ŁKS Łódź - Ostrovia 62:70
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
witajcie.... ja wlasnie obudzilem sie i nadal nie moge uwierzyc w to co sie wczoraj stalo w lodzi:) to bylo poprostu cos pieknego, pierwsze historyczne zwyciestwo naszych koszykarek, do tego na ciezkim parkiecie w lodzi a na dodatego trener ostrovi jacek wawrzyniak obchodzil 25 urodziny. zyczymy mu wszystkiego najlepszego i oby wiecej takich zwyciestw!!.... a co do meczu to 34 min judyty banaszkiewicz(17 lat) mowia same za siebie. dziewczyyna ktora jeszcze niedawno nie grala wogole w meczach a tu wychodzi w pierwszej piatce. nie moglbym tez wspomniec o pieknych wjazdach uli bieli pod kosz. ten kto ogladal mecz wie o czym mowie:D AIR JORDAN
.......... bedzie dobrze
do zobaczenia na parkietach ekstraklasy po swietach.... wesolych swiat dla wszystkich forumowiczow 
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ula tego m dżeja zarąbiście zrobiła. Tak mecz ładny. Może i głupio, ze tak przeżywaliśmy jakby to było niewiadomo co. Ale w sytuacji naszego klubu każda wygrana jest na wagę złota! Mam nadzieję, że więcej takich. Wszystkeigo najlepszego dla Jacka raz jeszcze. Hehe...do łodziaków...nie penkajcie jak jużci mikey powiedziałem nam było to zwycięstwo cholernie potrzebne wy się utrzymacie. A Judi na konferencji stwierdzila fakt! tak tak utrzymamy sie i nie damy się! Jak bede miał czas napisze coś jeszcze reszta na ostrovia.pl
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Chciałam napisać komentarz od razu po meczu..ale za bardzo nerwy mnie trzymały.Po tym co widziałam wczoraj na parkiecie ciśnie sie jedno na usta..Daiva wróć..Nasze koszykarki zagrały poniżej poziomu.Nie oszukujmy sie-to była żenada i pierwszy raz w tym sezonie-jako kibic-wstydzilam sie za zespół.No bo jak można latać bez składu i ładu po parkiecie,rzucać z nieprzygotowanych pozycji,albo odrabiając straty bawić sie czasem-zamiast przyspieszyć tempo-było wolno i wolno.Obrona-nie istniała.Ostrovia wjeżdzała w nas jak chciała.Natomiast to co najbardziej dziwi to zachowanie ławki trenerskiej.Jak nie idzie to trzeba żyć.Trener pownien swoim zachowaniem czy okrzykami zmobilizować laski do walki.Tak samo rezerwowe.Ostrovia kibicowała swoim,a u nas..cisza.Gdy Szopen i Madzik zeszły za 5 fauli to zawodniczki,które miały je zastąpić nie były przygotowane.No sorry..Ale kiedy jest zagrożenie,ze zaraz któraś zejdzie z parkietu to deleguje sie do rozgrzewki jej zmienniczke.Miał być mily akcent na święta a jest (delikatnie mówiąc) dupa.Teraz zaczną sie nerwowe mecze o życie.
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Alez my nie pękamy i tak spotkamy sie w meczch o 9 miejsce wiec wszystko pzed namiA tak wracając do meczu-Mati przypominasz mi mnie z czasów młodosci kiedy ja zaczynałem przygodę z ŁKS, ta sama radosc z kosza, ten sam temperament, ta sama wiara
pozdro i walczcie tam o swoj klub!
Bardzo mi miło
A ja teraz żeby troszku Was poddenerwować bardziej:
Judyta Banaszkiewicz: młoda 18letnia zaowdniczka, w poprzednim meczu grała jakieś 20 minut. Pierwsze jej spotkanie co prawie całe zagrała. Poprzednie po 2, 3 minutki. Pierwszy raz historycznie wyszła w pierwszej piące.
