AZS PWSZ Gorzów - Lotos Gdynia 57:85
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
AZS PWSZ Gorzów - Lotos Gdynia 57:85
AZS PWSZ Gorzów - Lotos Gdynia
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2004, 20:16 przez Hersi, łącznie zmieniany 2 razy.
cięzko było
no to co ze przegralismy, ale dziewczyny dały z siebie wszystko. liczyłem na wygrana ale niestety nie udało sie. mam teraz załobe w domu!!! no ale jeszcze im dokopiemy, przyjdzie czas. daga pokazała co potrafi, byla swietna, pyske to tak jak myslałem ze nie dopuszcza do głosu, przy rzutach stały 3 dziewczyny z lotosu, i kicha. a najbardziej mnie wku... jedna z dzikich z lotosu jak rzuciła gumą do żucia w sedziego i trafiła mi w noge. a ja jej ją zaniosłem a ona bardzo kulturalnie podziekowała: fuck...men, czy cos podobnego. normalna dzicz. wrrrr
w sumie to mozna bylo sie tego spodziewac, no ale i tak nie bylo zle. Daga Mroczek - rewelacja, a ile ludzi sie zeszlo
, no i jeszcze te napoje rozdawali
bez ladu i skladu ten post, ale czy to wazne
bez ladu i skladu ten post, ale czy to wazne
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: cięzko było
thomas72 pisze:no to co ze przegralismy, ale dziewczyny dały z siebie wszystko. liczyłem na wygrana ale niestety nie udało sie. mam teraz załobe w domu!!! no ale jeszcze im dokopiemy, przyjdzie czas. daga pokazała co potrafi, byla swietna, pyske to tak jak myslałem ze nie dopuszcza do głosu, przy rzutach stały 3 dziewczyny z lotosu, i kicha. a najbardziej mnie wku... jedna z dzikich z lotosu jak rzuciła gumą do żucia w sedziego i trafiła mi w noge. a ja jej ją zaniosłem a ona bardzo kulturalnie podziekowała: fuck...men, czy cos podobnego. normalna dzicz. wrrrr
Na ten temat "dziczy" byś musiał sobie w Poznaniu pogadać z panem KAziem - on lubi takie zachowania komentować w bardzo ciekawy sposób. Niestety szkoda przegranej ale nad Lotos cięzko wygrać-niestety, mam nadzieję że przyjdą i takie czasy kiedy Lotos będzie dostawał w du....
Re: cięzko było
MirU <poznań> pisze:Na ten temat "dziczy" byś musiał sobie w Poznaniu pogadać z panem KAziem - on lubi takie zachowania komentować w bardzo ciekawy sposób. Niestety szkoda przegranej ale nad Lotos cięzko wygrać-niestety, mam nadzieję że przyjdą i takie czasy kiedy Lotos będzie dostawał w du....
miru przyjda takie czasy napewno i powiem ci ze jakby były bez dydkowej to wiele zespołów by mogło z nimi pograc. one poprostu maja zawsze gdzie podac. no cóz sa jeszcze dwa nastepne miejsca w lidze na pudle i mysle ze powalczymy o nie jeszcze nie raz. pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”