Pytanie

Moderator: qBK

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 stycznia 2007, 23:56

bartas pisze:bardzo prawdopodobne ze sie pojawimy, a ludzi bedzie malo z gory mowie ze bedziemy kulturalni i to bedzie nasz pierwszy wyjazd...;] mam nadzieje ze bedziemy mogli czuc sie bezpiecznie w Waszym miescie?

teraz tak na marginesie:
Wasza hala znajduje sie na Oławskiej tak? mozecie powiedziec jak sie tam dostac i czy daleko znajduje się hala od stacji pkp?

pozdrawiam

No kawałek z dworca jest na hale musicie popytać miejscowych choć niezawsze wiedzą gdzie to jest, jak będzie mieli taki park po prawej to znaczy że jesteście już niedaleko! Tak na świeżo póki pamiętam pisze :P
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 22 stycznia 2007, 01:33

To prawda, niektórzy lokalni nie bardzo wiedzą (co dziwne), ale jakby co - pytajcie o Zamek :wink: Jak dojdziecie do Zamku, to halę już stamtąd widać 8)

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 22 stycznia 2007, 07:35

albo o szkole PG nr 1 :) chociaz nie wiem czy niektorzy ludzie z brzegu wiedza gdzie to jest ale tak jak mowil qBK pytajcie o zamek ludzie to chyba wiedza

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 22 stycznia 2007, 09:06

mi sie wydaje ze najlepiej dojsc do glownej ulicy skrecic w prawo i caly czas nia isc prosto az do brzeskiej restauracji poznie po łuku w lewo i caly czas prosro do puki nie dojda do parkinku z kostki brukowej na koncu ulicy długiej tam zazwyczaj stoi jakis autobus i tam juz zobaczycie sale jest tuz za malym parkiem :)

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 22 stycznia 2007, 14:53

Hehe ok jakos trafimy :)

Wróć do „KS Odra Brzeg”