Zachowania kibiców

Moderator: qBK

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Zachowania kibiców

Postautor: kacz » 13 stycznia 2007, 20:05

Witam was wszystkich ! zalozylem ten temat poniewaz po dzisiejszym meczu doszlem do wniosku ze cos sie dzieje z kibicami odry >"BRZESKIE BYDŁO"
nie wiem dlaczego ale po dzisiejszym meczu z AZS ogladalem mecz w telewizjii i stwierdzilem ze nie bylo zadnego duzego dopingu !! a mnie to martwi to bo na poczatku sexony bylo lepiej a teraz cos sie dzieje ... Wiem ze odrze nie idzie najlepiej w rozgrywkach ligowych ale trzeba je wesprzec w dopingu krzyczec wszystkie nazwiska zawodniczek a nie tylko KIMBERLY WILLIAMS.. trzeba krzyczec wszyskie piosenki jakie sie zna a nie STAL BRZEG !! prosze o oddanie glosu w tej sprawie !! :)

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 13 stycznia 2007, 21:18

Krzyczeliśmy wszystkie nazwiska...niektóre glośniej niektóre ciszej. Dlaczego nie Stal? Przecież to dawna nazwa klubu. Po raz kolejny kierownik drużyny nie pozwolił nam zrobic takiej oprawy jaką byśmy chcieli (nie pozwolił na wywieszenie flag w miejscu w którym chcieliśmy). Moim zdaniem to przyczyniło sie w wiekszym czy mniejszym stopniu do spadku zapału do kibicowania.

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 13 stycznia 2007, 21:24

A dlaczego ogladales mecz w tv :?:

Nie wiem jak jest w Twoim przypadku, ale ja jestem na kazdym meczu w Odry w Brzegu od paru lat... I od paru lat w wiekszym czy mniejszym stopniu wspomagalem kibicow w tworzeniu dopingu i teraz gdy widze jak sa (i w sumie jestesmy bo ja tez naleze do kibicow Odry) to rozumiem ich :!:
Od kilku meczy jest tylko robienie na zlosc kibicom w kazdy mozliwy sposob... I jeszcze takie gadki ze licza na nasz doping bo czesto bylismy 6 zawodnikiem :lol: :lol: :lol:
Pamietaj tv klamie :!:
Obrazek

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 14 stycznia 2007, 12:17

ja bylem na meczu i ogladalem mecz w tv !! a po 2 prezes nie dal wam wywiesic flag no pokazcie mu ze bez flag tez mozna kibicowac !! a jak bedzie kibicowac nawet w najgorszych relacjach ...
Krzyczeliśmy wszystkie nazwiska...niektóre glośniej niektóre ciszej
wcale ze nie tylko Kim krzyczeliscie i moze raz Chełczyńska to nie jest kibicowanie !! A jesli chodzi do Stali oki nie ma sprawy ale to byla jedyna przyspiewka naszycz kibicow
a na prezesa mozecie byc obrazeni tylko zeby dziewczyny na tym nie tracily bo w tych klotniach one najwiecej traca
TO JEST MOJE ZDANIE :!: :)

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 14 stycznia 2007, 13:35

Nie było mnie na meczu.Nawet w telewizji go nie widziałem.Ale jeśli były tylko krzyki "Stal" to według mnie bardzo dobry pomysł na protest.Zupełnie olać sponsora i to na transmisji w TV.Jeżeli jest jakieś "ale" do zarządu to według mnie bardzo dobra zagrywka.Co do tego że flag nie pozwolono wywiesić itp. to dla mnie (prostego człowieka) wypowiedziane z ust klubu słowa "wypierdalać mi z hali bo Was nie chcemy".I taka jest prawda.A dlaczego nie krzyczeć "Kim" ? Przecież to ona wyprowadziła dziewczyny z dołka.Wiem że inne zaczęły grać co mnei bardzo cieszy.Uradowany jestem że Martyna zaczęła grać na poziomie.Szopen wymiata jak za dobrych czasów.Pcheła również dostosowała sie do poziomu.To mnie cieszy.Wcześniej też było tylko "Kim".Więc to może zmobilizuje jeszcze bardziej dziewczyny.Nasza kapitan raczej nie jest liderem zespołu juz.No cóż może sie odrodzi.Dalej nie przekonuje mnie gra Marczwskiej.Ale dziewczyny wychodzą z dołka.I to jest najważniejsze.Szkoda tylko,że kierownictwo zachowuje sie jakby mieli nas w dupie(bo pewnie mają).A potem jeszcze wypowiedzi pod tytułem "Liczymy na kibiców,bo są szóstym zawodnikiem" :lol: Kpina.
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 14 stycznia 2007, 13:55

heh jak zwykle nieproszony Bodzio się odezwię :)

jak byliśy u Was to wasz doping był dobry w trakcie meczu, z drugiej strony jeżeli macie problemy z działaczami :0 to najlepiej zastosować środki ostateczne ;] ( może coś w stylu Trybuna Torwar ;] heh

Gość

Postautor: Gość » 14 stycznia 2007, 17:07

zawsze mozna zaspiewac H*j z dzialaczami hej Odro jestesmy z wami ... i wg mnie to by byl najlepszy pomysl ...

