - ale zmienić zasady
6
86%

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Co dalej z "plebiscytem" ???

Postautor: Mytek » 28 grudnia 2006, 15:48

Juz jakis czas temu rozmawialem z Burym o tym jak zmienic te nasza zabawe zeby bardziej Wam odpowiadala. Ale pojawił sie innny problem - chyba nie ma DLA KOGO jej zmieniac. O ile w zeszlym roku i dwa lata temu normą bylo, ze po kazdym meczu glosowalo 7-9 osob, o tyle teraz glosuje srednio 3-4 osoby. Ostatnio sytuacja siegnela dna :!: Szczerze mowiac to mi juz sie brzydzi jak slysze odpowiedz "tak, ja pamiętam" na moją zachętę (nigdy rozkaz, co zawsze podkreslam) do wziecia udzialu w glosowaniu. Prawie kazdy mowi "tak, tak, ja pamietam" ale oczywiscie potem jakos "zapomni".

Z tego tez powodu prosze, zeby kazdy z Was sie tutaj
(za pomocą tej ankiety) JASNO WYPOWIEDZIAŁ co chce zrobić dalej z nasza zabawą :!:

Piszę to wszystko, poniewaz nie ma sensu robić plebiscytu dla 4 osob - w dodatku z jednego osiedla.

PROSZĘ O UDZIAŁ W ANKIECIE - KTÓRA WAŻNA JEST DO 3 STYCZNIA.

Jeśli wyrazicie chec, aby plebiscyt dalej istniał to RAZEM podyskutujemy wtedy o zmianach.
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 grudnia 2006, 22:40

Myśle że formuła prowadzenia konkursu się ludziom znudziło, należaloby pomyśleć o bardziej interesującej formie głosowania, aby przyciągnąć głosujących, taki plebiscyt warto organizować choćby z uwagi na końcowy efekt, pamiętacie zeszłe zakończenie sezonu w Arenie i radość dziewczyn, bo gdyby nie my to wszyscy by sie do chaty rozeszli i cześć.
Dobrze by było gdyby dwie osoby prowadziły plebiscyt, ja bym stawiał na Burego( który miał jakieś pomysły na zmiany) i Mytka( założyciela konkursu). To tyle odemnie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 grudnia 2006, 10:31

jestem otwarty na wszelakie propozycje - tylko niech ludzie piszą :wink:

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 30 grudnia 2006, 13:14

Ja juz swoje propozycje przedstawilem Mytkowi wiec nic nowego na razie nie przychodzi mi do glowy. Pozdro
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 30 grudnia 2006, 13:53

No to Mytek przestaw te nowe propozycje :!:

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 03 stycznia 2007, 12:08

MARAS pisze:No to Mytek przestaw te nowe propozycje :!:

No wlasnie 8)

Plebiscyt jest fajny jesli bierze w nim zdecydowanie wiecej osob, moze zmiany dokonane poprawia frekwencje :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 stycznia 2007, 21:00

MARAS pisze:No to Mytek przestaw te nowe propozycje :!:

w tym temacie zastanawiamy sie czy w ogole kontynuować plebiscyt. o zmianach później.
tymczasem narazie wypowiedziały sie tu raptem 4 osoby :cry:

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 05 stycznia 2007, 20:11

Mi się poprzednia wersja plebiscytu podobała, ale jak powstanie coś nowego to to zaakceptuje. Znając inteligencje i pomyslowość Mytka napewno coś wymysli fajnego. :lol:
Moja propozycja jest taka, by wybierać MVP meczu lub zawodniczke miesiąca i przed meczem lub po wręczać jej jakąś nagrode. :D
pozdrawiam all

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 05 stycznia 2007, 20:14

Mozna tez robic konkursy jednorazowe dla zawodniczek np na najładniejszą wg kibicow zawodniczke itp.
A wogóle to powinny byc konkursy dla kibiców. Fajny jest pomysł z tym, aby kibice rzucali do kosza i wygrywali nagrody. mozna też zrobić losowanie numerów biletowych, a ten konkus rzutów mozna troche urozmaicić.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 stycznia 2007, 11:21

Hampel, no na Boga jasnego :!: :shock: :shock:

w temacie jestes pytany o plebiscyt, a Ty tutaj przedstawiłeś pół strategii marketingowej Areny :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 06 stycznia 2007, 15:31

Wkoncu moje studia sie wiążą troche z tym. :D Mówie jeszce raz; plebiscyt fajna rzecz, jestem za, moze byc forma taka jak byla dotychcczas, ale jak będzie nowa to się nie pogniewam. Z gory przepraszam wszystkich, że na meczu mnie nie ma, ale AE.... :cry:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 06 stycznia 2007, 20:01

Hamplik pisze:Wkoncu moje studia sie wiążą troche z tym. :D Mówie jeszce raz; plebiscyt fajna rzecz, jestem za, moze byc forma taka jak byla dotychcczas, ale jak będzie nowa to się nie pogniewam. Z gory przepraszam wszystkich, że na meczu mnie nie ma, ale AE.... :cry:
To zorganizuj Sam jakiś plebiscyt a ja chętnie wezme w nim udział... 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

kula
Amator
Kontaktowanie:

Odnośnie plebiscytu

Postautor: kula » 09 stycznia 2007, 11:40

Witam serdecznie,

Bartek prosił abym się wypowiedział na temat plebiscytu. Powiem tak fajna rzecz i naprawdę doceniam to co robi Mytek na forun to , że to liczy, przelicza, podsumowuje. Cenię sobie też was wszystkich za to co robiliście i robicie dla AZS-u. Mnie na razie ten klub też jeszcze obojętny nie jest. Choć do działaczy i ich zachowań, czasem chamskich mam wiele zastrzerzeń. No ale nie o tym miałem pisać. Wydaje mi się, że możemy najlepszą zawodniczkę wybierać w skali miesiąca. Wtedy mam więcej czasu na zastanowienie się i myślę obiektywniej oceniamy koszykarkę. Nie wiem jakie jest wasze zdanie, ale ja swoje przedstawiłem.
Pozdrawiam wszystkich, wasz oddany Kula

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 stycznia 2007, 21:45

a zatem czas na zastanowienie się nad zmianami. dajcie mi dzień, dwa - pojawi sie temat-ankieta z propozycjami.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 stycznia 2007, 22:21

Ok, czekamy z niecierpliwośćią :lol:

Wróć do „AZS Poznań”