Wisła Kraków - Meblotap AZS Chełm 86:84
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wisła Kraków - Meblotap AZS Chełm 86:84
1 kw: Wisła Kraków - Meblotap AZS Chełm 16:22
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2004, 20:17 przez Hersi, łącznie zmieniany 2 razy.
:(:(:(:):):):)
Nikt nie wierzyl w zwyciestwo ale rowniez nikt nie wierzyl w tak niska przegrana! Jestem zaskoczona swietna gra Lauren Bull ktora rzucila az 27pkt! Dobrze rowniez Agnieszka,Ludmila nawet,nawet Daria:p! Co to MArczanki to napewno nie byl to jej najlepszy mecz! Mimo 15 pkt slabo za 3 pkt(3/7) no i az 6 strat! Ale wiem ze jest to podpora zespolu i jedna z najlepiej punktujacych! To ostatni mecz w tym skladzie! Do domu pojechala Murray, podobno ma odejsc Szycko! Murray nie spelnila oczekiwac a Szycko miala grac tylko przez ta runde! Szykuja sie wzmocnienia! Rozgrywajaca z WNBA i jakas wysoka zawodniczka ktora ma byc jedna z najdrozszych w histori klubu! A jak to bedzie to zobaczymy... A to za sprawa wlaczenia sie do sponsorowania PWSZ! Mam nadzieje ze mecze z Ostrovia,Poznieniem,Cukierami,LKs nie beda problemem! Ale jak pech to pech... Gratulacje dla Meblotapu i Wisly!
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”