Dlaczego nie lubicie... ?
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Nie przypominam sobie, abyśmy ostatnio kogoś na koszu "zwyzywali", a już wspomnianego w szczególności... - inni natomiast - to już nie wiem. Akurat jak jesteś kibic(ką) Lotosu to raczej możesz się o nic w Łodzi nie obawiać..
- no może zarekwirowania klapek przed meczem...
A co do "strachu" na wyjazdach - wielokrotnie w różnych miejscach już mnie zwyzywano - a nie jestem Lotosem (czytaj - czymś wyjątkowym w/g Ciebie - szczególnie mocno godnym zwyzywania...) i jakoś żyję - ale może się inni niech teraz wypowiedzą...
A co do "strachu" na wyjazdach - wielokrotnie w różnych miejscach już mnie zwyzywano - a nie jestem Lotosem (czytaj - czymś wyjątkowym w/g Ciebie - szczególnie mocno godnym zwyzywania...) i jakoś żyję - ale może się inni niech teraz wypowiedzą...
-
Maćko
- Amator
- Kontaktowanie:
Każdy ma swoje sympatie i antypatie. Polkowice zawsze mają bardzo miłe przywitanie w Brzegu
(Pozdro dla kiboli) Biorę przykład z Fanatyka89(też sie widzieliśmy na meczu w Pabianicach ale zanim sie dopchałem do centrum dyskusji to skończył sie wątek o forum
), więc pozwolę sobie go zacytować: "Szanujemy każdą drużynę, tylko Lotos trochę mniej" W Polkowicach były pojedyncze przypadki i elementy anty jakiejś drużyny(słynny Bodzio
)ale nigdy zjawisko anty nie rozszerzyło się ponad jedną osobę.
Dumny po zwycięstwie, wierny po porażce

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Wisła-Lotos krotko bedzie:
Tak generalnie to zaczęło się od pewnych nieładnych określeń kibiców Wisły przez gdyńską stronę + robienie z siebie aniołków, a tak naprawdę nie odstawają od wizerunku jaki przypisują innym ekipą
Generalnie była niechęć do konkurenta o MP ale nic poza tym aż do sławentego "j... Wisłę" a obok tego przejsc obojętnie nie mozna było wiec
"jak sobie pościelisz , tak się wyspisz" "Jak Kuba bogu, tak bóg kubie"
Krótko mowiąc za całokształt "twórczości" wobec Wisły.
Tak generalnie to zaczęło się od pewnych nieładnych określeń kibiców Wisły przez gdyńską stronę + robienie z siebie aniołków, a tak naprawdę nie odstawają od wizerunku jaki przypisują innym ekipą
Generalnie była niechęć do konkurenta o MP ale nic poza tym aż do sławentego "j... Wisłę" a obok tego przejsc obojętnie nie mozna było wiec
"jak sobie pościelisz , tak się wyspisz" "Jak Kuba bogu, tak bóg kubie"
Krótko mowiąc za całokształt "twórczości" wobec Wisły.

WislaLive.pl
A mnie to nawet pewna osoba z Gdyni wyzywa bo piszę na kkforum ale ja nie narzekam 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Krótko:
- za prowokacje
- za obłudę
- za "jedynie słuszne koncepcje"
- za "tajne podforum" na basketmanii
- za deseczki
Nie będe więc ściemniał, ze zapraszam do Łodzi, nie jesteście mile widziani a że mlodziez ostatno cos u nas narwana, a i Areczki tez bardzo nie lubimy więc ... my się do was nie wybieramy. A wy jak chcecie to na własną odpowiedzialnośc możecie sobie przyjechać ...
- za prowokacje
- za obłudę
- za "jedynie słuszne koncepcje"
- za "tajne podforum" na basketmanii
- za deseczki
Nie będe więc ściemniał, ze zapraszam do Łodzi, nie jesteście mile widziani a że mlodziez ostatno cos u nas narwana, a i Areczki tez bardzo nie lubimy więc ... my się do was nie wybieramy. A wy jak chcecie to na własną odpowiedzialnośc możecie sobie przyjechać ...

ja jeszcze nigdy nie bylam na wyjezdzie wiec sie tylko pytam, bo z komentarzy na forum wywnioskowalam ze sytuacja jest napieta i niekoniecznie przyjazna, a szkoda. przykrobybylo gdyby kibice koszykowki zaczeli zachowywac sie jak chuligani na stadionach bo to juz z dopingiem ma niewiele wspolnego.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2007, 21:33 przez sis, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Mówię to co myślę i to co myśli wiekszośc Ełkaesiaków. Wina za ten stan rzeczy lezy z pewnoscia po OBU stronach, nie jesteśmy święci, nigdy nie byliśmy i nie mamy zamiaru być. Oni dolożyli też swoje i jest jak jest. Nikt z tego powodu nie płacze.SEP-CE pisze:hehehehe Mikey mile skonczyłes temat:P a co do tego co Macko napisał to się zgodze.

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
sis pisze:ja jeszcze nigdy nie bylam na wyjezdzie wiec sie tylko pytam, bo z komentarzy na forum wywnioskowalam ze sytuacja jest napieta i niekoniecznie przyjazna,
zgadza się
a szkoda.
tez jestesmy tym faktem zmartiweni ale pretensje o rzut baretem przez płot
przykrobybylo gdyby kibice koszykowki zaczeli zachowywac sie jak huligani na stadionach bo to juz z dopingiem ma niewiele wspolnego.
chuligani przez CH,
Ciekaw dyskusja się zaczyna. Teraz każdy sie wyspowiada dlaczego nie lubi tych albo tych

WislaLive.pl
Hm ... wydaje mi się że w pewnym momencie nadmiar tytułów mistrzowskich poprzewracał nad Bałtykiem pod niektórymi czaszkami, tak ze powstała dzięki temu jakaś taka zatęchła atmosferka. Pal licho - takie coś można wytłumaczyć niedojrzałością czy inną przypadłością lat szczenięcych i spojrzeć na rzecz z przymrużeniem oka. Gorzej że kibice o których mowa zaczęli poczynać sobie bez pardonu i odrobiny szacunku ze swoją konkurencją w lidze. To już był ruch bezmyślny, bo nie można oczekiwać tej wyrozumiałości jaką cieszą się w kraju normalne ekipy koszykarskie nawet tam gdzie w piłce jest konfliktowo kiedy zaczyna się takie bezmyślne "hura bura" - gdyby jeszcze mieli ku temu argumenty
Cóż ... gorąco nie polecam.

a tak z zupelnie innej beczki jestem bardzo ciekawa jak jest przyjmowany SMS Łomianki na wyjazdach. jedna z pozytywnych reakcji gdynskiej publicznosci na meczu z smsem byly brawa dla przeciwnej druzyny za ladne, efektowne akcje. wydaje mi sie ze tej druzynie nalezy sie szczegolny doping bo sa przyszloscia polskiego kosza