Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Ultras_Gorzow
- Nowy na forum
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ustalone zostało ze przynajmniej 4 ławki będą dla Klubu Kibica. Jednak nie możemy po nich skakać ze względów bezpieczeństwa. Widac było jak te trybuny wyglądaja gdy sie po nich skacze. Po za tym wiem ze padła sprawa organizacji wyjazdu do Polkowic na mecz. Jedank oficjalne spotkanie Klubu Kibica z Koszykarkami i trenerem odbedzie sie w nastepnym tygodniu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
tylko wiesz bartekO to troszke lipa bedzie bo zazwyczaj jest tak ze KK siedzi blisko lawki zawodniczek i wtedy one czuja nasza obecnosc a ppza tym tak miejscowa zawsze nalezala do KK wiec nie wiem po co ja zmieniac...narazie to trzeba popracowac nad stala liczba krzyczacych a dopiero pozniej myslec nad jakimis dodtakami...takie jest moje zdanie
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
I tu pojawia sie problem, balkon z naszej strony to loza dla vipów i prasy, sektory- tam jest gorszy widok, a siadac z dala od naszych koszykarek to tez nie ma zbytnio sensu. Także chyba zostaje nam taka prowizorka

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”