Szymon pisze:Kuba, czemu nie podeszłeś i sie nie przywitałeś? Dostałbyś cukierka
Rodzice uczyli, zeby nie przyjmować słodyczy itp od nieznajomych
a na powaznie, to faktycznie nawaliłem
Pozdrawiam
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Hersi pisze:Zemsta Koryzny
Również PZU Polfa Pabianice nie potrafiła wygrać ostatniego spotkania w tym roku. Od początku meczu z CCC Polkowice podopieczne trenera Tadeusza Aleksandrowicza spisywały się słabo. <b>Alicja Perlińska i Olga Pantelejewa nie potrafiły uporządkować gry.</b>
<b>W pierwszej kwarcie koszykarki PZU Polfy zdobyły zaledwie dwa punkty z gry. W 16 min przegrywały już 4:15, ale wtedy zaczęły trafiać do kosza - do końca kwarty zdobyły 14 punktów, tracąc tylko 8.</b>
Po zmianie stron pabianiczanki poprawiły grę w obronie i odzyskały kontrolę nad wydarzeniami na boisku. <b>W 33 min - po rzucie Pantelejewej - po raz pierwszy wyszły na prowadzenie</b> (48:47). jednak po kolejnych celnych rzutach Agaty Nowackiej (jest wychowanką klubu z Pabianic) oraz Urszuli Stempniewicz i CCC wygrywało 58:57. W 38 min do kosza trafiła inna była pabianiczanka Edyta Koryzna, dzięki czemu było 60:57 dla gospodyń.
<b>Pabianiczanki miały jeszcze dwie minuty na odrobienie strat, ale nie potrafiły wykorzystać szansy. W ostatniej sekundzie Emilia Lamparska oddała rzut z pół dystansu, ale niecelny.</b>
CCC POLKOWICE - PZU POLFA PABIANICE 60:57 (13:7; 23:18; 9:15; 15:17)
PZU Polfa: Pantelejeva 21, Krystofova 12, Trześniewska 10, Toma 5, Lamparska 4, Perlińska, Jaroszewicz po 2, Iwliejewa 1 oraz Głaszcz, Korzeniewska.
Jerzy Walczyk Gazeta Wyborcza
Anka pisze:Hersi pisze:Zemsta Koryzny
Również PZU Polfa Pabianice nie potrafiła wygrać ostatniego spotkania w tym roku. Od początku meczu z CCC Polkowice podopieczne trenera Tadeusza Aleksandrowicza spisywały się słabo. <b>Alicja Perlińska i Olga Pantelejewa nie potrafiły uporządkować gry.</b>
<b>W pierwszej kwarcie koszykarki PZU Polfy zdobyły zaledwie dwa punkty z gry. W 16 min przegrywały już 4:15, ale wtedy zaczęły trafiać do kosza - do końca kwarty zdobyły 14 punktów, tracąc tylko 8.</b>
Po zmianie stron pabianiczanki poprawiły grę w obronie i odzyskały kontrolę nad wydarzeniami na boisku. <b>W 33 min - po rzucie Pantelejewej - po raz pierwszy wyszły na prowadzenie</b> (48:47). jednak po kolejnych celnych rzutach Agaty Nowackiej (jest wychowanką klubu z Pabianic) oraz Urszuli Stempniewicz i CCC wygrywało 58:57. W 38 min do kosza trafiła inna była pabianiczanka Edyta Koryzna, dzięki czemu było 60:57 dla gospodyń.
<b>Pabianiczanki miały jeszcze dwie minuty na odrobienie strat, ale nie potrafiły wykorzystać szansy. W ostatniej sekundzie Emilia Lamparska oddała rzut z pół dystansu, ale niecelny.</b>
CCC POLKOWICE - PZU POLFA PABIANICE 60:57 (13:7; 23:18; 9:15; 15:17)
PZU Polfa: Pantelejeva 21, Krystofova 12, Trześniewska 10, Toma 5, Lamparska 4, Perlińska, Jaroszewicz po 2, Iwliejewa 1 oraz Głaszcz, Korzeniewska.
Jerzy Walczyk Gazeta Wyborcza
Jeżeli redaktor Walczyk musi korzystać z mojej pomocy przy pisaniu o meczu, to może go zastąpię? Ciekawe czy chociaż był na meczu, bo ja w dróżnieniu od niego jestem na wszystkich. Mógłby chociaż się zapytać, czy może skorzystać z tekstu umieszczonego na stronie CCC.
Kuba pisze:Viallos pisze:Kowalik pisze:"Alex" pierwszy raz na konferencji prasowej od 10 lat skrytykował sędziów i niech to wystarczy za cały komentarz.
Poeta pisze:Kuba pisze:Viallos pisze:Kowalik pisze:"Alex" pierwszy raz na konferencji prasowej od 10 lat skrytykował sędziów i niech to wystarczy za cały komentarz.
DOWCIP
Pierwszy raz od 10 lat ale...w koszykówce żeńskiej
O ile sobie przypominam a mam krótką pamięć to Aleks wielokrotnie krytykował sędziów no ale zawsze zaczynał:'Nigdy nie krytykowałem sędziów ale teraz muszę...."
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości