Przed meczem Cukierki Odra Brzeg vs AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 18 grudnia 2004, 00:01

Hersi pisze:
- Przygotowujemy się bardzo mocno do sobotniego spotkania. Bardzo liczymy na pomoc kibiców - przyznaje środkowa Odry Martyna Koc. - W ostatnim meczu zmotywowali nas do lepszej gry i bardzo nam pomogli. Mam nadzieję, że i tym razem nas nie zawiodą, bo gramy przede wszystkim dla nich - kończy Koc.

Na pewno damy z siebie wszystko. Postaramy sie zrobic doping jakiego jeszcze nie było.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 18 grudnia 2004, 10:21

Dupa dupa dupa i jeszcze raz dupa z tym wyjazdem. Ludzie się powykruszali i nie przyjedziemy na ten ciekawy meczyk...i w dodatku ta pododa wszystko pokrzyżowała :twisted: Mam nadzieję że się zobaczymy jeszcze... :D

Sorry, ale tak wyszło i nic nie poradzimy, będziecie mieli lepiej do dopingowania :)

Powodzenia życzę Naszemu AZS-owi :!:

Adam
Żak

Postautor: Adam » 18 grudnia 2004, 10:23

MirU <poznań> pisze:Dupa dupa dupa i jeszcze raz dupa z tym wyjazdem. Ludzie się powykruszali i nie przyjedziemy na ten ciekawy meczyk...i w dodatku ta pododa wszystko pokrzyżowała :twisted: Mam nadzieję że się zobaczymy jeszcze... :D

Sorry, ale tak wyszło i nic nie poradzimy, będziecie mieli lepiej do dopingowania :)

Powodzenia życzę Naszemu AZS-owi :!:

Hehe... wiedziałem, że tak to się skończy :wink: Jak zwykle koledzy "M" zrobili dużo zamieszania i nic z tego nie wyszło...

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 18 grudnia 2004, 10:32

Adam pisze:
Hehe... wiedziałem, że tak to się skończy :wink: Jak zwykle koledzy "M" zrobili dużo zamieszania i nic z tego nie wyszło...

Nawet mi nic nie przypominaj o tej sprawie 8) Bo jeszcze nie doszedłem do siebie :lol: Skupcie się na dopingu sowich zawodniczek w dzisiejszym meczu bo napewno będą go potrzebowały i to bardzo. Będzie ktoś relacjonował ten meczyk na żywo??

Adam
Żak

Postautor: Adam » 18 grudnia 2004, 11:50

MirU <poznań> pisze:
Adam pisze:

Nawet mi nic nie przypominaj o tej sprawie 8) Bo jeszcze nie doszedłem do siebie :lol: Skupcie się na dopingu sowich zawodniczek w dzisiejszym meczu bo napewno będą go potrzebowały i to bardzo. Będzie ktoś relacjonował ten meczyk na żywo??

Nie wiem czy Mario wróci na mecz ze swojej wyprawy na południe, więc jakby co to mogę wysyłać wynik do prowadzącego Live forumowicza. Kontakt na priv.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 18 grudnia 2004, 14:44

Oj się bedzie dzialo na dzisiejszym meczyku, damy z siebie wszystko i postaramy sie pomoc naszym dziewczynom. Wierze ze wygraja i udowodnia swoja wartosc jako druzyny a z meczu na mecz beda sie prezentowac coraz lepiej.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 grudnia 2004, 14:52

Adam pisze:Nie wiem czy Mario wróci na mecz ze swojej wyprawy na południe, więc jakby co to mogę wysyłać wynik do prowadzącego Live forumowicza. Kontakt na priv.

:) Wiadomo... do mnie albo do Hersiego (bo też mówił, że będzie). Mój number znasz, a jeśli się zawieruszył, to ostatnio przekazywałem go Mario.... a na wszelki wypadek zaraz przypomnę na priv ;) Powodzenia w dopingowaniu!
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2004, 16:42 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 18 grudnia 2004, 16:33

Adam pisze:Nie wiem czy Mario wróci na mecz ze swojej wyprawy na południe, więc jakby co to mogę wysyłać wynik do prowadzącego Live forumowicza. Kontakt na priv.

Ano właśnie wróciłem z Nowego Sącza, góry i Dunajec o tej porze piękna rzecz. Dziewczyny z Nowego Sącza grając wciąż bez swojej liderki Pauliny Gajdosz pokonały dziś Krynicę różnicą około 50 pkt.

Teraz chwilka odpoczynku po przejechaniu 367 km w 4,5 godzinki i sio na meczyk. W programie zawodów niespodzianka - wywiadzik z Olą Karpińską mojego autorstwa :wink:

Szkoda, że chłopaki z Poznania się wykruszyli buuuuu...
Moje przeczucie było podobne do Twojego Adam :shock:
..you got to lose, to know how to win..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”