Dajemy czadu, jedziemy na takie Kur** zeby sie hala trzęsła!!!!!!!!!!
06.01.2007 - WSZYSCY NA SEKTOR A !!!!
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Jeszcze 19 godzin i zaczynamy
Oprawa meczowa już niemal przygotowana
Wszyscy gotowi i powiadomieni
Pamiętajcie
Nie ważne jaki będzie wynik
Ważne jest tylko to byśmy to MY pokazali klasę i ZAJEBIŚCIE dopingowali przez CAŁY mecz
Jutro (06.01.2007) zakładamy białe koszulki i WSZYSCY NA SEKTOR A !!!
Oprawa meczowa już niemal przygotowana
Wszyscy gotowi i powiadomieni
Pamiętajcie
Jutro (06.01.2007) zakładamy białe koszulki i WSZYSCY NA SEKTOR A !!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A w tym czasie to przypadkiem nie odbywał się mecz ŁKSu w Łodzi...?jelo pisze:Prawie przez cały mecz doping super!!! ale końcówka już trochę ... chamska i nie na poziomie jaki prezentowaliście przez 3 kwarty. Kulturalny, sportowy doping skończył się wraz z prowadzeniem gdynianek...

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
jelo pisze:Prawie przez cały mecz doping super!!! ale końcówka już trochę ... chamska i nie na poziomie jaki prezentowaliście przez 3 kwarty. Kulturalny, sportowy doping skończył się wraz z prowadzeniem gdynianek...
Hahaha.... się spec odezwał
Doping przez cały mecz był super!!! Nawet w końcówce!!! A już tekst że doping(sportowy) skończył się wraz z prowadzeniem gdynienek powala mnie na łopatki
Zapewne zaraz coś naskrobiesz ze w końcówce meczu bluzgaliśmy na przyjezdnych..... tak bluzgaliśmy na nich ale nie w końcówce meczu!!!! Zachowaj swoje urojenia dla siebie!!!
No i tak jak pytał wcześniej Mikey??? Czemu nie byłeś w Łodzi na meczu??? Przecież deklarowałeś się jako kibic ŁKSu?? I co?? Gdy ta drużyna gra mecz to Ty to olewasz i przyjeżdżasz do Pabianic???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Mi to nie przeszkadza, każdy robi to co uważa, tylko powiem szczerze jestem zaskoczony. W końcu nie graliśmy z SMSem (a nawet jeżeli) tylko z silną drużyną z Gorzowa i był to bój o przedłużenie naszych szans w walce o pierwszą czwórkę. Nawet ja w czasach wiadomych
zawsze stawiałem na mecz łodzianek w pierwszej kolejności, ale tak jak wspomniałem wolny kraj...

Dajcie chłopakowi spokój - jak wiemy nie od dziś pojęcie "kibicowstwo" czy też standard "prawdziwego" kibica jest dość różnie rozumiany przez różnych ludzi i w różnych środowiskach.
Różne sią także przecież, jak wiadomo powody dokonywanych wyborów...
Nie zawsze można iść za głosem "rozsądku" - czasem przecież nie myśli się głową, ale słucha się co podpowiada - wiadomo co... dla mnie zrozumiałe.
Ps.Głupio tylko byłoby - mi, na przykład - w takiej sytuacji jednak wogóle się odzywać i kogoś pouczać - nawet jeśli "merytorycznie" miałbym rację...
Różne sią także przecież, jak wiadomo powody dokonywanych wyborów...
Ps.Głupio tylko byłoby - mi, na przykład - w takiej sytuacji jednak wogóle się odzywać i kogoś pouczać - nawet jeśli "merytorycznie" miałbym rację...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A kto mówi o jakiejś tam wrogości zaraz czy nieodzywaniu się? Wyraziłem jedynie swoje zdziwienie. Gdyby Szymon albo Kowalik w czasie meczu ŁKS-Lotos zjawili się w hali ŁKS, podczas gdy w tym samym czasie Włokniarz grałby w Pabianicach z Gorzowem to tez wyraziłbym zdziwienie. To chyba naturalny odruch? Co do motywów poza czysto kibicowskich pojawienia się w hali w Pabianicach, nie są mi one znane, wiec nie biorę ich pod uwagę 

