Ile Wy żeście wychlali tego piwska po drodze
15 kolejka: Włókniarz Pabianice - CCC Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
ogromna kałuża w tle

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- polite boy
- Żak
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kilka słów ode mnie o wczorajszym meczu.
Nas w młynie jakieś 30 osób. Doping w sumie bardzo fajny, dużo śpiewania, oprawa także była (tortówki, zimne ognie, baloniada, kartoniada). Nie odkryję ameryki gdy powiem że obecność kibiców gości fajnie podnosi adrenaline i tworzy się przez to jeszcze lepsze klimaty na trybunach. Ja osobiście wczoraj miałem taki "odlot", że momentami nie wiedziałem za bardzo co się na parkiecie dzieje tylko szalałem bez żadnych zahamowań na sektorze (heh... zupełnie jak w latach młodości
)
O kibicach z Polkowic powiem tak.
Fajnie że przyjechaliście.
Szacunek za podłączenie się do "Kto nie skacze".
Jeśli chodzi o Wasz doping, to szczerze mówiąc nie przysłuchiwałem się dokładnie co śpiewaliście. Słyszałem "chorwackie" oraz kilak innych przyśpiewek. Nie słyszałem za to słynnego "CCCCCC" i bardzo fajnie
Balony, tortówki nieźle się prezentowały.
Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to według mnie przydałoby się dopracować pracę operatora bębna/ów. Czasem zamiast śpiewów słyszałem bębny, ale ogólnie oceniam Was pozytywnie. Zrobiliście duży krok naprzód i za to pochwały sie należą.
Nas w młynie jakieś 30 osób. Doping w sumie bardzo fajny, dużo śpiewania, oprawa także była (tortówki, zimne ognie, baloniada, kartoniada). Nie odkryję ameryki gdy powiem że obecność kibiców gości fajnie podnosi adrenaline i tworzy się przez to jeszcze lepsze klimaty na trybunach. Ja osobiście wczoraj miałem taki "odlot", że momentami nie wiedziałem za bardzo co się na parkiecie dzieje tylko szalałem bez żadnych zahamowań na sektorze (heh... zupełnie jak w latach młodości
O kibicach z Polkowic powiem tak.
Fajnie że przyjechaliście.
Szacunek za podłączenie się do "Kto nie skacze".
Jeśli chodzi o Wasz doping, to szczerze mówiąc nie przysłuchiwałem się dokładnie co śpiewaliście. Słyszałem "chorwackie" oraz kilak innych przyśpiewek. Nie słyszałem za to słynnego "CCCCCC" i bardzo fajnie
Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to według mnie przydałoby się dopracować pracę operatora bębna/ów. Czasem zamiast śpiewów słyszałem bębny, ale ogólnie oceniam Was pozytywnie. Zrobiliście duży krok naprzód i za to pochwały sie należą.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja szczerze powiedziawszy nie pamiętam tak spontanicznej i dobrze zorganizowanej grupy kibiców drużyny przyjezdnej
.( nie byłem tylko na ostatnich derbach, a podobno było super jeżeli chodzi o przyjezdnych)
Kilkadziesiąt młodych ,sprawnych gardeł pozwoliło stworzyć na naszej sali niezwykłą atmosferę. Widać było, że super się chłopaki bawili,a ta ich przyśpiewka, "że koszykówka jest aby bawić się" jest zaje...
Oczywiście ogromny udział w fenomenalnej atmosferze na meczu to także nasza zasługa.
Doping w/g mnie na wysokim poziomie, ciągły,urozmaicony i bez przestojów
Koncówka, to już korba na max
Nawet Szymon , jak pisze, wbił się w amok
Z dopingiem dobrze jest
Oby tak dalej

Kilkadziesiąt młodych ,sprawnych gardeł pozwoliło stworzyć na naszej sali niezwykłą atmosferę. Widać było, że super się chłopaki bawili,a ta ich przyśpiewka, "że koszykówka jest aby bawić się" jest zaje...
Oczywiście ogromny udział w fenomenalnej atmosferze na meczu to także nasza zasługa.
Doping w/g mnie na wysokim poziomie, ciągły,urozmaicony i bez przestojów
Koncówka, to już korba na max
Nawet Szymon , jak pisze, wbił się w amok
Z dopingiem dobrze jest
Oby tak dalej
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
BasketFan pisze:
Koncówka, to już korba na max![]()
![]()
![]()
Nawet Szymon , jak pisze, wbił się w amok![]()
![]()
Daj spokój...... jak wszedłem na bandę, to już było nieźle
A najlepsze że było mi wszystko jedno czy się z niej s_pier_dolę czy nie
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Poza dopingiem - naprawdę, byłam i jestem pod wrażeniem, bo jeszcze nigdy nie słyszałam tak fajnego dopingu polkowickich kibiców! - muszę napisać, że fajnie, iż u Was młodzi tworzą grupę kibicowską. Bo jesteście pełni zapału, chęci, bardziej mobilni. Zaczynacie coś tworzyć i to od Was za kilka lat będą się uczyły dzieciaszki dopingować. Supersprawa!*
I w ogóle oceniając poziom kibicowski wczorajszego spotkania - ŚWIETNE WIDOWISKO !! !! !! Naprawdę, fajnie notowało się i obserwowało meczyk w takim "hałasie", z takim tłem
. Gratuluję obu ekipom i życzę kolejnych tak udanych dopingów!
* żeby nie było - nie spoczywać na laurach!, bo doping to stała nauka!
I w ogóle oceniając poziom kibicowski wczorajszego spotkania - ŚWIETNE WIDOWISKO !! !! !! Naprawdę, fajnie notowało się i obserwowało meczyk w takim "hałasie", z takim tłem
* żeby nie było - nie spoczywać na laurach!, bo doping to stała nauka!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"