najlepiej grajaca zawodniczka
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
zalozmy, ze masz racje
. Nie odpisze, bo temat przerodzil sie w pisanie o tym jakie to zawodniczki (oczywsice wg balona poza Agnieszka Szott) sa slabe, zamiast pisac co sie nam w ich grze podoba - jednym slowem straszny kwas
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
BALON
luz ziom
lokey, okey. Posluchaj ja nie twierdze ze pozostale laski sa beznadziejne. Jednak jeszcze oprocza Justyny Ż, Barbary K i drogiej pani J.Ż reszta zawodiczek to nizszy poziom sredni (przepraszam Ala)
) i w ekstraklasie zagraja jedynie dzieki azs pwsz bo w innym klubie juz raczej nie wystapia. Ale to nic zlego ze w zespole jest 1 gwiazda (odbiegajaca poziomem od reszty), 3 srednie zawodniczki i pozostale rzemieslniczki. Chicago w podobnym ukladzie zdobylo 3 pierscienie z Longleyem na centrze i Harperem na PG:) 
- Sobol
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem zarowno Justyna Żurowska jak i Agnieszka Szott są bardzo dobrymi zawodniczkami, jak każdemu jednak może trafić się im słabszy mecz itp.. co nie znaczy że są słabe!! Justyna jest jeszcze młodą zawodniczka z ogromnym potencjałem, moim zdaniem jeszcze wszystko jest przed nia!! Cały czas się rozwija i mam nadzieję, że rozwijać będzie sie nadal. Co do Agnieszki - jest rewelacyjna - pierwszy raz widze zawodniczke koszykówki kobiecej, która gra jak facet - rewelacja!! Ma ona jednak większe doświadczenie i ogranie niż Justyna - na boisku czuje się pewniej - co widać od razu... dlatego w obecnej chwili moim zdaniem jest trzonem teamu!! Tak czy inaczej obie te zawodniczki są naprawde wartościowymi graczami i zarowno bez jednej jak i drugie byloby nam bardzo ciężko na parkietach ekstraklasy!
odnosnie tej gry jak facet, to ja jeszcze Bibrzycka w telewizji widzialem
ps w dalszym ciagu prosze nowe osoby Martyne, balona i DEto o zarejstrowanie sie
ps w dalszym ciagu prosze nowe osoby Martyne, balona i DEto o zarejstrowanie sie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
czesc
witajcie robaczki
no prosze co tu sie wyrabia, a kyS, masz racje nabrechtałes sobie u mojej córki, a ze to moja córa to i u mnie
ale musze powiedziec ze masz racje by sie nie bulwersować i nie podniecac, bo jak wszyscy wiemy koszykówka to gra zespołowa i niestety czasami widac ze nasz zespół jest najmłodszy w ekstraklasie, i jeszcze troche w niej zostaniemy. jesli chodzi o justine to jest swietna zawodniczka i jak ktos napisał jest czasami mniej pilnowana od agnieszki i ma lepsze sytuacje. aga miała kontuzje i wiem to napewno ze czasami sie boi o kolano, poza tym kazdy na nia patrzy jak na cyborga,a to przeciez człowiek, kobieta, dziewczyna i jak kazdy z nas ma złe dni i dobre.
piszecie tu o 8 i 9 a co z resztą. cholera sa inne dziewczyny.
ja je wszytkie uwielbiam, sa wspaniałe. narazie poznałem trzy z nich a poznam wszystkie. a moim marzeniem to jest pojechanie z nimi na jakis mecz wyjazdowy z córka w ich autokarze, (moze kiedys)
reasumujac... to obie dziewczyny sa swietne i uzupełniaja sie. ale wymieniłbym tu jeszcze inne.
pozdrawiam
no prosze co tu sie wyrabia, a kyS, masz racje nabrechtałes sobie u mojej córki, a ze to moja córa to i u mnie
ale musze powiedziec ze masz racje by sie nie bulwersować i nie podniecac, bo jak wszyscy wiemy koszykówka to gra zespołowa i niestety czasami widac ze nasz zespół jest najmłodszy w ekstraklasie, i jeszcze troche w niej zostaniemy. jesli chodzi o justine to jest swietna zawodniczka i jak ktos napisał jest czasami mniej pilnowana od agnieszki i ma lepsze sytuacje. aga miała kontuzje i wiem to napewno ze czasami sie boi o kolano, poza tym kazdy na nia patrzy jak na cyborga,a to przeciez człowiek, kobieta, dziewczyna i jak kazdy z nas ma złe dni i dobre.
piszecie tu o 8 i 9 a co z resztą. cholera sa inne dziewczyny.
ja je wszytkie uwielbiam, sa wspaniałe. narazie poznałem trzy z nich a poznam wszystkie. a moim marzeniem to jest pojechanie z nimi na jakis mecz wyjazdowy z córka w ich autokarze, (moze kiedys)
reasumujac... to obie dziewczyny sa swietne i uzupełniaja sie. ale wymieniłbym tu jeszcze inne.
pozdrawiam
to wymieniajmy
najefektowniej szybkie ataki konczy Alicja Suwary (tu jest maly problem, bo musi trafic
)
widac, ze najbardziej waleczna jest Magdalena Kozdron (nawet wobec sedziow
)
na koniec wspomne jeszcze o tych "ladnych" rzutach za trzy Marty Zylczynskiej
wrocil thomas i odrazu jest porzadek
najefektowniej szybkie ataki konczy Alicja Suwary (tu jest maly problem, bo musi trafic
widac, ze najbardziej waleczna jest Magdalena Kozdron (nawet wobec sedziow
na koniec wspomne jeszcze o tych "ladnych" rzutach za trzy Marty Zylczynskiej
wrocil thomas i odrazu jest porzadek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
thomas72 pisze:kyS pisze:gosciu drogi, milo, ze zabrales glos w dyskusji, ale moze jakies argumenty
hihi, oj kyS co sie czepiasz kolesia? jest the best i juz, i ma racje
hehe No to ja tez napisalem, ze Justyna Zurowska jest da bezt i co sie czepiacie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
:)AZS<--cały jest THE BEST
Hmmmm .... jezeli pozwolicie napisze tutaj moje skromne zdanie
. Uwazam ze kazdy z nas ma liderke w naszym zespole moją kiedys była Basia Kaszewska a teraz jest Marta Żyłczyska
.Uwazam jednak ze kazda zawodniczka jest bardzo wartosciowa i wnosi do tego zespołu cos dobrego:) . Ten zespół (i takze inny) nie mógł by sie opierac na jednej zawodniczce hehe chyba ze zmienią przepisy i zamiast 5:5 grano by 1:1
Aga Szott z pewnoscią wniosła do naszego zespołu duzo pozytywnych rzeczy (umie sie znaleść na kazdej pozycji). Denerwuje mnie jedno ,ze nikt nie pamieta (gdy AZS walczył o wejscie do ekstraklasy) swietnych wystepów Ali Suwary i np. Basi Kaszewskiej która (smiało mozna tak powiedziec) zagrała chyba najlepszy mecz w swojej karierze podczas spotkania z SMS Warszawa (przp. ze grała na rozegraniu). Gdyby wtedy dziewczyny nie grały tak dobrze i zespołowo w 1 lidze to teraz nie mówilibysmy o AZSie Gorzów ekstraklasowym tylko 1 ligowym i prosze o tym pamietac,
wszytskich serdecznie pozdrawiam:)
She's like the wind...http://azspwsz89.glt.pl
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”