Dlaczego nie lubicie... ?

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 22 stycznia 2007, 15:40

simon pisze:to "jelo" jest już "pabianicki"?... no, no - gratuluję... :lol: :lol: :lol:

:roll: akurat w tym wypadku, absolutnie nie mam na myśli jelo !!

Poza tym - On wciąż łódzki :P.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 22 stycznia 2007, 15:45

Dlaczego niektórzy kibice czepiaj się o te deseczki przeciez np. kibice Anwilu też je maja.Może to niekótrych wkurzać, lecz nie jest to powód by kogos nie lubiec przez głupi przyrząd do klaskania (:)) :?

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 22 stycznia 2007, 15:51

no przecież mozna sobie przynieść trąbki puzony i perkusje na mecz i napier... ale to już jest jakaś tam "kultura kibicowska" , której w młodych ośrodkach koszykówki brakuje
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 22 stycznia 2007, 15:52

Ale dla większości te deseczki to powód do śmiechu a nie powód aby kogoś nie lubić.

Co z tego że kibice Anwilu też je mają czy Oni to jakimś wzorem są?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 stycznia 2007, 16:30

Jezuuu napisałem:
"za deseczki" i dodałem :wink:
Czytaj ze zrozumieniem

yyyy...a o co chodzi?? ,bo ja troche nie w temacie..

To go zacznij czytac od początku i ie zadawaj zbednych pytań.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 22 stycznia 2007, 16:31

No ale Wy jesteście "jakims" wzorem by mowić czy oni mają uzywać deseczek czy nie ,a jezeli chca robić z siebie posmiewisko to niech robią juz raz powiedzielisice o tych deseczkach i starczy.

Witam wszystkich na forum :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 stycznia 2007, 16:48

tankista pisze:No ale Wy jesteście "jakims" wzorem by mowić czy oni mają uzywać deseczek czy nie ,a jezeli chca robić z siebie posmiewisko to niech robią juz raz powiedzielisice o tych deseczkach i starczy.

Witam wszystkich na forum :)
Mocne wejście na kkforum :wink: . Czyżby basketmania padła? Przypominam ze kto sie tu (kkf) pokazuje, tego tam (b-mania) sie nie szanuje 8)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 stycznia 2007, 17:16

tak sobie zobaczyłem na najpoteżnieszje forum koszykówki b....pl i mimo i co widzę w podpisie guru kibiców koszykówki????

gratulacje dla Miętty - świetny scenariusz sezonu. Szczególne słowa uznania za pomysł przeniesienia sektora przyjezdnej drużyny, tak by znaleźli się w zasięgu plujących z galerii.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

z tego co wiem to sektor gosci tworzy się przewaznie za ławką druzyny gości, lub za jednym z koszy np Polkowice (choc mozna usiaść w malej liczbie i za lawką patrz ostatni mecz :)) ) jakby guru nie wiedzial od jakigos czasu na Wiśle lawki zostały zamienione miejscami i stad przeprowadzka, a jesli tatasiek chce powrotu w stare miejsce to z miłą chęcią zobaczę ich naprzeciwko młyna. :)))

PS: Mikey przez ciebie po roku czasu wklepałem w przegldarce adres tmatego forum :))
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2007, 17:41 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 stycznia 2007, 17:21

Nie rozumiem w czym problem, my się z Lisem,Lewanem i Olem świetnie bawiliśmy się w mlynie Wisly na meczu Wisla-ŁKS (choć na haslo:kto nie skacze ten z Widzewa, nie wszyscy zahaczyli co jest grane). Moze by goscie z Gdyni zasiedli w mlynie Wisly :lol: :lol: Wtedy nie bedzie problemu plucia z galerii 8)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 22 stycznia 2007, 17:35

Przytoczył bym tu pewne przyslowie z baletnica ... ale nie za bardzo pamietam jak to szlo :P heh ja jak jezdze na wyjazdy ciesze sie ze w ogole tam jestem ... a nie narzekam na sektor jaki mi przydzielili bo bawiac sie wsrod grupy kibicow jakos wydarzenia na boisku przyjmuja role drugoplanowa 8)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 22 stycznia 2007, 18:12

tankista pisze:No ale Wy jesteście "jakims" wzorem by mowić czy oni mają uzywać deseczek czy nie

Ależ skąd, nigdy nie uważałem kibiców ŁKSu za wzór i nadal nie uważam. Jesteśmy dobrym przykładem złego przykładu :lol:

Ja ani większość forumowiczów nie mówimy nikomu czy może używać deseczek czy nie, jedynie się z tego naśmiewamy (wolno nam), a przecież sam napisałeś:

tankista pisze:jezeli chca robić z siebie posmiewisko to niech robią

no więc Oni robią a my się śmiejemy.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 22 stycznia 2007, 18:27

ccc pisze:Przytoczył bym tu pewne przyslowie z baletnica ... ale nie za bardzo pamietam jak to szlo

Przypomnę: - "złej baletnicy przeszkadza gówno w odbytnicy". :?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 stycznia 2007, 19:37

Mikey pisze:...nie bedzie problemu plucia z galerii 8)

To i tak raczej powód do radości, że z "Galery" nikt na nich nie pluje... :wink: :lol: :lol:

A śmiać się można ze wszystkiego, z "niepotrzebnych nikomu i nic nie wartych tradycji" - to i z klapek...
Swoją drogą to wypróbujcie patent z wiertarkami na meczu - robią jeszcze więcej hałasu... :wink: - i śmiechu nikt nie usłyszy... :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 stycznia 2007, 19:53

A przy okazji - pamiętacie słynną epopeję o Donim? :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 stycznia 2007, 21:18

Wróć do „Kibice”