15 kolejna: AZS Poznań - Lotos Gdynia
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
No u nas siły jeśli chodzi o doping na remis po naszej stronie z 15osób ze strony Lotosu tez coś koło tego! Ale jakość dopignu niech ocenią ci co oglądali w TV. Lotosowcy zajmują miejce na przeciwległym krańcu boiska! Nieopodal nasza flaga
W razie czego pogawędka z ochroną by mieli na nią oko, ale oni flag nie kradną
U nas lud ubrany w niebieskie koszulki, przed meczem jeszcze oficjalnie witamy Shenike, wręczając jej kwiaty i szal klubowy. Następnie na prezetacji podnosimy literówkę do góry(może jakąś fote tego znajdę), potem na wjazd idą flagi na kijach, w którejś tam kwarcie tradycyjne już u nas balony
Doping myśle że jeden z lepszych u nas w tym sezonie, choć moglo być lepiej......
Kibice Lotosu pierwszy raz w barwach pojawili sie w Arenie od 2004 roku, wśród nich rozpoznalem pare znakomitości z Basketmanii
Kibica nie bylo
Mieli małe flagi na kijach, ograniczyli sie do przyśpiewek "Lotos Gdynia Lotos" nic innego mi w ucho nie wpadło.
Jakiś specjalnych najazdów na Lotos nie bylo poza "Orlen Gdynia"
U nas lud ubrany w niebieskie koszulki, przed meczem jeszcze oficjalnie witamy Shenike, wręczając jej kwiaty i szal klubowy. Następnie na prezetacji podnosimy literówkę do góry(może jakąś fote tego znajdę), potem na wjazd idą flagi na kijach, w którejś tam kwarcie tradycyjne już u nas balony
Kibice Lotosu pierwszy raz w barwach pojawili sie w Arenie od 2004 roku, wśród nich rozpoznalem pare znakomitości z Basketmanii
Jakiś specjalnych najazdów na Lotos nie bylo poza "Orlen Gdynia"
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Liquidor pisze:MARAS pisze: W razie czego pogawędka z ochroną by mieli na nią oko, ale oni flag nie kradną![]()
czekaj czekaj bo nie wiem czy rozumiem, WY gadaliscie z ochorna zeby pilnowala WAM flagi, tak gdyby cos ?
Tak bo sie bali , że ja przyjade i im spalę flage
ale ze względu na Natalię Waligórską i Monike Sibore {nie wiem jak to nazwisko się odmienia} nic im nie groziło nawet jak bym przyjechał
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature