13 kolejka: AZS Poznań - SMS Łomianki
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
13 kolejka: AZS Poznań - SMS Łomianki
...
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2007, 10:22 przez Lisu, łącznie zmieniany 2 razy.
Powiem tak:
W pierwszej połowie meczu doping na poziomie przyzwoitym na liczbe osób dopingujących, lecz niektórym brakło motywacji, może gardła nie doszly do siebie po sylwestrze. Po przerwie doping poniżej krytyki, dostosowaliśmy sie do stylu gry naszych. I tak to sie skonczyło.
Obecnych na Arenie dwóch kibiców z Łomianek, z flagą, momentami coś krzyczeli.
Ludzi w Arenie sporo, rozdane im zostały baloniki niebiesko-białe.
To tyle jeśli chodzi o sfere dopingową,
W pierwszej połowie meczu doping na poziomie przyzwoitym na liczbe osób dopingujących, lecz niektórym brakło motywacji, może gardła nie doszly do siebie po sylwestrze. Po przerwie doping poniżej krytyki, dostosowaliśmy sie do stylu gry naszych. I tak to sie skonczyło.
Obecnych na Arenie dwóch kibiców z Łomianek, z flagą, momentami coś krzyczeli.
Ludzi w Arenie sporo, rozdane im zostały baloniki niebiesko-białe.
To tyle jeśli chodzi o sfere dopingową,
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Wrona pisze:Jeżeli Łomianki lezą pod Wawą to z Łomianek spod Wawy...Chyba że Łomianki leża w Wielkopolksce to przepraszam za pomyłke...Seba pisze:... chyba z Łomianek?
Chciałem się tylko dowiedzieć, czy Z WARSZAWY (jak napisał Marco istnieje taka opcja
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
AZS Poznań - SMS Łomianki 06.01.2007
Po raz drugi w odstepie pół roku zjawiamy się w Poznaniu. Od nas dwie osoby. Miały być trzy, ale jedna nie dotarła na poranny pociąg
Wyjechaliśmy o 10 i po spokojnej, czterogodzinnej podróży docieramy do Poznania. Trochę zwiedzilismy, zjedliśmy, był również czas na wzniesienie toastów "za zwyciestwo"
Bez większych kłopotów docieramy w okolicę "Areny". W obawie przed kontrolą ochrony rozpracowaliśmy nasze zaopatrzenie przed obiektem
Po czym okazało się, że weszlismy (za darmo) bez żadnych kontroli
Hala zrobiła na mnie wrażenie swoimi rozmiarami, szkoda tylko że trybuny znajdują się tak daleko od boiska. Gdy oczekując na początek meczu dostrzegłem delegację poznaniaków, myślałem ze może zajęlismy im miejsca
Nic bardziej mylnego, zostalismy milo przywitani, dostaliśmy również koszulki od Inei.
Jako, że bylismy tylko we dwóch, ograniczamy się właściwie tylko do okrzyków. Młyn AZS-u, umiejscowiony blisko parkietu, na oko 10-12 osób. Za nami miejscowy dziadek, który od początku dosadnie wyrażał swoje rozczarowanie poziomem meczu
Przyznam, że spodziewałem się pogromu, dlatego byłem bardzo zadowolony tego dnia. Do czasu..
Po zakończeniu spotkania miała miejsce przykra sytuacja. Zawodniczki podziękowały sobie za mecz i jak gdyby nigdy nic, poszły do szatni. Nic to, że dwie osoby przejechały za nimi 300 kilometrów, by pomóc w wyjazdowym meczu. Sytuacja zdarzyła się niestety nie po raz pierwszy. Cóż, widocznie bez dopingu, nie mając wsparcia gra im się lepiej. Dlatego dopingu na meczu z ŁKS-em nie będzie. Szkoda, ale wobec takiej ignorancji nie można przejść obojętnie.
Po raz drugi w odstepie pół roku zjawiamy się w Poznaniu. Od nas dwie osoby. Miały być trzy, ale jedna nie dotarła na poranny pociąg
Wyjechaliśmy o 10 i po spokojnej, czterogodzinnej podróży docieramy do Poznania. Trochę zwiedzilismy, zjedliśmy, był również czas na wzniesienie toastów "za zwyciestwo"
Jako, że bylismy tylko we dwóch, ograniczamy się właściwie tylko do okrzyków. Młyn AZS-u, umiejscowiony blisko parkietu, na oko 10-12 osób. Za nami miejscowy dziadek, który od początku dosadnie wyrażał swoje rozczarowanie poziomem meczu
Po zakończeniu spotkania miała miejsce przykra sytuacja. Zawodniczki podziękowały sobie za mecz i jak gdyby nigdy nic, poszły do szatni. Nic to, że dwie osoby przejechały za nimi 300 kilometrów, by pomóc w wyjazdowym meczu. Sytuacja zdarzyła się niestety nie po raz pierwszy. Cóż, widocznie bez dopingu, nie mając wsparcia gra im się lepiej. Dlatego dopingu na meczu z ŁKS-em nie będzie. Szkoda, ale wobec takiej ignorancji nie można przejść obojętnie.