Karolina Kaczmarek: jeszcze młodsza 17letnia zawodniczka. Fakt..mimo młodego wieku już trochę pograła w ekstraklasie i udowodniła, ze jest zawodniczką perspektywiczną
Monika Szymańska: zawodniczka rodem z Ostrowa...nie błyszczała specjalnie w poprzednich meczach a tutaj nieźle
Ula Biela: rewelka poprostu. Jej MJ poprostu masakryczny ten rzut był. Porzucała troszkę punktów i ładnie. Zawodniczka z Ostrowa i dużo nie grała w poprzednich meczach, jeszcze kontuzje leczyła przez czas jakiś.
Monika Siwczak-Dajksler: Dobrze zagrała, miała chyba dwie niepotrzebne straty ale ładnie. Zaowdniczka tez nie była główną postacią w Ostrovii.
Dla porównania pierwsze skrzypce zawsze dotychczas grały Górzynska i Żurkowska. Ilona zagrała super! Te trzy zawodniczki stanowią o obliczu zespołu. Jednak ta piątka w pewnym momencie była na parkiecie i radziła sobie znakomicie. Co mnie cieszy, że nie wszystko już na głowie Dzidki
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Mati napisz cos o dopingu i ogólnie czy Ci sie podobało i jak wrazenia poza stricte meczowe?
Co do wypowiedzi Pameli-zgadzam sie co do tej ławki rezerwowych. Żenada. Ławka milczy, jest cisza zadnych okrzyków-kompletnie bez jaj!! Kiedy tak patrze na niektóre nasze panny siedzą grzejąc ławę, jask patrzę na te znudzone miny niektórych to aż sie słabo robi, ato przybijanie piątek to w ich wydaniu tragedia, ja nie wiem czy one to za kare robią... wiecznie ta nuda wypisana na twarzach...jednym słowem makabra
Co do wypowiedzi Pameli-zgadzam sie co do tej ławki rezerwowych. Żenada. Ławka milczy, jest cisza zadnych okrzyków-kompletnie bez jaj!! Kiedy tak patrze na niektóre nasze panny siedzą grzejąc ławę, jask patrzę na te znudzone miny niektórych to aż sie słabo robi, ato przybijanie piątek to w ich wydaniu tragedia, ja nie wiem czy one to za kare robią... wiecznie ta nuda wypisana na twarzach...jednym słowem makabra

-
Pryszczoskóry
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Mati napisz cos o dopingu i ogólnie czy Ci sie podobało i jak wrazenia poza stricte meczowe?
Jak chodzi o doping to jestem w bardzo wielkim szoku. Jak te 3minuty były do końca i nasze tylko trzema wygrywały...ja byłem pod wielkim wrażeniem tego co się działo na trybunach. Zazdroszczę Wam i niejedna osoba mówiła, że przydało by się tak w Ostrowie. Już się wachałem jak wasi kibice zaczeli tak szaleć...już miałem myśli kurde przecież kibice temu ŁKSowi meczu nie mogą wygrac: Dalej dziewczyny!- krzyknąłem. Naprawde wrażenie ładne.
Pozatym chciałem pogratulowac oswietlenia na hali. Kilka razy bez lampy zrobione zdjęcie z dalszej odległości ładnie wyszło. Spoko koleś przy zejsciu na hale stoi tylko mu powiedziałem, że ide siusiu i mnie wypóścił i mogłem wrócić później.
W każdym razie jestem w pełni zadowolony.
Ale nie spadniecie...spadnie Ostrovia
Nie mów HOP zanim nie przeskoczysz!
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze: jask patrzę na te znudzone miny niektórych to aż sie słabo robi, ato przybijanie piątek to w ich wydaniu tragedia, ja nie wiem czy one to za kare robią... wiecznie ta nuda wypisana na twarzach...jednym słowem makabra
Wiesz co Mikey.Wiem,że w każdej grupie są grupy i podgrupki i nie każdy sie kocha,ale faundmentalną zasadą jest szacunek i stanowienie jakiegokolwiek kolektywu-a u nas tego jakoś nie widać
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”