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 14 stycznia 2007, 17:49

ja na waszym miejscu ( mówie bez napinek itd ) wziąłbym całym mlynem stanął tyłem do parkietu, wywiesił jakieś płótno, coś w tym stylu

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 14 stycznia 2007, 19:43

to moze byc nawet niezly pomysl tylko musi zdecydowac klub kibica teraz ta sprawa nalezy do Was !!
a i mam prosbe moze nastepny mecz pokazemy jak kibice z odry kibicuja naprwde nie patrzac na dzialaczy (jak nie pozwola nam wywiesic flag wezmiemy je na trybuny chociaz bedzie wiekszy pozytek) wiec zdecydujcie :D

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 stycznia 2007, 20:25

tak czytam to wszystko i dochodze do wniosku ze przeciez dopingu nie bylo juz praktycznie przez ostatnie dwa mecze, bo to co spiewalismy dopingiem nie bylo, zamierzacie protestowac do konca sezonu, to chyba troche pojebane bedzie nie sadzicie, ja proponuje, zreszta nie tylko ja, na nastepnym meczu jakiekolwiek protesty zakonczyc, bo dwa mecze byla cisza i wystarczy, i zaczac robic taki doping jak przed protestem i innymi takimi.

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 14 stycznia 2007, 22:50

Podzielam zdanie przedmówcy.

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 15 stycznia 2007, 07:05

Brodacz pisze:Ale jeśli były tylko krzyki "Stal" to według mnie bardzo dobry pomysł na protest.Zupełnie olać sponsora i to na transmisji w TV.

No bardzo zaj..sty sposób na protest, szczególnie, że po ostatnich wynikach utrzymanie sponsora jest conajmniej niepewne. I co dalej - podzielić losy Meblotapu :?: Zastanów się człowieku co piszesz. Kto ma w tym sporze więcej do stracenia - sponsor czy kibice :?: Ciekawe czy będziesz jeszcze kibicem jak będziemy się plasować w środku tabeli 1-szej ligi :?
Brodacz pisze:I taka jest prawda.A dlaczego nie krzyczeć "Kim" ? Przecież to ona wyprowadziła dziewczyny z dołka.Wiem że inne zaczęły grać co mnei bardzo cieszy.

No i właśnie skoro zaczęły grać to coś im się należy. Wiadomo, że pojawienie się tzw. „gwiazdy” w drużynie nie sprzyja poprawie atmosfery. Dziewczyny mogą czuć się niedoceniane, bo choć też mają spory wkład w wynik to słyszą tylko zachwyt w stosunku do jednej koszykarki. Wiem, że właśnie dzięki Kim drużyna zaczęła wygrywać ale jeśli chcecie pomagać całej drużynie to nie można podziękowań ograniczać do jednej koszykarki (z małym wyjątkiem – było jeszcze do Pcheły, raz jak trafiła po gwizdku z daleka).
MuFa pisze:ja proponuje, zreszta nie tylko ja, na nastepnym meczu jakiekolwiek protesty zakonczyc, bo dwa mecze byla cisza i wystarczy, i zaczac robic taki doping jak przed protestem i innymi takimi.

I to jest najmądrzejsze stwierdzenie z tych, które ostatnio przeczytałem na tym forum :wink: :lol:
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 15 stycznia 2007, 14:56

ja tez jestem za !! zeby skonczyc ten protest !! :)

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 15 stycznia 2007, 16:02

MOim zdaniem to JUz musis się skończyć i od przyszłego mezu powinniśmy pokazać jak się kibicjuje. TAki dopping jakeigo niema nigdzie, jeżeli reszta ma na to ochote. Bo mi osobiście nudzi się już siedzenia na meczu i pierdzenie jak na ostanich 2 meczach bo na meczu z POznaniem nie mogłem być ( niestety). A tak przy okazji to ta dużą flage brzescy fani można by naprawdę wziaż na trybune i jakoś urozmaicic doping. MOżemy wogóle wprowadzić jakies nowe elementy dopingu??Zeby stworzyć taką Zylete jak na meczach WKS-u hihihihi.

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 15 stycznia 2007, 16:30

Zbych pisze:No i właśnie skoro zaczęły grać to coś im się należy. Wiadomo, że pojawienie się tzw. „gwiazdy” w drużynie nie sprzyja poprawie atmosfery. Dziewczyny mogą czuć się niedoceniane, bo choć też mają spory wkład w wynik to słyszą tylko zachwyt w stosunku do jednej koszykarki. Wiem, że właśnie dzięki Kim drużyna zaczęła wygrywać ale jeśli chcecie pomagać całej drużynie to nie można podziękowań ograniczać do jednej koszykarki

Czekałem właśnie czy ktoś to poruszy. Też mi było głupio na ostatnim meczu z tego powodu, to może być strasznie deprymujące dla pozostałych koszykarek, jeśli ktokolwiek trafia, stara się, a na trybunach tylko śpiewy o Kim...

Co do protestu, to najwyższa pora go zakończyć, także ze względu na setny mecz Ani Marczewskiej i to co zostało ustalone w związku z tym.

Wróć do „KS Odra Brzeg”