Mikey pisze:A kto mówi o jakiejś tam wrogości zaraz czy nieodzywaniu się? Wyraziłem jedynie swoje zdziwienie. Gdyby Szymon albo Kowalik w czasie meczu ŁKS-Lotos zjawili się w hali ŁKS, podczas gdy w tym samym czasie Włokniarz grałby w Pabianicach z Gorzowem to tez wyraziłbym zdziwienie. To chyba naturalny odruch? Co do motywów poza czysto kibicowskich pojawienia się w hali w Pabianicach, nie są mi one znane, wiec nie biorę ich pod uwagę
Gdyby wyżej opisana przez Ciebie sytuacja miała miejsce to sam bym wyraził zdziwienie
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Mikey pisze:A kto mówi o jakiejś tam wrogości zaraz czy nieodzywaniu się? Wyraziłem jedynie swoje zdziwienie. Gdyby Szymon albo Kowalik w czasie meczu ŁKS-Lotos zjawili się w hali ŁKS, podczas gdy w tym samym czasie Włokniarz grałby w Pabianicach z Gorzowem to tez wyraziłbym zdziwienie. To chyba naturalny odruch? Co do motywów poza czysto kibicowskich pojawienia się w hali w Pabianicach, nie są mi one znane, wiec nie biorę ich pod uwagę
Gdyby wyżej opisana przez Ciebie sytuacja miała miejsce to sam bym wyraził zdziwienie![]()
![]()
I to jeshe jak wielkie. Przeciez to Big Fans
simon pisze:Dajcie chłopakowi spokój - jak wiemy nie od dziś pojęcie "kibicowstwo" czy też standard "prawdziwego" kibica jest dość różnie rozumiany przez różnych ludzi i w różnych środowiskach.
Różne sią także przecież, jak wiadomo powody dokonywanych wyborów...![]()
![]()
Nie zawsze można iść za głosem "rozsądku" - czasem przecież nie myśli się głową, ale słucha się co podpowiada - wiadomo co... dla mnie zrozumiałe.
simon pisze: Ps.Głupio tylko byłoby - mi, na przykład - w takiej sytuacji jednak wogóle się odzywać i kogoś pouczać - nawet jeśli "merytorycznie" miałbym rację...
napisałem tylko opinię osoby, która była na meczu od poczatku a nie swoją
Mikey pisze:A w tym czasie to przypadkiem nie odbywał się mecz ŁKSu w Łodzi...?
odbywał się... obejżałem cały
jelo pisze:
napisałem tylko opinię osoby, która była na meczu od poczatku a nie swojąja w Pabianicach byłem na ost 5 min meczu i słyszałem już tylko "dziwne" rzeczy... czy też na Hardy i Traore będą Pabianice buczeć jak małpy?...ok, ich sprawa... mnie nic do tego
Chyba troszeczkę przesadzasz
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Kowalik pisze:jelo pisze:
napisałem tylko opinię osoby, która była na meczu od poczatku a nie swojąja w Pabianicach byłem na ost 5 min meczu i słyszałem już tylko "dziwne" rzeczy... czy też na Hardy i Traore będą Pabianice buczeć jak małpy?...ok, ich sprawa... mnie nic do tego
Chyba troszeczkę przesadzasz. Nikt nie buczał jak małpy ani na Hardy ani na Traore. A jesli chodzi Ci o buczenie na zawodniczki z Gdyni to dostało sie wszystkim po równo jak rzucały osobiste, bez względu na kolor skóry
![]()
.
jeszcze na nie nie buczeliście, ale jestem ciekaw czy i kiedy zaczniecie...
miałem na myśli "małpie pkrzyki" na koniec meczu na Lennox